DOSTLAR SU ANDA DOGUDA VE GÜNEYDOGUDA ORDUMUZ SICAK SAVAS ICINDE LÜTFEN DUALARINI MÜBAREK CUMA ORDUMUZDAN VE MEHMETCIKTEN ESIRGEMEYIN....BEN RAHATSIZLIGIMI DILE GETIRMEK ISTIYORUM....NE ZAMAN ÜLKEMIZLE VE MEHMETCIKLE ILGILI TOPIK ACSAM BELLI ARKADASLARIN DISINDA DUA EDEN OLMUYOR ...KALBIM KIRILIYOR BUNU BELIRTMEK ISTIYORUM....BU ÜLKE HEPIMIZIN....BU VATAN HEPIMIZIN MEHMETCIK HEPIMIZIN KARDESI ,ESI,ABISI,BABASI .....
BIRAZDAHA FAZLA DUYARLILIK ISTIRAM EDIYORUM.SAYGILARIMLA
********Kara harekatı başlatıldı DUA edelim********
(75 mesaj) (37 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
100 Fatiha ...okuyorum Rabbim savastaki tüm mehmetcigi korusun..Rabbim yar ve yardimcilari olsun diye.
18 yıl önce gönderildi # -
ZERRİN ABLAM ÜZÜLME RABBİM TÜM MEHMETÇİKLERİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH DÜN GECEOKUDUĞUM TÜM KURAN-I KERİM VE DUALARIMI MEHMETÇİKLERİMİZE YOLLLUYORUM RABBİM ULAŞTIRSIN İNŞALLAH AMİN..
Allah inayetini göndersin..Rabbim yardımcıları olsun..Rabbim onları sahipsiz bırakmasın..Aminn..
Saolasin güzeller güzelim ....Rabbim okudugun Kuran hatrina hepsini korusun...Vatanimizi korusun..birligimizi ve beraberligimizi korusun.Rabbim ülkemizi icinde bulundugu Terör ve savas halinden kurtarsin.Daha fazla kimsenin cani yanmasin analar ,esler ve cocuklar üzülmesin insallah.....Amin Rabbel aleymin.
AMİN.......AMİN........
amın amın amın jtabıkı zez cok guzel bı konuya deyın mısın allah yardımıları olsunn dualara onlarda var ıns
Allah mehmetçiği korusun vatanımıza selamet versin amin amin amin
amın amın
onlar için 7 ayetl kürsi okuyorum.Rabbim hepsini korusun inşallah.
TABİ ZEZ KARDEŞİM BU VATN BİZİM GERİSİ TEFERRUATTIR OKUYALIM ZEZ KARDEŞİM VEDE OKUYOM ALLAH ONLARI KORUSUN
Allah razi olsun topigi yesil banta alan kardesimden...Rabbim su anda kuzey irak icinde sicak savasta olan mehmetcigimize okudugumuz dualarin hikmetine melekleriyle yardim etsin insallah.....Rabbim hikmetini ve nurunu esirgemesin.Amin.
ALLAH…
Lâ ilâhe illallâh…
Errahman-ur Rahîym…
El Hayy-ul Kayyûm…
Allahu Rahmân-ur Rahîym…
Allahu lâ ilâhe illâ HU, el Hayyul Kayyum…
Lâ ilâhe illa HU vel Hayy-ul Kayyûm…
Rabb…
Allahu Lâ ilâhe illa HU, el Ahad’us Samed’ulleziy lem yelid ve lem yûled ve lem yekûn lehû kûfuven ahad.
Hannân-el Mennân Bedî’üs semâvâti ve’l arz Zü’l Celâli vel ikrâm.
ism-i azamin hürmetine.....Amin.
ALLAH…
Lâ ilâhe illallâh…
Errahman-ur Rahîym…
El Hayy-ul Kayyûm…
Allahu Rahmân-ur Rahîym…
Allahu lâ ilâhe illâ HU, el Hayyul Kayyum…
Lâ ilâhe illa HU vel Hayy-ul Kayyûm…
Rabb…
Allahu Lâ ilâhe illa HU, el Ahad’us Samed’ulleziy lem yelid ve lem yûled ve lem yekûn lehû kûfuven ahad.
Hannân-el Mennân Bedî’üs semâvâti ve’l arz Zü’l Celâli vel ikrâm.
ism-i azamin hürmetine.....Amin.
rabbim bütün askerlerimizi korusun.onların yar ve yardımcısı olsun.bu gece onlar için namaz kılıcam.
Allah yar ve yardımcıları olsun. kuvvet versin
ALLAH YARDIMCILARI OLSUN MEHMETÇİKLERİMİZİN. LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM. AMİN
Elimde tüfenk, gönlümde iman,
Dileğim iki: Din ile vatan...
Ocağım ordu, büyüğüm Sultan,
Sultan’a imdad eyle Yarabbi!
Ömrünü müzdad eyle Yarabbi!Yolumuz gaza, sonu şehadet,
Dinimiz ister sıdk ile hizmet,
Anamız vatan, babamız millet,
Vatanı mamur eyle yarabbi! .
Milleti mesrur eyle Yarabbi!Sancağın tevhid, bayrağım hilal,
Birisi yeşil, ötekisi al,
İslam’a acı, düşmandan öc al,
İslam’ı abad eyle Yarabbi!
Düşmanı berbad eyle Yarabbi!Cenk meydanında nice koç yiğid
Din ile yurt için oldular şehid
Ocağı tütsün,sönmesin ümid
Şehidi mahzun etme Yarabbi!
Soyunu zebun etme Yarabbi!Kumandan,zabit babalarımız.
Çavuş,onbaşı,ağalarımız,
Sıra ve saygı,yasalarımız.
Orduyu düzgün eyle Yarabbi!
Sancağı üstün eyle Yarabbi!Balkan savaşı sırasında; bahsedilen düşman Bulgarlar ve diğer ülkeler; Sultan'da bahsedilen de Sultan Reşad'dır. Şiirin orijinal versiyonuna; Fevziye Abdullah Tansel'in yazdığı, Türk Tarih Kurumu Yayınları tarafından yayınlanan "Ziya Gökalp Külliyatı-1 Şiirler ve Halk Masalları" (1989) (ISBN 975-16-0204-1) eserinden de görülebilinir.
Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 Aralık 1997 tarihinde gerçekleşen Siirt mitinginde, ilk ve son kıtalar okunmamış, ilk kıtanın yerine de şu dizeler söylenmiştir:
"Minareler süngü, kubbeler miğfer
Camiler kışlamız, mü'minler asker
Bu ilahi ordu dinimi bekler
Allahu Ekber, Allahu Ekber"18 yıl önce gönderildi # -
Minareler süngü, kubbeler miğfer
Camiler kışlamız, mü'minler asker
Bu ilahi ordu dinimi bekler
Allahu Ekber, Allahu Ekber
allah yardımcıları olsun dualarımızda mehmetçiklerimiz allah ordumuzu askerlerimizi bu savaşta payidar eylesin inşallah....21 fatiha okudm rabbim ulaştırsın melekleriyle inşallah....
allah yardımını esirgemesin onlardan allah yardımc4ıları olsun inşirah okuyorum inşallah
Rabbim vatanımızı bayrağımızı ve Mehmetçiklerimizi korusun inşallah
SAOL ALLAH RAZI OLSUN NASIL DUA EDILMEZMI KARDESIM SIZLER GENCSINIZ BIZ ESIMLE EVLATLARIMIZ GIBI SEVIYORUZ MEHMETCIGIMIZI ORDUMUZ OLMASA BIZ NEYIN PESINDEN GIDERIZ KI
RABBIM ER RAFI ISMIYLE ORDUMUZU YUKSELTSIN. EL MUTEKEBBIR ISMIYLE BUYUKLUGUNU DAIM ETSIN. EL KUDDUS ISMIYLE DUSMANA KARSI ACZDEN VE EKSIKLIKTEN UZAK TUTSUN. EL METIN ISMIYLE COK SAGLAM ADIMLARLA ILERLETSIN. VE HUVALLAHULLEZI LA ILAHE ILLAHU ISMI SERIFIYLE SANLI ORDUMUZU HER DAIM MAZAFFER KILSIN 1000 LAILAHE ILLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH TESPIHIM VAR HEDIYE EDIYORUM RABBIM TUM VATAN EVLATLARIMIZI SARIP SARMALASIN VE SEVDIKLERINE BAGISLASIN AMIN AMIN AMIN18 yıl önce gönderildi # -
Allah razi olsun zez kardesim,
Bu sabah cok kötü bir rüya gördüm büyük amcamizin torunu askerde büyük bir ihtimalle su an kara harekatindakilerle beraber düsünmek bile istemiyorum ama onu sehit olmus gördüm cok üzüldüm bugün bütün mehmetciklere
1 Sekine duasi
1 Fatiha
3 Ihlas
1 Ayetülkürsi okudum allah kabul etsin bütün mehmetciklerimizi korusun amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
1 Adet Kehf suresi okudum
ALLAH MEHMETCİĞİMİZİ KORUSUN
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Ben TÜRK"üm diyen, TÜRK olan , asil TÜRK MILLETIMIZIN,,,, VATAN EVLATLARI MEHMETCIKLERIMIZI UNUTMASI ASLA söz konusu olamaz. Onlar Her an DUALARIMIZDA ORDUMUZ var ISE TÜRKIYE CUMHURIYETIMIZIN bölünmez bütünlügü vardir!!!!!!
BU BÖYLE BILINE BENDEN 1 YASIN I SERIF,1 FETIH, 3 IHLAS,3 FATIHA Allahim onlari korusunAmin, Amin, Amin.
Allah dua okuyan ve okumayan arkadaslardan razi olsun ...
asena cok hos demissin bu böyle biline:-))18 yıl önce gönderildi # -
3 ayetel kürsi
3 ihlas 1 fatihaRabbim yüreklerine bilekelrine kuvvet ver düşmanlara aman verme tez başarı nasip eyle
amin18 yıl önce gönderildi # -
allah buutun askerlerımızkı korusun annem devamlı hergun yasın okur askerlerımıze bız turk dogduk turk ölecegız kımse bu vatanı parcalamıyacak
YÜCE RABBİM TÜM MEHMETCİKLERİMİZE YARDIM ETSİN .KORUSUN GÖZETLESİN.GÜÇ KUVVET VERSİN.
ALLAHA EMANET OLSUNLAR.
AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
DOSTLARRRRR!!!!!!!!!!!!!!
5 SEHIT VAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DUALARIMIZI ARTTIRALIM LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
DUA
DUA
DUA
DUA18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.