De ki: "Sizin duanız olmasaydı Rabbim size değer verir miydi?
***************************************************(furkan suresi 77.ayetten)
duanız olmasaydı...........................(cihan)
(8 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim hiçbirimizi duasız dostsuz ve değersiz bırakmasın amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN İNSALLAH AMİN.RABBİM DERT VERİP DERMAN ARATMASIN.DERTLERİMEZ TEZ VAKİTTE DERMAN OLSUN İNSALLAH.AMİN.
“Kullarım sana beni sorarlarsa, bilsinler ki ben, şüphesiz onlara yakınım. Benden isteyenin, dua ettiğinde duasını kabul ederim. Artık onlar da davetimi kabul edip bana iman etsinler ki doğru yolda yürüyenlerden olsunlar.”
***********************************(bakarasuresi 186.ayet)18 yıl önce gönderildi # -
İbnu Ömer (radıyallâhu anhü) anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: "Kime dua kapısı açılmış ise ona rahmet kapıları açılmış demektir. Allah'a taleb edilen (dünyevî şeylerden) Allah'ın en çok sevdiği afiyettir. Dua, inen ve henüz inmeyen her çeşit (musibet) için faydalıdır. Kazayı sadece dua geri çevirir. Öyle ise sizlere dua etmek gerekir. "
Hz. Ebû Hüreyre (radıyallâhu anh) anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: "Her gece, Rabbimiz gecenin son üçte biri girince, dünya semasına iner ve; "Kim bana dua ediyorsa ona icabet edeyim. Kim benden bir şey istemişse onu vereyim, kim bana istiğfarda bulunursa ona mağfirette bulunayım" der. " Rivayetin Müslim'deki bir vechi şöyle: "Allahu Teâla gecenin ilk üçte biri geçinceye kadar mühlet verir. Ondan sonra yakın semâya inerek şöyle der: "Melik benim, Melik benim. Kim bana dua edecek
Rabbim gözlerimiz yaşlı olarak ettiğimiz dulaırmızı kapısındn çevirmesin..her duamıza tek tek icabet etsin..cihan kardeşim eline sağlık yüreğine sağlık..
LAİLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULALLAH
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.