kardeşlerim kpss sınavını kazanırsam haytım değişecek...herşeyden öncesi çok isrediğim başörtüsüne kavuşacağım 28 haziran günü yada ona yakın bi gün ya da şimdiden onun niyetine okusanız çok sevinirim...okuyandan da okumayandan da allah razı olsun...
dua dostları fetih suresi istesem sizden hazirana kadar okur musunuz allah rızas
(11 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
TAMAM KARDEŞİM.BEN ÜZERİME 1 TANE ALDIM.ALLAH KABUL ETSİN.AMİN.
18 yıl önce gönderildi # -
BENDE SINAVA GİRECEĞİM.ALLAH C.C. SINAVA GİRECEK TÜM KARDEŞLERİMİZE VE BİZE YARDIM ETSİN.AMİN.
bende nisanda sınava gireceğim inşallah fettancım..hazirana kadar inşallah okuyacağım..okuduğumda okuduğuma dair haber veririm inşallah sana..Rabbim zihin açıklığı versin..bol bol YA FETTAH diyelim..
FETTAN KARDESİM BEN SENIN İÇİN OKURUM 1 TANE.
ben de senin için o zamana kadar okurum.o gün de eğer müsait olursam okumaya çalışırım canım. bu arada senin cuma günü evliyalara yaptığın ziyaretin nasıldı?nasip oldu mu dualarımızı götürmek?
Senin niyetine okuyacağım kardeşim.Rabbim zihin açıklığı versin.Amin.
ALLAH ZIHIN ACIKLIGI VERSIN GONLUNDEKIOLSUN KARDESIM BENDE ZAMAN HAKKINA SOZ VERMIYEYIM BELKI TUTAMAM AMA ALLAH IN IZNIYLE SENIN ICIN FETIH SURESINI OKUYACAGIM INSALLAH
SAĞOLUN CANLAR...
bende kpss sınavına gireceğim rabbim tüm sınava girecek olan kullarına zihin açıklığı versin....
fettan kardesım bende elımden geldıgın ce okuyacagım allah nasıp ettgı surece yazarım allahım sınava gırecek herkese sana ve tum dua dostlarıma yardım etsın sevındır sın amın ya rabbı
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.