anlaştık gitmiyorsunuzzz:)3 ayetel kürsü o güzel yüreğinizi ferahlatsın..
NOZGEN ABİCİM NEREYE GİDİYOSUN ANLAMADIM
(54 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
YA HANDAN BEN YAPMIYORUM İNAN BUNCA SENE ALLAHIMIN KİTABINI ÖĞRENMEK İÇİN TAM 15 YIL DİZ ÇÖKTÜM VEDE ALLAHA HAMDÜSENALAR OLSUN BİŞEYLER ÖĞRENDİK AMA ÖĞRETTİĞİMİZ VEDE YAPTIĞIMIZ ŞEYLER DİKKATE ALINMIYO VEDE TABİİ ÜZÜLDÜM SAYGI VE SELAM İLE*
18 yıl önce gönderildi # -
nozgen cok uzgunum kendı ustume alındadım haklısın cok haklısın evet haddımızı astık dedıgın cok dogruu kendı adıma helallık ıstıyroum gercekten uzuldum haklısın tabııı sen neler yaparken bız nelerın pesındeyız
YOK KARDEŞİM NE HAKKIMIZ OLSUNKİ FTM KARDEŞİM ESTAĞFURULLAH BEN KİMİMKİ KİMİ ELEŞTİREYİM HADDİM OLMAZ BEN KİMSEYİ ELEŞTİRMEM BU BANA DÜŞMEZ SADECE GÖRDÜKLERİMİ VE BURDA OLAN KARDEŞLERİMİN SORUNLARI BENİM ELİMDEN ANCAK DUA GELİR FTM KARDEŞİM SAYGI VE SELAM İLE
Abicim bence bu konuda alınganlık gösterme. Sen üstüne düşeni yaparsın yazarsın nasibi olan alır, olmayan almaz. Ben bir senedir burdayım açılıpta kimsenin yazmadığı pek çok konularda oluyor. Kısmet meselesi. Seninde bildiğin gibi herkesin yiyeceğide öğreneceğide kısmet. Rabbim iki cihanda yar ve yardımcın olsun.
Benim ve ailem için dua istiyorum senden, edersin inşaallah.18 yıl önce gönderildi # -
abicim nette açarmısın oraya yaz ben özgür allaha emanet ol saygı veselamlarımla*
SAĞOLSUDEMERAL ALINGANLIK TAN DEĞİL KONUYU AÇMIŞIZ KONUNUN ÖNEMİNE BİNALLEY ÜZÜNTÜM OKADAR TABİ SENİ VE DİĞER DUA DOSTLARINI DUALARIMDA HİÇ UNUTMADIM UNUTMUCAM RABBİM ŞAHİT HER DUAMDA VARSINIZ DAHA DÜNGECE SAAT 2*30 DU SİZLERE VE DUA DOSTLARIMA DUAMI YAPTIM BENİM KENDİ AÇIMDAN Bİ PROBLEMİM YOK ONU BELİRTEYİM SAYGI VE SELAM İLE ALLAH RAZI OLSUN SUDEMERAL KARDEŞİM SAĞOL ABİCİM ALLAH RAZI OLSUN*
AH CANIM KARDEŞİM,SEN ÇOK ERDEMLİ DEĞERLİ BİLGİLERLE DONANIMLI YÜREĞİ GÜZEL BİR İNSANSIN..ADI GÖRMEK BİLE YÜREKLERİ FERAHLATIRKEN YAZDIĞIN DUALARIN YÜCELİĞİ GÜZELLİĞİ
DÜŞÜN ANLAYANA MERHEM EN DEĞERLİ İLAÇ...KAL HI MAŞŞALLAH BEN SENİ ANLAYINCAYA KADAR İLK ÜYE OLDUĞUM SIRALARDA BU NASIL İNSAN DEDİM GÖRÜNMEZ KANATLARI VAR DİYE DÜŞÜNDÜM CAN KARDEŞİM..ALLAHIM NE MURADIN VARSA VERSİN SAĞOL PAYLAŞTIKLARIN İÇİN..YÜREKLER BEYİNLER DOLU ALABİLEN KISMETLİ DEMEK Kİ ALAMAYAN DA KISMETSİZLİĞİNE ÜZÜLSÜN BEN DE ÇIKTILARINI ALDIM BAZEN YAZMIYORUM AMA MERAKLA OKUDUĞUMSUN.YOLDA ARABADA HER YERDE MOLA VERDİĞİM HER ANDA OKUYORUM SAĞOL ALLAHIM RAZI OLSUN HZ.MUHAMMEDİN ŞEFAATİNDEN MAHRUM BIRAKMASIN BİZLERİ İNŞALLAH AMİN....18 yıl önce gönderildi # -
ÖZGÜR KARDEŞİM BİRAZDA AÇICAM MSNMİ OZAMAN SORUN NE İSE SANA YARDIMCI OLURUM TAMAM MI ABİCİM SAYGI VE SELAM İLE*
BEN MSN ADRESİNİ BİLMİYORUM...NAZARA NE OKUMALIYIM NE YAPMALIYIM BU KONUDA BİLGİ İSTEYECEKTİM BURADAN SORMAMDA SAKINCA YOKTUR UMARIM TEŞEKKÜRLER SAĞOL AİLENLE HUZUR DOLU GÜNLER DİLERİM.. HER İKİ DÜNYADA DA GÖNLÜNDEKİLERİ VERSİN ALLAHIM AMİN
SAĞOLMUHTACINM KARDEŞİM O SENİN KALBİNİN VE YÜREĞİNİN GÜZELLİĞİ BEN NE YAPIYORUMKİ KARDEŞİM SADECE BİLDİKLERİMİ PAYLAŞIYORUM AMA ZAMAN ZAMAN DEMEKKİ HADDİMİZİ AŞIYORUZKİ????????RABBİM SİZ VETMİZ YÜREKLİ DUA DOSTLARININ YAR VE YARDIMCISI OLSUN SAYGI VE SELAM İLE ALLAHA EMANET OLUN**
MUHTACINMKARDEŞİM MSN ADRESİ BURDA VERMEK YÖNETİM TARAFINDA UYGUN BULUNMUYO NE YAPMAK LAZIM KURALLARA RİAYET ETMEK LAZIM NAZAR DUASI VAR MAŞAALLAHÜ LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM* VE NAS VE FELAK SURELERİNİ OKUMANI TAVSİYE EDERİM
hepsini okuyamadım nozgen kardeşim,beni bağışla. gördüğüm kadarına yorum getiricem. bazı şeyleri de bildiğinden eminim, farkındalığın yüksek, sadece bir kaç söz söylemek istiyorum...
Resullullah s.a.v Efendimiz sence bu türden sıkıntılar yaşamadı mı?
çok bunaldığında yine onun sünnetini örnek almak gerek, insanlar boş şeylerle uğraşabilir, kişi boş işlerle uğraşıyorsa o kişinin Allah katındaki değeridir, o yüzden kendine bakıp neyle meşgul olduğundan değerini ölçebilir, kalbi Allah ile meşgul olanın madde ile meşgul olanla değeri bir midir? FARKINDAYIZ AMA ALLAH CC DİLEMEDİKÇE BAZI ŞEYLER OLMAZ .BİZE DUA ETMEK DÜŞER...YARGILAMAK DEĞİL...çünkü biliyoruz ki hepsi Rabbimin izni ile, o istemezse kişiler cüzi iradesi ile bir fiil dahi işleyemezler. hakikat penceresinden bakınca görülenler bunlar..Allah cümlemizi kendisi ile meşgul eylesin. Yoksa herşey boş...Rabbimle meşgul olan bir kalp zaten kendinin ne kadar nimet içinde olduğunu düşünür...
şuraya yazmamız bile bizim için büyük bir nimet ve yüzdesel olarak milyarlarca insandan daha avantajlı olduğumuzu görürüz... afrikadaki insanlar bırakın böcek yemeyi onu arayarak nasipleniyorlar.. YANİ BÖCEKLERİ!! O KARINLARINI DOYURMAK İÇİN TOPLADIKLARI BÖCEKLERİ BİLE ARAYARAK BULUYORLAR O KADAR AZ Kİ!!!
Keşke bu türden sıkıntılara hep hakikat nazarı ile bakabilsek..
SELAM VE DUA İLE HAKKINIZI HELAL EDİN.
DİLARA KARDEŞİM SADECE ŞUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM VEDE YANLINŞ ANLAŞILIYOZ GALİBA BEN KİMSEYİ ELEŞTİRME HAKKINA SAHİP DEĞİLİM VEDE ELEŞTİRMEM SADECE BİRAZDAHA DEDİĞİM DUALARIMIZA DÖNELİM *SAYGI VESELAM İLE*
NEYSE KALSANIZ DA GİTSENİZ DE DUALARIMIZ TÜM İNANAN KARDEŞLERİMİZE, BİLİYORSUNUZ Kİ DUA İSTENMEZ ALINIR.. RABBİM DUA ALACAK FİİLLER İŞLETSİN CÜMLEMİZE.. AMİN..
UMARIM DEDİĞİMİ ANLAMIŞTIRSINIZ DUA DOSTLARI BEN KİMİMKİ KİMSEYİ ELEŞTİRME HAKIM OLSUN SADECE BUNU BELİRTEYİM SAYGI VESELAM İLE ALLAHA EMANET OLUN UMARIM DOĞRU ANLAŞILMIŞTIRIM
TABİ DİLARA KARDEŞİM BEN DUA ETMİCEM DEMİYORUM VEDE RABBİM SAĞLIK VERDİĞİ MÜDDETÇE DUALARIMDA OLCAKSINIZ İŞAALAH*
necati abime 7 ayetel kürsi hediyemdir.Rabbim gönlüne ferahlıklar versin ...
KİMSE SİZE KÖTÜ DEMEDİ VEYA ÖYLE OLDUĞUNUZU DÜŞÜNMÜYOR, VEYA SİZİN AÇTIĞINIZ FORUMLARA YALNIZCA İNSANLAR HACETLERİNİ YAZIYOR, HA SİZ HACETİNDE TULU EMEL GÖRÜRSÜNÜZ O AYRI DUA EDERSİNİZ KURTULMASI İÇİN...BİRİSİNİN BİZDEN DAHA AZ SIKINTIDA OLMASI ONUN SIKINTISININ KÜÇÜK OLMASI ANLAMINA GELMEZ.. HİSSEDİLİŞ DERECESİNE BAĞLIDIR BUNLAR..AMA İSTEĞİ BOŞ OLABİLİR YİNE DUA EDERİZ HAYIRLARA ERİŞMESİ İÇİN..BİZİM BURDA ELİMİZLE YAPABİLECEĞİMİZ BİRŞEY YOK. AMA GÖNLÜMÜZLE DİLEYECEKLERİMİZ VAR RABBİMİZDEN..
ALLAH CC HERKESİ GAFLETTEN UYANDIRSIN..SAĞIR KALPLER NE HADİS NE AYET DUYAR...SAĞIR KULAKLAR GİBİDİR.. YİNE DUA EDİCEZ..
:(:( ben konuyu iyice kaçırmısım.
nozgen abi ne olduysa boş ver gitmenizi hıç istemen bence aldırma burda bilmeyen dostlara ne güzel dualar sundun gösterdin ne büyük sevaplar aldığınızı biliyorsunuzdur..
bizim senden öğrenecek çok dualar ilim bizlerle faylaşacağın hadisler örneklerin var..
sadece tek bişey diyeceğim var ALLAH RIZASI için gitmeyin....18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOL ESRA KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN O SENİN KALBİNİN VE YÜREĞİNİN GÜZELLİĞİ HER ŞEY İÇİN SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN DUALARIMDASIN VE BURDAKİ DUA DOSTLARININ İSİMLERİ HAFIZAMA KAZINDI BUNLARDAN BİRİDE SENSİN HEPİNİZE DUA EDİCEM*SAYGI VE SELAM İLE*
ay inanmıyorum :):=) beni çoook mutlu ettinnnnnn allah razı olsun. allah senide iki cihanda mutlu etsinnnn.
ben gerçekten unutulmayı hıç sevmeyen biriyimdir....
eh ozaman ne mutlu banaaaa.18 yıl önce gönderildi # -
saygı değer nözgen abi
sana bir yasin hediyemdir
eeeeee hepsen bize dua edip hediye edecek değilsinya :=)
lütfen kabul ediniz hediyemi:=)sen bizim hocamız,öğretmenimiz.rehberimizsin içine sevgini koydun dualarında olduk.senin hakkın bizlerden çoktur helal ediniz..
mevlam sana dert ,sıkıntı ,keder vermesin.yine diyorum sana iki cihanda mutluluk versin,kalbinin o gizli köşesinde istediğin duan ve muradın kabul olsun.
ey yüce allahım sen sana açılan elleri boş çevirmezsin, elimi sana açtım nözgen hocamızı günahsız çıkan kulun ağzından duamı kabul eyle rabbim.aminnnnn18 yıl önce gönderildi # -
hayirli cumalar nozgen bey..yazdiklarinizi okudum..siz dikkate alinmadigini düsünebilirsiniz..ama bakinki herkes dikkat ediyor..degisik konularla ilgilenenler muhakkak var..ama bir sinifta 100 ögrenciniz oldugunu düsünün ve bir kismi derslerle ilgilenmiyor..siz ders vermeyi birakip sizden gercekten faydalanan ögrencilere bir seyler ögretmeyeceksiniz galiba...ya gercekten yazdiklarinizdan faydalanan bizler ne yapacagiz..üstünüzde hakkimiz kalir haberiniz olsun..bu sitede yazilarini ilgiyle okudugum ve faydalandigim nadir insanlardan birisiniz..aciktami kaldik simdi ???:"( selam ve saygi ile
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.