bu gece cuma gecesi
mucize.net sitesinde her cuma gecesi olduğu gibi
saat 10da dualarımızı paylaşalım Allah'ın izniyle
selam ve dua ile....
bu gece 10da dua saatimiz var dostlarım(cihan)
(16 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH NASİP EDERSE DUALARDAYIM ...
18 yıl önce gönderildi # -
BAZEN İNSANOĞLU ÇARELER PEŞİNDEDİR. İNANANLAR OLARAK DA ÇARENİN YARADANDAN GELDİĞİ GERÇEĞİ DOĞRULTUSUNDA DUALAR YEGANE ÇIKIŞ YOLUMUZDUR.
BU ÇARE ARAYIŞLARINDAN BİRİSİ VARDIR Kİ; ADI HASTALIKTIR...
HASTALIKLARIN EN CAN ACITICISI VARDIR Kİ; EVLATLARDADIR...OĞLUM İLTER KAĞAN'IN HASTALIĞININ ŞİFA İLE SONUÇLANMASI, HASTALIĞINDAN ESER KALMAMASI ADINA RABBİME YÖNELİK YAKARIŞLARIMA AMİN DER MİSİNİZ?
EL AÇTIĞINIZDA BİR AVUCUNUZDA, YÜREĞİNİZİN BİR BÖLÜMÜNDE, İSTEKLERİNİZİN BİR KISMINDA OĞLUMUN ŞİFAYA KAVUŞMASINA YÖNELİK YAKARIŞLARA YER VERİR MİSİNİZ?RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
abicm nasip olursa ilter kağan adına 1 yasin hediyem olsun amin
daha iyi haberlerini alacağımız günler yakın inşallah18 yıl önce gönderildi # -
İNŞALLAH.
SAĞOL MERVE, RABBİM RAZI OLSUN VE KABUL BUYURSUN.
SELAM VE DUA İLE...18 yıl önce gönderildi # -
Kağan abi dualarımda olacaksınız inşallah
Şüphesiz Allahın yardımı pek yakındır(Bakara 214)
ARKADAŞLAR BEN DE VARIM.
KAĞAN KARDEŞ, OĞLUNUZU TEZ VAKİTTE ŞİFA BULMASI İÇİN DUALARIMDA OLACAKSINIZ.
VE DİĞER ARKADAŞLAR GÖNÜLLERİNDEKİ MURADLARIN OLMASI İÇİN.
BEN DE KÖTÜ İNSANLARIN ŞERRİNDEN VE BORÇ BATAĞINDAN KYRTULMAK İÇİN DUA BEKLİYOR OLACAĞIM SİZDEN..
BİLGİSAYAR BAŞINDA OLAMAM BÜYÜK BİR İHTİMALLE AMA DUALARIM SİZLE OLACAK.
SİZ DE UNUTMAYIN BENİ..
RABBİM KENİSİNE AÇILAN ELLERİ BOŞ ÇEVİRMESİN.
BU GECE SAAT ON DA LEFKE DE DERGAHTA ZİKİRDE ŞEYH EFENDİNİN ÖNÜNDE HEPİNİZE DUALAR EDECEĞİM İNŞALLAH
HEP DİYEGELDİM. RABBİM RAZI OLSUN VE KABUL BUYURSUN.
YÜREĞİNİZ GİBİ YARINLARINIZDA DA GÜZELLİKLER DAİM OLSUN.
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
Dualarımız ve zikirlerimiz sizinle ve tüm dua dostlarıyla...ALLAH(C.C) KABUL BUYURUR İNŞALLAH...AMİN.. RABBİM minik dostumuzun da şifasını versin
ıns bende varım dua dostlarımmmm
bende bol bol salavat getricem dua dostlarım hepinizi için
dostlarım bu gece 10 da evde olamayacağım ama duamı erken yaptım
tüm dua dostlarımın gönlünde ne muradı varsa hayırlısınla tez zamanda icabet buyursun mevlam amin18 yıl önce gönderildi # -
dualarla yüreğim sizinle olacak kimin ne derdi tasası elemi kederi kaygısı hastalığı korkusu borcu hasretlisi gurbetlisi okuyanı işsizi güçsüzü ve akla gelmeyenler için ve de mutlular huzurlular için diyorum dertler yüreklerde sıkıntı verenleri paylaşarak azaltmaya....sevinçleri mutlulukları..güzellikleri paylaşarak da çoğaltmaya geldim dostlar... sevgili dua dostları...bildiklerimle dilimin döndüğünce gözümün görüp okuyabildiğince yüreğimin paylaşmaya el verdiğince yanınızdayım ya azaltarak ya çoğaltarak dualarımla sizin için rabbime yakarmaya geldim dostlar..derdinize merhem olmaya..sevincinize katılıp ağzınızı tatlandırmaya yüreğinize güzellikler saçmaya geldim dualarımla şu demiyorum dilim neye döner okurken akıp giderse onu okuyacağım .şimdiden amin amin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
"O, yaratan, yoktan var
eden, şekil veren Allah'tır. Güzel isimler O'nundur.
Göklerdeki ve yerdeki her şey O'nu tesbih eder. O,
mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir..."Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan oğlum İlter Kağan'a şifâ vermesini istiyorum!
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan oğlum İlter Kağan'a şifâ vermesini istiyorum!
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan oğlum İlter Kağan'a şifâ vermesini istiyorum!
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan oğlum İlter Kağan'a şifâ vermesini istiyorum!SELAM VE DUALARIMLA...
ALLAHim cümle dua dostalarimin istek ve dileklerini kabul etsin,cümlemizi iyiler ve iyilikler ile karsilastirsin insallah amin.
Allah her gizli olani bilir:!!!18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.