ARKADAŞLAR İŞ YERİNDE ÇOK HUZURSUZUM, İŞİ BIRAKAMIYORUM ÇÜNKÜ MECBURUM ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM.ÇOK ÇARESİZİM NE OLUR.
DUA EDİN ÇOK HUZURSUZUM NE OLUR YALVARIYORUM
(16 mesaj) (14 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
SUZAN GÜZEL KARDEŞİM DÜN GECE ÇOK OKUDUNM SENİN İÇİN YİNE OKURUM ÜZÜLME RABBİME SIĞIN BU CUMALAR YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİM SIKINTINI GİDERSİN İNŞALLAH AMİN..3 FATİHA 1 İHLAS 1 AYETEL KÜRSÜ YOLLUYORUM RABBİM FERAHLIK VERSİN SANA AMİN..
17 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun ıs yerı huzursuzlugunu bılırım rabbım tez vaktte selamet cıkarsın
"Allahümme salli ala seyyidina Muhammediv ve ala ali seyyidina Muhammed. Salaten tüncina biha min cemiil ehvali vel afaat. Ve takdilena biha cemi’al hacat. Ve tutahhiruna biha min cemiis seyyiat. Ve terfeuna biha aledderacat. Ve tübelliğuna biha eksal’ğayat, min cemiylhayrati fil hayati ve badel memat. Hasbünallahi ve nimel vekil, Hasbünallahi ve nimel vekil, Hasbünallahü ve nimel vekil, nimel mevla ve nimen nasir."
Amin.
Suzan senin icin bir kez okudum ,sende bu salavati lütfen bir yere not et ve icin daralinca oku kardesim...Zikir yap..YA VEKIL ....YA VEKIL ..YA VEKIL .....
Rabbim yüregine ve islerine afiyet versin .Amin.17 yıl önce gönderildi # -
le havle vela kuvvete illa billah, senin 33 tane okuyurum.Rabbim gönlüne huzur versin.
Ah suzancımm...inan ben de o haldeyim..üstelik somut bir sorun da yok..sadece kendim gibi olmayan Allahın sınırlarından habersiz insanlarla bir arada olmanın verdiği iç sıkıntısı..suzan kardeşim şimdilik Rabbim bizim için bunu diliyor..O bize gönlümüze göre, daha hayırlı, imanlı ve kendisininde razı olduğu insanlarla çalışacağımız günleri nasip edene dek sabırlı olup Ondan yardım dilemeliyiz..
İNNEKE TERZUKU MEN TEŞAAU BİĞAYRİ HİSAABİN..MUHAKKAK Kİ SEN DİLEDİĞİNİ HESAPSIZ RIZIKLANDIRIYORSUN!17 yıl önce gönderildi # -
suzancığım bu derddini çok iyi anlıyorum. allah büyüktür. inşallah selamete ereceğiz. bir an önce sıkıntıların biter inşallah allah seni ve senin gibi olan herkesi inşallah bir an önce feraha kavuşturur. 10 fatiha 10 ihlas gönderiyorum yüreğimden yüreğine huzura kavuş diye. amin.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN SANA SABIRLAR IHSAN EYLESIN
CIKIS YOLU NASIP ETSIN
SENDE COKCA OKU KENDINE
KALP HUZURUN ICIN 1 FATIHA 3 IHLAS
AMIN17 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. KÖTÜ Bİ DURUM ARKADAŞLAR. Bİ SEBEPTE YOK. BIRAKIP CIKAMIYOMDA. İKİ YAVRUM VAR ONLARA BAKMAK OKUTMAM LAZIM. ALLAHA SIĞINDIM, HEPİNİZİN NE MURADI VARSA RABBİM VERSİN İNŞALLAH
ALLAH TEALA (C.C) SANA HAYIRLI BİR İŞ VEHAYIRLI BİR GELECEK NASİP ETSİN.AYRICA BÜTÜN İSLAM ALEMİ İÇİN.5 FATİHA,5 İHLAS KARDEŞİM.
ALLAH IM SEN BU KARDESIMIZI FERAHLAT ONA YOL GOSTER DUALARINI KABUL EYLE SIKINTISINI GIDER INSALLAH AMIN
SUZAN KARDEŞ BOL BOL DUA ET VE SABIRLI OL İNAN HERŞEY TAHMİN EDEMEYECEĞİN KADAR İNCE BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜLÜP YOLUNA GİRECEK , AYNI ŞEYİ BENDE YAŞADIM , SABRIN SONU SELAMET.aLLAH GÜZEL İSİMLERİ HÜRMETİNE SENİ TEZ VAKİT FERAHA KAVUŞTURUN AMİNNN.
suzan kardeşim rabbim yar ve yardımcın olsun sıkıntılarını geçirsin inşallah
Rabbim rahmetiyle kuşatsın inşallah
akşam tekrar okucam suzan kardeşim rabbim aydınlıklar nasip etsin size inşallah amin..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN 3 IHLAS 1 FATIHA ICINI FERAHLATSIN INSAALLAH
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.