AZ ÖNCE FORUMMUNU OKUDUM YAZMICAM DİYE YAZMIŞSIN ABİ SENİ ÜZECEK BİŞİMİ OLDU SEN ÇOK DEĞERLİ Bİ ABİSİN BENİM İÇİN TABİ BUNU SÖYLERKEN YANLINŞ ANLAŞILMASIN SENİ TANIDIĞIM VE GÖRDÜĞÜM İÇİN SÖYLÜYORUM ABİ MSN NEN KAPALI AÇARMISIN SAYGILAR **
NOZGEN ABİCİM NEREYE GİDİYOSUN ANLAMADIM
(54 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
HOCAM BİZMİ ÜZDÜK SİZİ NE OLDU HAYIRDIR İNŞALLAH BİZ ÜZDÜYSEK ÇOK ÖZÜR DİLERİZ:(
18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM BURAYA YAZMIŞIN AMA SENLE GÖRÜŞE BİLİRDİK SAYFA AÇMANA GEREK YOKTU BİYERE GİTMİYOM AMA KARDEŞİM İNAN ÇOK BOŞ ŞEYLERLE UĞRAŞIYO HERKES VE ENSON KIZDIĞIM PEYGAMBERİMİZİN DUASINI BULDUM VE YAZDIM AMA GÖRÜYORUM Kİ BURDA BULUNAN KARDEŞLERİMİN DAHA FARKLI SORUN LARI VAR ONUN İÇİN BİDAHA HİÇ BİR KONU YAZMICAM ALLAHIM BENİ BU YÖNDE SUAL SORMASIN KARDEŞİM HER KESE SAYGI VE SELAM İLE ALLAHA EMANET OLUN*
AMA HOCAM BİZE HAKSIZLIK ETMİŞ OLMUYORMUSUNUZ BİZİ DUALARINIZDAN BİLGİ DAĞARCIĞINIZDAN EKSİK ETMEYİN NE OLUR :(
HANDAN SANA ÇOK TŞK EDERİM AMA İNAN OKADAR ARTIK BOŞ ŞEY LER OLUYOKİ BEN PEYGAMBERİN DUASINDAN SÖZ EDİYORUM DEMEKKİ PEYGAMBERE VALLA ANLAYAMADIM VEDE ARTIK HİÇ BİR ŞEY YAZMICAM *
NOZGEN ABİCİM ALLAH SİZDEN BİN KERE RAZI OLSUN SAYISIZ HATİMLERDE,DUALARDA ADIMIZI ZİKRETTİNİZ.BENDE KIRGINLARDAN BİRİYİM YORUM YAZMAMAK OKUMADIĞIMIZ ANLAMINA GELMESİN ŞİMDİ KOPYALAYIP WORLD E ATTIM İNANIN HEPSİNİ ÇIKTI ALIP BİRİKTİRDİM.DERİN'İN VE SİZİN ÖĞRETTİĞİNİZ DUALARI LÜTFEN HUZURUMUZ DAİM OLSUN BU DUA HÖRMETİNE LÜTFEN BİR ŞEYLER DAHA ÖĞRETİNİZ. NE DEMİŞLER BANA BİR HARF ÖĞRETENİN KÖLESİ OLURUM YALVARIYORUM. BIRAKMAYIN BİZLERİ DERİNİ GERİ DÖNDÜREMEDİK SİZ GİTMEYİN NOLUR.
HOCAM LÜTFEN ÜZMEYİN BİZİ BAZI ARKADAŞLARIMIN GENÇLİĞİNE VERİCEZ HOŞGÖRÜLÜ OLUCAZ DİNİMİZDE HOŞGÖRÜ DİNİ DEĞİLMİ HOCAM YAZILARINIZI EKSİK ETMEYİN BİZDEN HOCAM DUA VE SELAM İLE
benden yaşca büyüksünüz saygısızlık yapmak istemem ama bence hatalısınız neden çünkü bizler çok saolun yazdığınız bilgilerden faydalanıyoruz ve ben hatta yazıcı çıktısı aldım ve aksama yapıcam duamı bu sevaplardan mahrum bırakmamalısınız bilgilerinizi paylasmalısınız ki yararlı faydalı olabilsin bu sebepsiz kırgınlık yersiz bence,yinede sizini fikriniz kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yoktur değilmi..boşverin büyüklük sizde kalsın ve dostlukta kalın yeni güzel konular anlatın ki bize biz daha iyi yollarada çalısmalarda olalım...sahsi düsüncelerimdir...selam saygı ve dua ile allaha emanet olun.
nozgen kardeş daha biraz önce size dua ettim. sizden öyle çok bilmediğim dualar bilgiler öğrendim ki gitme nolur, bizi bu bilgilerden mahrum bırakma lütfennnnn
nozgen hocam hakisiniz ama lutfen handan ablaminda dedigi gibi bizi dualarinizdan vede bilgilerinizden mahrum etmeyin. ben calisan ve kursa giden birisiyim.herzaman vaktim olmuyo ama hep girip dualari almaya calisiyorum. aldigim dualarida defterime kayit ediyorum ve hep okumaya calisiyorum. allah sizden binlerce kez razi olsun. selam ve dua ile
DUA DOSTLARI BENİM HAYATIMDA MADDİYATIN ÖNEMİ YOK EN DEĞER VERDİĞİM ŞEY RABBİM KURAN VEDE PEYGAMBERİM SADECE ÜZÜLDÜĞÜM BİLDİĞİM KONULARDA YARDIMCI OLMAK İNANIN KİYAPLARI KARIŞTIRIP EN DEĞERLİ BİLGİLERİ VERMEYE ÇALILIYOM VE FORUMLARA BAKIYOM KİMİN NE SORUNU VARDİYE VE PEYGAMBERİMİN O BÜYÜK DUASINI BULDUM VE PEYGAMBERİM SÖYLÜYO ŞUNU ANLAYAMIYORUM HEM DİYORUZ DERTLERİMİZ HÜLASA SIKINTIMIZ VAR AMA HAYATIMDA EN ÖNEMLİ OLAN PEYGAMBERİM VEDAHA BAŞKA SÖZ BULAMIYORUM BENİM AÇTIĞIM KONULAR İLLAKİ OKUNACAK DİYE BİŞEY YOK AMA BEN PEYGAMBERİMİN BÜYÜK DUASINDAN BAHSEDİYORUM UMARIM NE KADAR HASSAS OLDUMU ANLAMIŞTIRSINIZ SAYGI VE SELAM İLE
nozgen kardeşim bu mübarek dualara amin diyen bizlerin ne suçu var ki.her insan nasibini alır.rabbim herkese istediğini verir.sen yine ilminle bizleri aydınlat.bırak amin diyen desin.demeyen kendi kaybeder.allahım razı olsun
GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM 7CİHAN PEYGAMBERİNİN ÜMMETLERİ YİZ VE O BİZİM ELİMİZDEN TUTACAK VE ŞEFAAT EDECEK BEN ONUN YOLUNDA KURU BİR CANIM VAR ONA VERİRİM RABBİM ONUN ŞEFATINDAN BENİ MAHRUM ETMESİN
HOCAM
BOŞ ŞEYLER DEDİKLERİNİZLE UĞRAŞANLARI DA SİZİN EĞİTMEN ÖĞRETİCİ BİLGİLENDİRİCİ ÇABALARINIZ YOLA GETİRİR İNŞALLAH
SEVABINI ALLAH BİLİYOR18 yıl önce gönderildi # -
BU FANİ DÜNYADA VE EBEDİ OLAN AHİRET HAYATINDA KİM ELİMİZDEN TUTACAK BEN ŞAHSIM ADINA ÇOKÇOKÇOK ÜZÜLDÜM
tabiki amin cümlemizi.
amin nozgen hocam.rabbim seni ve bu güzel dualara amin diyenleri iki cihanda yüzünü güldürsün.en çok yaptığım dua sayın hocam ;"rabbim beni sevdiğin kullar arsına kat".ve seni yürekten kim seviyorsa onları sevdiğin kullar arasına kat.nozgen hocam kuran okumayı bilmiyorum ama her duaya samimi şekilde amin diyorum.senin gibiler bizlere lazımsınız.
MAVERA KARDEŞİM BOŞ DEDİYSEM YANLIŞ MANADA ANLAŞILMASIN BEN KENDİM İÇİN SÖYLEDİM BENİM TEK DEĞER VERDİĞİM BİRŞEY VAR HER ŞEYİ YAŞAYABİLDİĞİM KADARIYLA YAPMAK NE HADDİME DÜŞMÜŞKİ İNSANLARI VEBURDA BULUNAN KARDEŞLERİMİ ELEŞTİRMEK DEMEKKİ BEN BOŞ BİRİYİM
abi msn ni açarmısın bişey görüşçem
NOZGEN KARDESIM;
**********"Şu yol ki Allah'dan kula gider, cümle saadet içinde saadettir. O yol ki kuldan Allah'a gider, cümle dalâlet içinde dalâlettir."
Sâlikin mürşid sohbetine ihtiyacı bu yüzdendir. Başkaca istikâmetini tâyin edemez.*********
"Salikin Mürsid sohbetisine ögretisine ihtiyaci var" ...bakin Derinde gitti sizde böyle yaparsaniz olmaz ....hep demiyormuyuz dinimizi dogru tanitalim .ögretelim ...Kuran ve Nebimiz Peygamberimizin (s.a.s) yolunda ilimle yürüyelim diye....Senki bilenlerdensin senin vebalin daha cok olacak ....benden demesi ..güzel insan ....ben gene diyorum....Salikin Mürsid bilgisine ve sohbetine ihtiyaci var.
Salikin Mürsid bilgisine ve sohbetine ihtiyaci var.
Fazla söze ne hacet. En güzelini söylemiş Ablamız. Bu kadar sevilip, sayılırken dualarından, bildiklerinden bizleri mahrum mu bırakacaksın Necati abicim?18 yıl önce gönderildi # -
ya ne oldu ben yine anlamadım ve kaçırdım:( ama ne güzel elele dualar ediyoruz dün cok güzel besmele için hatim yaptırdınız..lütfen bakın kelimei tevhid için hatime başladık..her şeyi herkesi kafamıza takarsak deli oluruz bence..
ZEZ ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞIN AMA GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM VE DOĞRU HER ŞEYİ BİLİYORUM AMA GERÇEKTEN ÇOKÇOK ÜZÜLDÜM ONU BELİRTEYİM VE BEN DİYORUM BEN SAYFA AÇMICAM VEDE FORUM AÇMICAM AÇANLARA ŞİMDİKİ KADAR OLAMASADA VAKTİM OLDUĞU KADAR SİTEYE GİRİP BAKICAM VE YAPILAN VE YAPTINIZ DUALARA KATILABİLDİĞİM KDAR KATILCAM
burda dualarınızı dörtgözle bekliyorum ben.. böyle bilgili bir elden dua ögrenmek kaç kişiye nasip olur? bırakın nasiplenmek isteyen nasiplensin istemeyene yapacak birşey yok zaten.. yormayın, üzmeyin güzel yüreğinizi..
SAĞOL TURKAN KARDEŞİM SADECE İNAN BEYNİM YORULDU VE ARTIK KENDİMİ SUALE ÇEKMENİN ZAMANI GELDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM*
:( olmaz ama olmaz gerçekten, Ne oluyor anlamış değilim, herkes gidiyor, ağaçlar yıkılırsa meyveler düşmezmi dalından, nasıl büyüyüp olgunlaşacak bu meyveler?
FUNDA KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN VE O TEMİZ YÜREĞİNİZE VEDE O GÜZEL KALBLERİNİZE RABBİM NE MURADI VARSA VERSİN
HOCAM AMA LÜTFEN YAPMAYIN LÜTFEN HOCAM
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.