LİBAS ASMNIN ACITIGI BASLIKDAKI YAZIMI OKURMUSUN.BEN HALA ŞOKDAYIN SENDE ŞAŞIRACAKSIN
GARİP GÜLE ...BUNDADA VAR BİR HAYIR
(8 mesaj) (2 katılımcı)-
16 yıl önce gönderildi #
-
OLUMSUZ ARKADASLAR YAZANDA.SENIN ICIN BIR YAZI VAR
16 yıl önce gönderildi # -
hangisi?
GARIPGUL BUGUN 3 OLDU NE ZAMAN SANA IHTIYAC DUYSAM BI BAKTIM GELMISSIN.ILKI BIZIM FATIHA LISTESINDE OLDU.OKUMALAR YAVAS GITTIGINI HISSETTIGIMDE NERDESİN GARIPGUL BI GAYRET DEDIM BI BAKTIM SONRA OKUMUSSUN IKICISI DAHA BIR KAC DAKKA ÖNCE OLDU RAMI ICIN YASIN VARYA BAYA OLDU ASLINDA DIGER YASIN BITELI BEKLIYORUMKİ İSİM ACILSIN DIYE BBIR ARKADASIMIZ ACMIS BAKTIM BENIMLE ANCAK IKI OLDU O ARADA ISMINI OKUDUM BIR BASLIKDA HATDA YAZMAYA NIYETLENDIM ACABA ZORLAMAKMI OLUR DIYE VAZGECTIM HADI GARIPGUL BIR YASINDE BURAYA DIYECEKTIM.DEMINDEN BERİDE ASMN ICIN YAZISI YOK BİR DUA BİR MORAL YAZISI NEDEN YAZMADI DİYE DUSUNDUM SANKI BİZ DİYE BİRİLERİ VARDA BİZDEN BİRİSİ EKSIKMIŞ GİBİ GELDİ.ALLAH ALLAH VAR BUNDADA BIR HAYIR AMA BU KADARMI OLUR YA:)))HANI DERLERYA BİRŞEY DİLESEM KABUL OLACAKMIŞ DİYE.ALLAH RAZI OLSUN İÇİMDEN GECENLERE YETİŞTİN.RABBİMDE SANA YETİŞSİN
EVET BUYDU.BIRDE BIZIM SITEYE BİR TEKLIF YAZDIM OKUYUPDA FIKRINI YAZARSAN SEVINIRIM DUA DOSTUM
:))))))))))))))))
CANIM YA CANIM ABLAM, sen bitanesin dedigin gibi var bunda da bir hayir
dualar ile beraber ayni yolda yürümek ne kadar güzel, inan gözlerim doldu, heyecanlandim, bi tuhaf oldum hatta ba$im dönüyo, dua yolunda, hiç görmedigim ama simdiden çok sevdigim canim ablamla kalp kalbe karsi olmak çok güzelmis
INSA'ALLAH RABBIM RAZIDIR MUTLUDUR BIZDEN, tuttugumuz bu yoldan, O'nun sevgisini daha da çok sevmesini vesile olur INSA'ALLAHHHHHHHH
kenetlenmek ümidiyle, hep dualarda beraber olmak imkaniyla INSA'ALLAH
firsat olsa da senin için baska seyler içinde yetissem
bugün giremedim ama kalbim hep seninleydi inan buna, buradaydi
ALLAH senden de oglu$undan da, burdaki her bir ablam abim kardesimden de RAZI OLSUN
ISTE BENIM KULLARIM DIYE SEVINSIN INSA'ALLAH
INSA'ALLAH te$bitte hata olmaz
RABBIM kalbimi biliyo
seninde hep yardimcin olsun, kalbin Onun aski ile dolsun ki, bu dünyada ki hiç bir aci seni üzmeye gücü yetmesin
HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN BITANEM ABLAM KARDESIM DUA DOSTUM :)16 yıl önce gönderildi # -
CANIMMM YUREGINE SAGLIK.ALLAH A EMANET OL
ALLAH RAZI OLSUN
SENDE O EN GÜZEL'E EMANET OL16 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.