SİZLERLE 4 AY ÖNCE TANIŞTIM.O ZAMANLAR ÇOK KÖTÜYDÜM ALLAH RAZI OLSUN SİZİN DUALARINIZLA DÜZELDİM.RABBİM KARŞIMA BİRİNİ ÇIKARDI.TAM BU BENİM İÇİN HAYIRLI DERKEN ÖNÜMÜZE ENGEL ÇIKTI VE OLMADI.ŞU AN ÇOK ÇOK ÜZGÜNÜM DUA DOSTLARI DUA EDEREK İİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM.İSTEDİĞİM DİNİ BÜTÜN HAYIRLI Bİ İNSANLA DÜZENLİ BİR YAŞAM KURMAK DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN. ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN.AMİN
HAYIRLI BİR YUVA İÇİN DUA İSTİYORUM DOSTLARIM
(29 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ebru kardeşim üzülme lütfen sabırlı olki imtihanın sonu tatlı olsun ben her akşam okuyordum size bugün yine okucam rabbim merhametini eksik etmesin üzerinizden amin..
18 yıl önce gönderildi # -
allahim sana hayirli bir yuva nasip eder insallah..
allah yar ve yardımcın olsun sabrın sonu cok guzel olacak merak etmeeee cunku cogu ınsan aynı drurumda bursaa ıns bı baslasaydı sırayla gelecektı hekese sıra ama daha kımseden ses seda yokk
Rabbim kendi yoluna adanmış bir yuva nasip etsin sana kardeşim..
allah sana ve tüm isteyenlere hayırlı yuva versin. amin
Rabbim kendi yoluna adanmis mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin sana kardesim..............bundan daha güzeli cennet olur Amin.
ALLAH HAYIRLI OLANI TEZ VAKİT KOLAYLIKLA NASİB ETSİN AMİNNN.
ALLAH RAZI OLSUN DOSTLARIM SİZDEN GÜZEL DİLEKLERİNİZDEN SİZDE DUALARIMDASINIZ.5 VAKİT NAMAZLARIMIN ARDINDAN GÜCÜMÜN YETTİĞİNCE HEPİNİZE DUA EDİYORUM RABBİM İNŞALLAH KABUL EDER AMİN....
Rabbim seni hayırlı bir insanla karşılaştırsın inşallah kardeşim, çok hayırlı ve çok huzurlu bir evlilik yapmayı nasip etsin.
Amin18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun kardeşim cümlemize hayırlı bir evlilik nasip etsin içi sırada bana inşallah amin...
allah razı olsun kardeşim
ebru ddün gece hayırlı yuva kurman için 1 yasin 1 vakıa 1 mülk 1 kenzül arş 1 esmaül hüsan 1(4 meleğin alnında yazılı olan dua her hacet için) okudum rabbim kabul etsin inşallah amin..
handancığım canım kardeşim allah razı olsun çok sağol. sende sabah namazımda dualarımdaydın allahım seni esirgesin tüm kötülüklerden. her muradını nail etsin kardeşim amin
iyi müjdeli haberlerini alana kadar duamdasın:)
sağol kardeşim allah razı olsun senden sende sen ve tüm dua dostları dualarımdasınız rabbim kabul eder inşallah amin
ama bende ıstıyorum hayırlı kısmet ıcın olurmu canlarım benım ben daha yenıyım kımseyı tanımıyorum yavas yavas tanıyacagım nolur benıde unutmayın hayırlı kımset ıcın
RABBİM TEALA BÜTÜN BEKAR KARDEŞLERİME HAYIRLI BİR HAYAT ARKADAŞI NASİP ETSİN.AMİN.RABBİM BANA NASİP ETTİ,ALLAHIM ONDAN SONSUZ KERE RAZI OLSUN. BÜTÜN KARDEŞLERİME DE NASİP OLSUN.AMİN.
amin amin amin kardeşim. senin de yuvandan huzur ve mutluluğunuzu hiç eksik etmesin rabbim inşallah
ALLAH sana ve tüm müslüman kardeşlerimize hayırlı kısmetler,kendisine yaklaştıracak kısmetler nasip etsin inşallah.Aminnn
ALLAH YUZUNU GULDURSUN DUALARINI KABUL ETSIN KARDESIM VAKTI ZAMANI GELINCE CIKIYOR INSANIN KARSISINA ALLAH HAYIRLI ESLER VERSIN TUM BEKAR KARDESLERIME DUA DOSTLARIMA
rabbim tüm bekarlara hayırlı yuvalar kurmayı nasip etsin.amin
amın insallah
burda hepimiz hayırlı kısmeti istiyoruz ve bekliyoruz.rabbim hayırlı kapılar açtın burdaki bekarlara pişmancalık vermesin en önemlisi bu...
allahım sana açılan elleri boş çevirme burda ve cümle bekarlara hayırlı eş nasip et amin18 yıl önce gönderildi # -
amin kardeşim allah razı olsun
ebru akşam yine duamdasın rabbime emanet ol ..
allah razı olsun kardeşim sen de hep dualarımdasın rabbim tüm sıkıntılarını geçirsin inşallah
amin ağzına yüreğine sağlık kardeşim rabbime açılan ellerimi rabbim geri çevirmesin amin...
allah razı olsun senden handancığım sen de rabbime emanet ol
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.