sitenin samimiyetine inanarak sizden konumun aciliyeti için sabitlenmesini rica ettim.sizlerde elinizden gelen hassasiyeti göstererek , cihan kardeşimin önderliğinde yeni bir forum açtınız.teşekkür ederim.sağolsun arkadaşlar dualarıyla destek verdiler.DERİN kardeşimle aynı kaderi paylaştığımız için güzel insan ,güzel dost DERİN ;Olayların farkında olduğu için daha fazla hassastı bu konuda kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır huzurunuzda.Her saniye duaya ihtiyacı olan arkadaşlarımız yeni forum açtıklarında tabiki önce BEN diye açıyorlar.ben diyorlar çünkü herkes kendi derdine derman arıyor.sonra burada dualar büyüyor ve olay biz olarak değişiyor.
HATIRTLATMAM GEREKEN ÖNEMLİ BİR KONU VAR Kİ:derin kardeşim BENlik duygusundan değil,BİZ
olmanın tadına varmış olmanın hassasiyetini gösterdi.O yüreğinde kocaman sevgileri barındırmayı becerebilmiş bir kişi olduğu için kırıldı.ben elimden gelen çağrımı yaptım.bu yazımı "derin niye gitti"yazıya verdiğiniz cevaba istinaden yazıyorum.saygılar
SAYIN MUCİZE NET YÖNETİCİLERİNE(ÖZGÜL)
(10 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
#
handanemrullah
Dua Dostuözgül ablam derin kardeşimin bu konuda fazla alınganlık yaptığını düşünüyorum tabiki derin abim iyi niyetli düşünmüş ama bunun bedelini bizi kendinden mahrum bırakıp bize ödetmemeliydi soonuçta ortada büyük bir sorun göremiyorum ben terketmesini gerektiricek:(yönetim bence gayet iyi üstüne düşeni yapıyor
18 yıl önce gönderildi # -
herkes yönetimin her istediğini yapmasını istiyor ama adı üstünde yönetim onlar bazı şeylere burdaki üyeler karar vermemeli bunu yönetim belirlemeli dikkat ediyorum çoğunluk çocuk gibi bişey oldumu hemen yönetimin dikkatine diyor şikayet ediyor bazen lüzumlu bazen lüzumsuz ana sayfada en üstte sağda iletişim menüsünden direk yönetime ulaşabilir şikayetlerinizi yada dileklerinizi bildirebilirsiniz....
özgül ablam derin abinin yaptığına aklım ermedi ermeyecekte malesef çok basitçe bırakıp gitti hiç olmadı ona yakışmadı bence nacizane fikrim bu kusurum olduysa affola18 yıl önce gönderildi # -
bence gıden bırının arkaasından boyle konusmak hıc hos degıl arkadaslar dogru yada yanlıs onun kararı ben emınım derının dualrındayız oda bızım dualrımızda emınım gonluller bır olsunnn hata yanlıs varsa zaman ıcınde cıkar zaten gene sabır konusunda tosladıkkk arkadaslarrr:((
öyle düşünmene üzüldüm ftm çünki ben kötü birşey konuşmadım sadece çok basit bir sebepten oldu gidişi bana göre yönetime haksızlık yapılıyor.................
http://mucize.net/forum/topic/9185?replies=23 << sizin bu konunuz "Dualarınızı lütfetip, yürekleri ferahlatmak ister misiniz?" şeklinde başlığı benim tarafımdan değiştirilip sabite alınmıştı daha sonra Cihan abimin sizin çağrınız üzre açtığı başlığı görünce o başlığın alınması daha uygundur diye onu sabite almıştım.
Bazı dostlarımız sizin başlığınızın sabite alınması için e-posta attılar ve forumdada belirttiler bu tür konuların sabite alınmasının bizce bir sakıncası yok olamazda.
Yönetim sayfamızaın ilk oluşumu ve akabinde yazılan ilk mesaj:
Pazartesi, 04.06.2007 - 14:23:05Rabbim hepinizden razı olsun.
Sitemizin geleceği ve devamlılığı için birden fazla yönetici olması çok önemli idi.
Ben bazı fikirlerimi sizlerle paylaşacağım sizlerde yorumlarınızı eklerseniz sevinirim.
Ayrıca sizlerde bu sayfadan fikir alışverişinde bulanabilirsiniz.
1-Kişisel tefriciye, yasin gibi istekleri çok özel bir durum olmadığı sürece sabitlemeyeniz.Çünkü böyle bir başlığın sabitlenmesi diğer üyelerimizinde böyle bir taleple bize gelmelerine sebebiyet verebilir.Amacımız benlikten ziyade birlik olduğunu göz önünde bulundurmanızı istemekteyim.
Tabii siz insiyatifinizi kullanıp sabitleme konusunda karar alırsanız saygı duyarım.
______________________Derin abinin konusu kendi isteği üzerine sabitlenmişti ve mailde bir haftanın dahi yeterli olacağını belirtmişti.
Şimdi burda amaç nedir birlik olmak o zaman bu sabit konular hakkında bu tür diyaloglar neden yaşanmaktadır?
Burda yönetmek için bulunmuyoruz tüm yöneticiler dua etmek için burda..
düzenin sağlanması, olumsuzlukların önlenmesi ve devamlılık için en çok yıprananlar dostlarımızda yöneticilerimiz olmakta.18 yıl önce gönderildi # -
rabbim eksikliğinizi göstermesin rabbim sizlerden razı olsun hep dualarımızdasınız selametle..
allahım sizden çok razı olsun hepinizden tüm yönetici dua dostlarımızdan sayenizde birbirimize dualar edebiliyoruz rabbim dualarını kabul etsin inşallah rabbim eksikliğinizi göstermesin allahım yar ve yardımcınız olsun selam ve dua ile dualarımdasınız..
Rabbim yöneticilerimizin bütün sıkıntılarını gidersin inşallah.
:)18 yıl önce gönderildi # -
ben yeni bir form açmak için yazımı yazmadım.ben herseferinde site yöneticilerine teşekkür edip,saygılarımı gönderdim.sadece bir olaya açıklık getirmek istedim okadar.amaç burda ne yöneticileri ne de başka insanları kırmak.saygılar
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.