Rabbim..bana yardim et neolur...Buradaki herkesin..her dua edenin ne ici yanan kullarinin dualarini en kisa zamanda..hayirlisiyla kabul et..Allah 'im.senden umit kesilmez..ne haddime..sen herseyi bilensin,gorensin..Rabbim,ne olur bizlere dayanma gucu ver..biraz rahatladim derken,yine hersey ilk gunki gibi,,aklima kotu kotu seyler gelmeye basladi..rabbim beni seytana uyrdurma,,ne olur Rabbim...Sana inancim,guvenim sonsuz,,sonsuzki hala sana dua ederiz,,sabirla bekleriz,,ne olur dayanma gucu ver,,Amin Amin Amin,,rabim ne olur en kisa zamanda bir cikis yolu goster..Yeni bir kalp,,Yeni bir zihin ver,,Rabbim Yalvaririm..AMIN AMIN AMIN
gunden gune daha kotuye gidiyo hersey.....(GURBET)
(7 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
18 yıl önce gönderildi # -
anlıyorum gurbet kardeşim seni ben de aynen bu durumdaydım arada hep oluo ancak şunu kabul edelim en başta:dünyanın düzenini düşün,mevsimleri..her zaman kıs mı yasıoruz en azından ülkemzde?hayır bazen yaz bazen sonbahar..durum bu içimzde de aynı şekilde,bazen hüzünlenioruz,ama tam kapkara her yer derken bi bakıoruz güneş doğmuş bilehayat bu alışmamz gerekıo zor ama yıkılmadan savamalıyız değil mi?Rabbim bazen hayırlla bazen de şerle imtihan edio içini ferah tut dua edicem inş.gönlüne göre herşey hayırlısıyla gerceklsr inş.dua ile
arkadaslar bazen seytan beni de yokluyor. sonra git basimdan yaaa diyorum yine isime bakiyorum. deneyin sizde.
allahim yardimciniz olsun.18 yıl önce gönderildi # -
CANLARIM bu vesveselerden kurtulmanin iyi bir çaresi, sürekli abdestli olmak, size yaklasamazlar, lütfen deneyin BI IZNILLAH kalkan olur güzel yüreklerinize
Ey kullarının Kendisine tevekkül ettiği.. korkanların dergahına sığındığı.. darda kalmışların ümitlerini ihsanlarına bağladığı.. ızdırar içerisinde kıvranan bîçarelerin güç ve kuvvetine, rahmetinin enginliğine sığındığı.. fazl u keremine ellerin açıldığı ve dileyenlerin kapısına yöneldiği Ulu Mevlâm! Hiçbir surette ve hiçbir sebeple Sana karşı şekvada bulunma hakkım yoktur; ben de salih kulların gibi rahmetini ümid ediyor ve inayetini diliyorum; beni tevekkül gibi yüce bir hasletin özüne varmış bahtiyarlardan eyle! Ey kullarına en yakın olan, onları işiten ve isteklerine icabet eden Rab! Bu nâçar kulunun dileklerine de cevap ver; onun endişe ve korkularını da gider ve umduklarında haybet ve hüsrana uğratma!.
Gurbet kardesim sana Geylani Hz.lerinin büyük duasindan bir paragraf ekledim düsünki o büyük zatlar bile zor sinavlardan gecmisler güzel kardesim...hepimiz bir ince yolda yürüyoruz..bazen sagimiz solumuz tuzaklarla doluyor iyi oldu derken yeniden baska türlü dertlerde boguluyoruz...baska kapimiz yok Rabbimden baska caremiz yok ona yönelmekten baska...Sana en kisa zamanda afiyet diliyorum bu hafta cok fazla dua okuyan ve hediye edenler kardeslerim oldu Rabbim arttirsin eksiltmesin dualarimizi ....Dualarimiz koruma kalkanimiz ve dileklerimizin köprüsü olsun..Rabbim yar ve yardimcin olsun.Hepimiz gibi Rabbimize siginmaya devam edeceksin..Dualaraimdasin kardesim.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
KURBAN OLDUĞUM YARDIMCIN OLSUN TEZ ZAMANDA SIKINTILARINI VE SENİN GİBİ DURUMDA OLAN HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN...RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN...HEP SENİNLE OLSUN ...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.