DUA..................
5 YILDIZ KAYDI BIZLER ICIN KAC YÜREK YANDI ACABA?
DUA EDELIM LÜTFENNNNNNN
KARA HAREKATI BASLADI TOPIGINE EKLEYELIM DUA DUA DUA!!!!!!!!!!!!!!
****5 SEHIT VAR DOSTLAR DUA DUA DUA !!!!!!!!!****
(21 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAHIM SONSUZ RAHMETİNLE KUŞAT YARDIM ET YARABBİM YARDIM ET YARABBİM YARDIM ET YARABBİM .
AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
RABBIM ER RAFI ISMIYLE ORDUMUZU YUKSELTSIN.
EL MUTEKEBBIR ISMIYLE BUYUKLUGUNU DAIM ETSIN.
EL KUDDUS ISMIYLE DUSMANA KARSI ACZDEN VE EKSIKLIKTEN UZAK TUTSUN.
EL METIN ISMIYLE COK SAGLAM ADIMLARLA ILERLETSIN.
HUVALLAHULLEZI LA ILAHE ILLAHU ISMI SERIFIYLE SANLI ORDUMUZU HER DAIM MUZAFFER KILSIN.
HIKMETIYLE MEHMETCIGIMIZI KORUSUN.AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN18 yıl önce gönderildi # -
:( RABBIM YARDIMCILARI OLSUN
HAKKNI RAHMETINE KAVUSANLARA RAHMET EYLESIN
ALLAH ONLARI KORUSUN
amiiiiin18 yıl önce gönderildi # -
Allah hiç bir ananın yüreğine evlat acısı vermesın.dualarımız onlarla....
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim onlara kol kanat gersin düşmanın şerrinden korusun inşallah. yüreği yanan analarada sabır versin amin
rabbim gecenin şu saatinde sen vatan için bizleriçin canını veren kardeşlerime güç kuvvetver sen onları düşmanın kurşunundan vede hertürlü kötülüğünden koru ya müminu isminle sana emanetler sen onları koru alllahım amin
fatiha okudum hakkın rahmetine kavuşan arslanlarımıza allah kabul etsin. allahım yardımcıları olsun, güç kuvvet versin. allahım korusun hepsini inşallah.
Allah rahmet nazarıyla baksın
şehitlik mertebesine kavuşanlardan olsunlar inşallah18 yıl önce gönderildi # -
ya Azîm ü ya Mennân, ya Kerîm ü ya Rahman, ya Sâhibe’l-cûdi ve’l-ihsan ve’rrahmeti ve’l-gufran, ya Allah, ya Rab, ya Allah, ya Rab, ya Allah, ya Rab! sen koru Mehmetciklerimizi.
Ey kendisine yönelip dua edenlerin sesini mutlaka işiten, çağrılarına cevap veren.. ey dergahına sığınıp bir nidâda bulunanlara mutlaka icabet eden Rabbim!.. Şimdiye kadar kim bilir kaç kere dua ettim, Sen hemen niyazlarıma icabette bulundun. Bir fısıltıyla ya da iç seslenişle sana yöneldiğim anlarda dahi beni karşılıksız bırakmadın, lutfunla mukabele ettin. Şimdi bir kere daha Senden dileniyorum: Bendeni ünsünle rızıklandır; gönlüme mehafetini duyur.. ve benim için, dostuna şefkatle davranan, onu hep iyiliklere boğan ve asla yalnız koymayan bir komşu ol.
Ellerimi indirirken, arz u semayı yüzü suyu hürmetine yarattığın Kainatın İftihar Tablosu Hazreti Ahmed ü Mahmud u Muhammed Mustafa’ya, âline ve ashabına bir kere daha salât ü selam ediyor, iki salât ü selam arasına sıkıştırılmış niyazların reddolunmayacağı ümidiyle dualarımın kabulunü bekliyorum, Rabbim amin...
rabbim tüm şehitlerimizin ailelerine sabırlar nasip et ne muutlu o şehitlereki makamları cennet .....
7 AYETEL KÜRSİ
7 FATİHA
7 İHLAS OKUDUM.
ALLAH YAKINLARINA SABIR VERSİN İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAHMETİNİ ESİRGEMESİN ÜZERLERİNDEN
AİLELERİNA SABIR VE TAAKAT NASİB ETSİN
3 İHLAS BİR FATİHA KIYMETAR RUHLARINA18 yıl önce gönderildi # -
Ey Rabbimiz! Habibin Muhammed Mustafa(sav) yüzü suyu hürmetine; müslümanların kalplerindeki her türlü ayrılık tohumlarını gider. Bizi ashab-ı kiram gibi birbirine dost ve birbiri için yaşayan insanlar eyle
AMİN..18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM sabir ver sehit ailelerine RABBIM evlatlari el veliyy ismi serifin yuzu siyu hurmetine rahmetinle sar onlara merhamet et amin
ALLAH RAHMETİNİ ESİRGEMESİN ÜZERLERİNDEN
AİLELERİNA SABIR VE TAAKAT NASİB ETSİN
3 İHLAS BİR FATİHA KIYMETAR RUHLARINAgaliba 7 oldu sehit sayisi..haberleri izleyemedim..duydugum...
ALLAH tum sehıt aılelerıne yrdım eylesın sabır versın.amın
allah yar ve yardımcları olsn tüm askerlerimizin şuan burda rahatsak onların sayesindedir.şehitlerede allahtan rahmet diliyorum allah cümlemizi şehit makamına erdirsin inşallah amiiiiiin
ALLAH ORDUMUZUN YAR VE YARDIMCISI OLSUN OLEN ASKER KARDESLERIME RAHMET EYLESIN INSALLAH VE AILELERINE DAYANMA GUCU VERSIN ALLAH IM SEN ORDUMUZU KORU ONLARA SELAMET EYLE AMN
El Fatiha.....
1000 Kelime i tevhid tüm şehitlerimize,1000 Kelime i tevhid tüm mehmetçiğimize çekilmiştir.Rabbim kabul buyursun.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.