merhaba dua dostlarım.daha önce sizlere yazmıştım eşim diyarbakırda asker.allah razı olsun sizlerde dualarınızı benden eksik etmemiştiniz.şu eşim hala diyarbakırda.ama hepimizinde bildiği gibi ülkemiz çok zor bir dönem geçiriyor.eşiminde şırnak veya hakkariye gitme olasılığı çok yüksek.ben çok korkuyorum.sizlerden bu yüzden dualarınızla yardım diliyorum.allah bütün askerlerimizi korusun.şimdiden hepinizden allah razı olsun.
EŞİM İÇİN DUA EDERMİSİNİZ???
(14 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
korkma güzel kardeşim seninle aynı kaderi paylaşıyoruz sayılır benimde nişanlım subay sen eşinin ve senin ismini yaz ben ismen akşam kuran okucam
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH EŞİNİ KORUSUN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUNN ALLAHIN İZNİYLE HİÇ BİŞEY OLMAZ İNŞALLAH
allah yardımcısı olsun esının ve tum askarlerımızın rabbım meleklerıyle beklesın dualrımız onlarala
Rabbim yar ve yardimcilari olsun hepsi dualarimizda kardesim...senin esin,birimizin sevgilisi,birimizin kardesi birimizin babasi ,birimizin abisi..hepsi mehmetcigin dualarimizda....Rabbim hikmetiyle korusun onlari.Amin.
İNNE RABBİİ ALA KÜLLİ ŞEY'İN HAFİİZ. ( BENİM RABBİM HERŞEYİ KONTROL EDER) RABBİMİZİN İPİNDEN TUTMADIĞI HİÇ BİR CANLI YOKTUR Kİ EŞİNİN İPİNDEN TUTMAMIŞ OLSUN.. BENSEM KARDEŞİM..RABBİM KALBİNİN ACISINI DİNDİRSİN..EŞİNİ VE TÜM MEHMETÇİKLERİ MUHAFAZA EYLESİN..GÖĞSÜNÜN SIKINTISINI GİDERMESİ İİN BİR İNŞİRAH GÖNDERDİM SANA KARDEŞİM..DUA EYLE DUA DOSTUNA..
allah razı olsun dua dostlarım.handan kardeşim benim ismim BENGÜL, eşimin ismide SEMİH.allah razı olsun kardeşim.rabbim senide sağ salim tezinden nişanlına kavuştursun inşallah.
hepinizden allah razı olsun arkadaşlar...
esının tum askarlerımızın rabbım meleklerıyle beklesın dualarımız hep onlarla allah yar ve yardımcıları olsun
tamam bengül akşam ismen duamdasın bundan böyle her akşam okumamdasınız rabbimin izniyle:)
allah razı olsun handan kardeşim
arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
ALLAH ESINIZI VE TUM DIGER ASKER KARDESLERIMIZI KORUSUN GOZETSIN INSALLAH ALLAHUMME YA HAFIZ
bensem kardesim RABBIM seni esine sag salim kavustursun
ALLAHIM sen buyuksun bu mubarek cuma saatinde sen tum mehmetciklerimizi koru onlari LAILAHE ILLALLAH kelimeyi tevhidiyle sar muhafaza et hepsini ana baba es nisanli evlatlarina geri gelmelerini sagla sen bizim gorenimiz bizim muhafizimizsin handanemruh kardesimin nisanlisini besem kardesimin esini sag salim kavustur RABBIM AMIN AMIN AMIN18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.