selamun aleyküm dostlar
Pazartesi akşam Çanakkaleye gitmek için yola çıktık..aslında gidicemizden haberimiz yoktu...akşam 11 gbi haber geldi bende apartopar hazırlandım saat 01.00 gibi yola çıktık...habersiz oldugu için size haber verip dualarınızı alamadım ama üzülmeyin ben yolda giderken tesbihler çektim Kuran okudum sizin adınızada hediye ettim ve hepinize dualar ettim..aklıma geldigince isimlerinizi saydım ve toplu olarak dua dostlarım için dualar ettim..
çok güzeldi yaa anlatamam müthişti..insan o kadar duygulanıyo kii...hiç eve dönmek istemiyodum..ŞEhitlerin içinde durunca yanlarından ayrılmak istemiyodum ama bir sürü kadın beni beklicek hali yok :) dün akşamda 10 gibi eve vardık..çok yoruldum uykum vardı birde çay krizim tutmuştu....
ama çok çok çok güzeldi...gitmiyenler tavsiye ederim...
Selam ve dua ile...
ÇANAKKALEYE GİTTİM :)
(28 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Hoşgeldin tekrar nuraycım.3 ihlas 1 fatiha benden sana
18 yıl önce gönderildi # -
canım benim senin isminide vererek dua ettim ..hediyen için Rabbim razı olsun senden :)
Hoşgeldin ablam Allahım dualarının hepsini kabul etmiştir inşallah orada yatan şehitlerimizin hürmetine
tatlı nurayııımmmm seni çok özledim.hemen sana ayetel kürsi okudum bitane yazını görünce.şengül ablasının minik guzusuuuu
pardan kınalı guzuuuuummmmm dicektim.
meeee meeee :):):):):):) ben geldim meeee
küçük meeeeeciğim gelmiş benimmmm.
SİTENİN NEŞESİ HOŞLUKLAR GETİRDİN.YOKLUĞUN HEMEN KENDİNİ BELLİ ETTİ...DUALARIN İÇİNDE ALLAH RAZI OLSUN.
canım ne kadar iyi olmuşş iyiki gittin bende çoook istiyorum çanakkaleyi görmeyi ama nasip. sen benim yerime iyice gezip tadını çıkarsaydın oooohhhhh(çıkardım bileee)diyorsun duydum sesini:):)
nurayım benide unutmadığını biliyorum ALLAH razı olsun.seninde duaların kabul olsun amin...18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim Nuray Hoşgeldin. İnşaallah o kahraman şehitlerimize dua ederken bizlerinde dualarını iletmişsindir.
allah razı olsun canım bu arada hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnn
Allah razı olsun..Recep abicim hepinize dualar ettim..Rabbim kabul etsin amin
Nurayım hoşgeldin, oh iyi yapmışsın, şehitlerimizi ziyaret etmişsin, Allahım kabul etsin canım benim
hoş geldin nuray abla allah dualarını kabul etsin seni çok özledik
hoşgeldin canım allah kabul etsin dualarını.ne muhteşem bir yer değilmi bende 1 ay önce gitmiştim
ya rabbi.tut ellerimizden tutki parmaklarımızın ucunda yürüyelim.yürüyüp kalbimizin derinliklerine inelim.inip oradaki pencereden sana yönelelim.ya rabbi tut ellerimizden sana gelelim. ya rabbi.aç gözlerimizi.aç ki kainatın her zerresinde seni arasın.arayıpta zerre.zerre seninle donansın.donanıpta ruhumuzun karanlıkları aydınlansın. ya rabbi .aç gözlerimizi .seni görelim....canım nuray içimdeki ateşi dostluğuyla sulayan nuray .dua dostlarıyla beni buluşturan nuray.mevlam hep güzellikler versin sana
çok güzel muhteşem :)
canım benim sen bana 3 Yasin ve 100 tevhid hediye etmiştin ya.ben onları şehitlere hediye ettim ve sana dua ettim canım benim..Allah senden razı olsun..öpüyorum senii18 yıl önce gönderildi # -
canım bak aglatıcaksın beni yine senin içinde güzellik olmasa sen güzellikleri göremezdin dostum benim...sen hep ama hep mutlu ol inşaallah..
SENDENDE ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM.BEN SİZLERDEN ALDIKLARINI YANSITAN KIRIK DÖKÜK BİR AYNAYIM DOSTUM.İÇİMDEKİ ACILARI NE DİLİM SÖYLER NE SURATIM DÖKER ANCAK İLACI SERİNLİĞİ SİZLERLE YAPILAN DUALAR ZİKİRLER.KÖRDÜĞÜM OLMUŞ RUHUM İLMİK İLMİK HENÜZ ÇÖZÜLÜYOR SİZLERLE BURDAKI ÇIKARSIZ DOSTLUKLARLA İMANLA.İNANÇLA TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN NURAYCIM. BU KIMSESİZ İDİLDEN BİR DEMET LA HAVLE KABUL BUYUR ARKADAŞIM.
NURAYCIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN CENNET HANIMI OLSIN İNŞ
NURAYCIM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM DUALARINI MAKBULLERDEN EYLESİN.BENDE SANA 1 FATİHA 3 İHLAS GÖNDERİYORUM.DUA İLE.
Kızımcımmmmmm
Hoşgeldinnnn bitanemmm zuzuzummm.18 yıl önce gönderildi # -
NURAY ,RABBİM ORADA ETTİĞİN BÜTÜN DUALARI KABUL ETSİN BİTANEM..
nuray hoş geldin kardeşim bu akşam senin için bir yasin okucam allah kabul etsin dualarını allaha emanet ol tatlım
Allah hepinizden razı olsun hepinizi çoook seviyorum....bu gece hepiniz dualarımdasınız..
Filiz ablacım canım ablam benim Allahım senden binlerce kez razı olsun..bu gece dualar edicem size..18 yıl önce gönderildi # -
BEN GEÇ KALMIŞIM ÇOK YA . ŞİMDİ DAHA OKUYORUM YAZILARI . AYETEL KÜRSİNİ OKUDUM KARDEŞİM . ALLAH SENDEN RAZI OLSUN . ALLAH O GÜZEL YÜREĞİNİ YÜREĞİMİZDEN AYIRMASIN
nuray ablacım benim memleketime gelmişsin şimdi gördüm hoşgelmişsin ama çok durmamışsın umarım memleketimi beğenmişsindir allah dualarını kabul etsin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.