dikkat ediyorum hiç amin demiyorsun özellikle benim açtığım konulara bir kusurumuzmu oldu sana dua etmekten başka
rveyda küsmüyüz hayırdır
(22 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
aşkolsun handancım ne küs olması.. inan gözümden kaçmıştır..halimi bir görsen bu sitemi etmezdin bile..merak etme canım bir sorun yok..ben iyi değilim..dolaysıyla kafam fazla karışık.. böyle zamanlarımı görmezden gel handancım..ve çok dua et dostuna olur mu..cuman mübarek olsun..Rabbim icabet etmediği dua bırakmasın sana..duamdasın..
18 yıl önce gönderildi # -
özür dilerim insan sevdiğine kırılırmışya benimkiside öyle oldu
kusuruma bakma
ve hiç unutma ben nefes aldığım müddetçe rabbime her el açtığımda duamda olucaksın selametle güzel kardeşim..rabbime emanet ol..18 yıl önce gönderildi # -
allah muhabbetinizi arttirsin..
recayiiiiiiiiiiii her akşam sende duamdasın kardeşim unutmuyorum listmdesin hayırlı bir iş istiyorum rabbimden senin için:)
handancım Allah razı olsun..sözlerin çok mutlu etti beni..dualrında olduğunu bilmek öyle güzel ki..sende benim dualrımdasın..
Recayi kardeşim sağolasınççhepimizin muhammetini artırsın Rabbmiz..ben de iş konusunda senin için hep duacıyım unutma..
allah ikinizdende ebediyen razi olsun kardeslerim.. allah gonlunuze gore versin
ee bende bı kendımı hatırlatıyım barııı ısı gucu bıraktım yakıda kovulucam ama dualrınızda olmaktan cok mutluyumm ıyıkı varsınız
DAHA AKŞAM DUAMDAYDIN FISTIĞIM HATIRLATMANA HİÇ GEREK YOK:)
sende benım beyaz guvercınım :)) bılıyorumda kıskandım gabıba sız oyle konusuncaa :)) kızmıyosundur ıns bana rabbım yar ve yardımcın olsun handancım efendımız pesınden gıdenlerden olalaım hep bırlıkte ıns
AMİN SANA NASIL KIZABİLİRİM BEN TUZLU FISTIĞIM:)
Masallah masallahhh :-))
ZEERİNİMMMMMM SENİN YERİN RABİAMIN YERİ BAMBAŞKA HER AKŞAM DUAMDA İLK SIRADASINIZ ....ÇOK SEVİYORUM SİZİDE RABBİMDE SİZİ ÇOK SEVSİN..
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende seni cok seviyorum...güzeller güzelim..burda cok güzel bir dostluk var ilk askimiz Rabbim bizi bu yürek kardesligine dahil kildi..bu paylasimi ve coskumuzu eksiltmesin arttirsin...dualarinda olmak dualarinizda olmak gercekten kivanc ..Allah hepinizden ,hepimizden razi olsun...Canlar,güzel yürekler iyiki varsiniz.18 yıl önce gönderildi # -
BAK AĞLARIM ŞİMDİ:(RABBİME BİNLERCE KERE HAMD OLSUN HAM OLSUN SİZLERİ BULDUM HAMD OLSUN RABBİME ÇOK ŞÜKÜR RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN BİZLERİ KARDEŞLİĞİMİZİ AMİN...
şurada azıcık sevildim azıcık şımartıldım :))) hemen de bölüşmeye kalkışıyorsunuz:))) Rabbim sevsin hepimizi...Rabbim hepimizin davetine icabet etsin..
rveyda sen birdaha öyle dua yazarsan!!!! okurken kalbim durursa Allah seni cennetine koyacak kardesim:-))
Dün gece o ruhum gözlerimden tasiyormuydu bir dua yazmissin okudum ve koptum inanki Allah razi olsun simar sevilmek güzel sey ...Rabbim sevsin simartsin bizleri amin:-))18 yıl önce gönderildi # -
canım benim..Allah razı olsun..fakat o duamı ve halimi handan hala farkedemedi bir de bana sitem ediyor :) dualarımız ortaktır..biz muhabbetimiz de daim olur inşallah..Rabbim kırılgan yanlarımıza şefkatle el sürsün..
oooo ben de isterim o sevgiden amaa =)
Rabbimin sevgisi sınırsızdır..sen merak etme O yeter ki sevmek istesin mervecim..Onun sevgisi hepimizi kuşatır..
buraya gül kokulu 20 fatiha birakiyorum Allah hepinizden razi olsun ..iyiki varsiniz dostlar canlar...
Ahhhhhhhhh..........ne güzelll..Allah kabul etsin...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.