Korku ve Ürperti Anında Okunacak Dua
Bismillahillezi,la yadurru mea ismihi şey'ün,fi'l-ardı vela fi's-semai.Ve hüve's-semi'ul-alim.
Kardeşim Rabbim korusun seni,selamet versin.Amin.
Korku ve Ürperti Anında Okunacak Dua
Bismillahillezi,la yadurru mea ismihi şey'ün,fi'l-ardı vela fi's-semai.Ve hüve's-semi'ul-alim.
Kardeşim Rabbim korusun seni,selamet versin.Amin.
İnsan, maruz kaldığı sıkıntılı takdirlere nefsinin isyan etmeyip itaat etmesi için duâ etmeli, hakkında hayırlısını dilemelidir. Peygamberimiz (sav) böyle sıkıntı içinde kalan kimseye duâ tavsiye buyurmuştur. Onu okumalı, Allah'a teslim olmalıyız. Duâ şöyledir:
"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."
"Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla."
AMIN AMIN AMIN
ALLAH RAZI OLSUN sara kardesim rabbim dualarini kabul etsin ve sizleri daraltmasin amin
Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu." AMIN AMIN
okuycam ibrahim kardesim ALLAH RAZI OLSUN rabbim sizleri himayesine alsin
ISMETEMINE KARDESIN HER TURLU KORKUDAN ALLAH A SIGIN SEYTANIN VESVESELERINE ALDIRMA AYNI SEYLER BENDE DE OLUYORDU SIMDI BIRAZ DAHA RAHATLADIM ALLAH IMA SUKUR SENIN ICIN EN HAYIRLI SEYLER OLSUN INSALLAH SOYLE DUSUN EGER BIR SERI YADA BIR HAYIRI EGER ALLAH U TEALA BASIMIZA GELMESNI ISTEDIGISE ONU DEGISTIREBILIRMIYIZ TABIKI HAYIR SONUC OLARAK BIZE TEVEKKUL VE RAZI OLMAK DUSER YANI BOSYERE GONLUNU SIKMA ALLAH NE ISTERSE NE YAZMISSA O OLACAK DIYE DUSUN VE ALLAHUTEALA BIZLERE HER DAIM HAYIRLISINI VERSIN OLE DIYEYIM DUALARININ KABUL EDILENLERDEN OLMASINI DILIYORUM ALLAH KALBINDEKI ACIYI ALSIN RAHATLIGA DONUSTURSUN INSALLAH HERSEYI GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH
AMIN canim kardesim INSAALLAH dualarini kabul etsin RABBIM
ALLAHIM sizleri bunaltmasin RAHMAN adiyla duaciyim kardesim ALLAHA emanet olalim
kardeslarim sizlerle paylasmak istedim bir dostum tavsiye etti
korkulardan emin olmak icin
11 ihlas
11 ayetel kursi
11 salaati munciye
asagidaki ayet i kerime ile devam edilirse. Bi iznillah faydasi cok imis
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM,Ve mà kaderullàhe hakka kadrihi vel erdu cemiy'an kabdatühû yevmel kiyàmeti ves semàvàtü matviyyàtün bi yeminih, sübhàneû ve teàla ammà yüsrikün
ben okiycam ama birilerinin ihtiyaci olur diye yazdim
KORKULAR DERKEN YANI SADECE KORKULARIMI ALIYORMUS ISMET EMINE KARDESIM YADA HACET DUASI GIBIMI AYRICA ETTIGIN DUALAR ICIN ALLAH RAZI OLSUN SENI DARDA ZORDA BIRAKMASIN INSALLAH AMIN
Allâhümme innî eselüke min hayri mâ seeleke minhü
nebiyyüke Muhammedün sallallahu aleyhi ve sellem.
Ve neûzü bike min şerri mesteâzeke minhü nebiyyüke
Muhammedün sallallahu aleyhi ve sellem.
Ve entel-müsteân, ve aleykel-belâğ, ve lâ havle velâ
kuvvete illâ billâh amin..
rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim....
rabbim yardımcınız olsun amin.......
AMIN AMIN AMIN sevgi ALLAH RAZIolsun kardesim RABBIMsizi daraltmasin ALLAHA emanet olun
Mervesafa kardesim ALLAH razi olsun sizlerden ve dualarinizdan RABBIM sizleri korusun
Sernay kardesim RABBIM hic birimizi zorda birakmaz INSAALLAH annen de iyidir insaallah hacet duasi diyorsun hepsi iyi bu duayi bir arkadasim ALLAH razi olsun gondermis ZATEN HEPSI NUR da bunlar bu sirayla okunursa kalpteki korkuyu alir icinde suhpe keder dalmaz demis ve ELHAMDULILLAH iyi geldi rahat uyudum ama sen hz isa peygamberin oluleri dirittigi duayi biliyormusun? onu oku o da denenmistir .
eger biliyorsan tavsiye ederim ama bilmiyorsan daga sonra yazarim su anda gozumun onun de deil harflerde yanlislik yapmaktan korkarim
Ama sana ve diger dostlarima 3ihlas 3fatiha 3ayetel kursi ALLAH yar ve yardimciniz olsun AMIN AMIN AMIN
3 fatiha 3 ihlas 21 besmele gönderiyorum rabbim tüm sıkıntılarınızı gidersin feraha çıkarsın allah her daim yar ve yardımcınız olsun amin amin amin
AMIIIN kardesim RABBIM RAZI OLSUN DUALARI KABUL OLSUN VE SENIN GONUL MURADINI HASIL EYLESIN 3 IHLAS 1FATIHA 1 AYETEL KURSI KABUL BUYRUN DUA ILE KARDESIM
GECE YİNE DUAMDAYDINIZ İSMET ABİM RABBİM HAYIRLISIYLA EŞİNİZ ACİL ŞİFALAR BORÇLARINIZ İÇİN EDALAR NASİP EYLESİN ABİM...AMİN..
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.