ALLAH RIZASI İÇİN NE OLUR BANA DUA EDİN DUAYA ÇOK İHTİYACIM VAR İŞ BULUMIYORUM NE OLUR DUALARINIZA İHTİYACIM VAR.ADIM ŞEBNEM
LÜTFEN DUAYA ÇOK İHTİYACIM VAR
(22 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ŞEBNEMMM ÜZÜLME KARDEŞİM AKŞAM KURAN OKUCAM SANADA İSMEN ÇOK OKUCAM SÖZ...RABBİME EMANET OL...ÜZÜLME RABBİME SIĞIN PES ETME SENDE DUAYA DEVAM ET İNŞ KAYIRLISIYLA RABBİM BİR KAPI AÇAR..
18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun Sana 1 Ayetel Kürsi 1 Salat-ı Tefriciye okudum İnşaallah
Allah seni feraha çıkarır.Sabır..18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN SEBNEM KARDESIM 1 AYETEL KURSI 1FATIHA 3 IHLAS BENDEN RABBIM DARDAN KURTARSIN SELAMETE ERDIRSIN AMIN
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
kalbini ve yüreğini ferah tut kardeşim allah yardır ve yardımcıdır okudum rabbim içini ferah etsin tezzamanda iş kapıları açsın sana işaallah amin
allah hayırlısını tez zamanda versin kardeşim amiiiiin
allahımsen şebneme ve diğer tüm işsizler hayırlı kapılar aç onlara hayırlı iş kapıları nasip et. amin.
şebnem kardeşim rabbim hayırlı rızk kapıları açsın sana inşallah
ALLAHIM GÜZEL İSİMLERİ HÜRMETİNE TEZ VAKİT DERTLERİNİZDEN KURTASIN SİZİ AMİNNNN.
canımsın ya sabır ya sabır allahım buyuktur yardımcın olsun hep amın
RABBİM hayırlısınla tez vakitte gonlünün muradını versin yar ve yardımcı olsun
Şebnem kardeşim rızık Rabbimizdendir..Bol bol şu ayeti oku 'inneke ( muhakkak ki sen) terzuku (rızıklandırıyorsun) men teşaau (dilediğin kimseyi) bi ğayri hisabin ( hesapsız)
MUHAKKAK Kİ SEN DİLEDİĞİN KİMSEYİ HESAPSIZ RIZIKLANDIRIYORSUN.. Bu ayet benim gözümü ve kalbimi açan ayet oldu şebnem kardeşim..İnce bir ayet.. çok ince..Rabbim sana en kısa zamanda hayırlı ve bol rızıklı bir iş nasip etsin..seninle beraber recayi kardeşime..ve iş sıkıntısı çeken tüm mü'min kardeşlerimize..dua ile..18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun...
Rabbim yollarini acsin....Rabbim REZZAK sifatiyla hikmetiyle kucaklasin seni....topiklerde hacet dualari var kardesim lütfen oku...dualarimizdasin...Rabbim seni sevsin ve darda koymasin canim kardesim.
Bismillahirrahmanirrahıymil melikil hakkıl mübiyni hüve ni'mel mevla ve ni'men nasıyr.
Rabbim tez zamanda hayırlı kapılar açsın kardeşim.Amin.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN INSALLAH AMIN
allah hepinizden razı olsunnnn...çok zor ayakta duruyorummmmmm...ne olur dualarınızı esirgemeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
duamdasın üzülme ümidini kesme sakın rabbime sığın...rabbim merhamet etsin amin..
Allah yardımcın olsun.Rabbim tez zamanda hayırlı kapılar açsın Amin.
allah yardımcın olsun cnm kardesım dualarım senınle
ALLAHIM ŞEBNEMİN YANINDA YAR VE YARDIMCISI OL DİLEDİKLERİNİ HAYIRLIYSA VER HAYIRSIZSADA SEN HAYIRLI EYLE RABBİM..HERKESİN DERDİNİN DERMANI SENDE SEN BİZLERDEN RAZI OL YARDIMCIMIZ OL ALLAHIM AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.