SİTEYE BUGUN ÜYE OLDUM VE DUA DAYANIŞMASINDAN ÇOK ETKİLENDİM SİZİNDE YAPTIĞINIZ İŞ ÇOK HAYIRLI BİR ŞEY ALLAH RAZI OLSUN KENDİMDE HEMEN HEMEN HER GÜN OKAMAYA ÇALIŞTIĞIM BİR DUA KENZUL ARŞ DUASI ALLAHIM KABUL EDERSE AMA BİRDE SİZİN DUANIZI ALIRSAM ÇOK MEMNNUN OLURUM EŞİM SU ANDA İŞSİZ HAYIRLI BİR İŞ BULMASI İÇİN DUACI OLURSANIZ SEVİNİRİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAH GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN TÜM GÜZELLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRSİN İNŞALLAH ALLAHA EMANET OLUN İNŞALLAH.
isteyene KENZÜL ARS duasi...♥
(124 mesaj) (61 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bende yeni üyeyim allah sizden razı olsun.eğer benide dualarınıza katarsanız çok seevinirim.nişanlımla aramın düzelmesi hayırlısıyla evlenmemiz için.
18 yıl önce gönderildi # -
hepinize okuyorum arkadaslar
Sibel kardesim ALLAH razi olsun bitanem çok incesin, çoktandir basladik, ve isimler yazildikca okumaya çalisiyorum, su ana kadar 73 oldu
RABBIM kabul eder INSA'ALLAH
sevabini paylasalim diyorsan çok sevinirim :)
ama yardim içn sagol bitanem, yetistirdim son eklenenler kaldi, onlari da okurum simdiALLAH KAT KAT RAZI OLSUN
RABBIM KABUL BUYURSUN
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥18 yıl önce gönderildi # -
ay canım benim ben gördüm ama sandımki bitirdin okumadım yazılanları allah kabul eylesin ağzına o büyük yüreğine sağlık canım allah nefesine kuvvet versin. allah bin kat razı olsun ne muradın varsa versin canım kardeşim
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.