Arkadaşlarım abilerim ablalarım kardeşlerim
KPSS nin tarihi belli oldu.30 haziranmış.Kazanamazsam diye çok üzülüyorum.Ne olur bana da dua edin 5 yıl okudum ziyan olmasın okuduklarım.Kazanmam için ne olur dualarınızı esirgemeyin:(
benim için dua eder misiniz
(20 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canım mfdem zaten ediyordum inşallah dahada çok ediceğim senin için her ezanlar okunurken her namazımın ardından dahaçok ediceğim 30 hazirana kadar. benim canım kardeşimsin sen.
18 yıl önce gönderildi # -
bende dua ediyorum ablacımmmmmmm..inşaallah hayırlısıyla kazanırsın amin amin amin
Ederiz tabiki kardeşim İnşallah bu haziranda gireceğin sınavında çoook yüksek puanlar alırsın ve ataman olur. dualarımda olacaksın her zaman. adın neydi yada tanışma bölümünden bakayım ben.
İZŞALLAH KARDEŞİM GİRDİĞİN SINAVDA HİÇ YALNIŞIN BOŞUN OLMAZ BÜTÜN SORULARI TAKI TAKIR ÇÖZERSİN VERDİĞİN EMEKLERİN BOŞA GİTMEZ ALLAH YARDIMCIN OLSUN YA MUKADDİM AMİN
TABİKİ EDECEĞİZ,ALLAH EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMAZ İNŞALLAH.SINAVDAN 1 GÜN ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN İKİ REKAT NAMAZ KIL,NİYETİNİ İÇİNDEN GEÇİR VE ALLAH RIZASI İÇİN KENZÜLARŞ'I BİR BARDAK SUYA OKU VE İÇ.ALLAH ŞİMDİDEN KABUL ETSİN.
Allahım gönlüne göre versin inşallahlah.
Ay canlarım benim öyle güzel dualar etmişsiniz ki sanki çalışmadan girsem bile kazanacakmışım gibi geldi:)SEDEFCİM İSMİM DUYGU. Ve Adapazarını kazanmam gerekiyor.Tek tercih yapacağım.Çocuğum için geçimimiziçin kazanmam lazım.5 yıldır özeldeydimherşey çok harika ama yorucuydu,tabii eşimin işi de özel sektör sayılır bu yüzden birimizin devlet sektöründe çalışması şart:( Ne olur 30 Hazirana kadar çekin beni olmaz mı:)
Allahım şu mübarek sitenin ve sitedeki dua dostlarımınyüzü suyu hürmetine kazanmamı nasip eyle hayırlısı ile Rabbimm
AMİN.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.DUALARIMIZDASIN
Çekmek ne demek duygucum tabiki ederiz inşaallah adapazrını kazanırsın inşallah. sınavda kolayca her soruyu doğru çözersin inşallah
Duygu ablacımmm sen hiç merak etme dualarımız seninle olucak :):)
ALLAH RAZI OLSUN CENNETCİM SAOL BİTANEM
rabbim emeğinin karşılığını elbette verecektir.sen yeterki yolunda bulun.ama olmazsada üzülme sakın.rabbim hep yardımcın olsun ablacım
Kardeşim mfd Bu konuyu açmışsın göremedim. Kusura bakma senin için özel bir virdim var inşaallah okuyacağım. Ama yine Allahın dediği olur.
Kardeşim işallah kazanırsın dualarımız seninle çok çalıştın rabbim yüzünü güldürcek işallah
Duygucum rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. Hakkında hayırlısını nasip etsin, hayırlısıysa inşallah kazanırsın.Rabbim emeklerini zayi etmesin inşallah AMİN AMİN AMİN
MFD KARDEŞİM BENİM YENİ GÖRDÜM MESAJI İNŞALLAH KAZANACAKSIN AKŞAMLARI HUVALLAHÜLLEZİNİ OKU BEN DE SANA OKUYACAĞIM RABBİM YARDIMCIN OLSUN
RABBİM YOLUNU AÇIK ETSİN .İNŞ AMİN AMİN AMİN
Allahım hepinizden razı olsun.Recep abi,Filiz arkadaşım ben bu özel dualarınızı hakedebilecek miyim acaba.Ama çok mutlu oldum.Rabbim inşallah hayırlısıile kabul eder.Çünkü Hasan Farukla ders çalışmak çokzor veonubiraz ihmal deediyorum bu yüzden.Rabbim cümlemizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.