namazımı aksatmadan kılmak istiyorum ama yapamıyorum bi bakıyorum vakitleri geçirmişim unutmuşum dua edin arkadaşlar olurmu namazımı dogru dürüst kılmak istiyorum ve gayret ediyorumda dua edin bana lütfen..
lütfen okuyun..
(7 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Yarabbim kardeşimizin imanını ihlasını arttır. Hakkıyla sana ibadet eden kullarından olmasını nasip et. İki cihanda yüzünü güldür. Hasbinallahi ve nimel vekil.
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
3 ihlas 1 fatiha size hediyemdir, Rabbim sizin yüreğinizi bırakmasın. Rabbimin ibadet ehli kullarından olun inşallah.
18 yıl önce gönderildi # -
bak şöle düşün
rabbim sana neler vermiş sen bir secdeyimi çok görüyorsun kulluğunu iyi yap ve
şunun unutma kardeşim namazını geçiren vaktinde kılmayana kabirde azap vardır çok şiddetli bunu bil ve şeytanın vesvesesine gelme onu yen senin rabbin allah şeytanan yenik düşme onu dinleeme ben hep böle düşünüyorum üşenme anında yap erteleemem bunlar senin iyliğin için muhakakak dikkate al18 yıl önce gönderildi # -
sen gayrte et bizde dua ederiz tammalanır amam senin iraden çok öenmli dostum şeytana yenik düşme sakın allah'u tealayı sevindir seni karşısında vaktinde görmek kadar onu hiç bişey sevindiremez canım dua dostum bende sen gibiyidim ama şeytana inat yapıyorum rabbim herşeyden büyük.
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim!
Muhammed, sallallâhu aleyhi ve sellem, ve âline rahmet gönder.
Îmânını, îmânın en olgun ve yüce derecelerine ulaştırsın.
İnanç ve akîdeni de, akîdelerin en fazîletli noktasına eriştirsin.
Niyetini, niyetlerin en iyisine, amelini, amellerin en güzel noktasına yüceltsin.
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim sen hepimize namazlarında dikkatli ve devamlı olan kullarından olmayı nasip et..umutsuz kardeşimize namazı ve zikri(kur'anı) nasip et..Amin..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.