ABLACIM BANA VERDİĞİN DUALARI OKUYORUM FAKAT BİR TANESİ ŞAHMERAN DUASI BU DUA GİDENİ GERİ GETİRMEK İÇİNMİ YANİ ÇEVİRGEL GİBİ BİRŞEYMİ LÜTFEN ABLACIM BENİ YANLIŞ ANLAMA DAHA ÖNCE HİÇ OKUMADIM O YÜZDEN SORUYORUM BÜYÜ GİBİ SANKİ 3 HARFLİLER FALAN VAR AÇIKLAMASINDA DA BİR ZARARI OLMAZ DİMİ ABLA
HANDAN ABLA NERELERDESİN
(12 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
:)) sen varyaa.. çok tatlısın...
18 yıl önce gönderildi # -
pınarcım ben bi bakım araştırım haber vericem sana
rveyda sağol canım sen beni tatlı gördüğün için tatlıyım:)bazıları bana çok acısın yakıyorsun diyor:)allaha emanet olasın
tamam ablacım sağol bekliyorum
pınar nerde 3 harfliler yaw göremedim ben hangi dua
şahmaran duası ablacım senin bana verdiğin dualardan bir tanesi 21 gün okunucak olan......şeymiş 3 harflilerden istiyormuşuz dileğimizi ben öyle duydum ablacım şahmeran aşkına demeyin sakın diyorlar araştırdığın için teşekkür ederim canım sen okuyormusun bu duayı
aman aman arkadaşlar..Allahtan başkasından isteenilecek en ufak bir şey dularda Rabbim muhafaza etsin zulmün en şiddeetlisi en çirkini ve en kötüsü olan şirktir..Hazirancım lütfen bu konuda çok dikkatli olalım canım çok..Yalnızca Rabbimizin gücü yeter yalnızca..dua ile tatlım..
sağol canım bende onun için titizliklen araştrıyorum ya yanlış birşey yapmöamak için canım
haziran kardeşim ben şahmaran duasını ilk kez senden duyuyorum hiç okumadım daha önce eğer senin dediğin gibiyse sende okuma rabbimden başka el açıp isteyeceğimiz kimse yok tövbe haşa şirke girmeyelim okuma boşver güzel kardeşim diğerlerini oku sen öptüm seni..
sağol ablacım uğraştırdım seni de allah razı olsun
ne demek ablam öpüyorum seni selametle rabbime açılan ellerin boş dönmesin inşallah...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.