allah hepimize yardım etsin....
al -i imran suresini okuyorum...yok mu darda kalan dua isteyen hepimize okuyorum
(48 mesaj) (45 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
fettan kardeş allah razı olsun banada okurmusun dua sıkıntılıyım her işte sevdgim insanla olmadı piman olur inşll yaptıklarına okurmusun
18 yıl önce gönderildi # -
Aminnnnnnnnnnnnnnn
sağol fettan kardeşim allah razı olsun allah kabul etsin işaalah amin
allah razi olsun kardesim.. benide dualariniza katarsaniz memnun olurum.. allah kabul etsin
Allah razı olsun kardesim beni de eklerseniz seevinirim nişanlıma allah merhamet etmeyi öğrenmeyi nasip etsin duam bu allah kabul etsin
benide dualariniza katarsaniz sevinirim.ALLAH razı olsun.aminnn
beni de lütfen...Allah hepimize yardım etsin...Amin...
fettan kardeş..iyi kötü biliyorsun kalbimin darda olduğunu ve uzun zamandır duama icabet beklediğimi..lütfen unutma beni..
FETTAN KARDESİM BENDE NASIPLENMEK ISTERIM DUANDAN.RABBİM KABUL ETSİN İNSALLAH.MALUM BENIMDE DURUMUM OĞLUMLA KENDIM ICIN SEVDIGIMLE HAYIRLI BIR YUVA DİLİYORUM RABBIMDEN.
DUALARINDAN BENDE NASİPLENMEK İSTİYORUM. FETTAN KARDEŞ. ALLAH RAZI OLSUN SENDEN. AMİN
fettan kardeşim ben de dualarından nasiplenmek isterim .hayırlı bir yuva kurmak istiyorum allahın izniyle.
FETTAN KARDESIM DUAN DA VE DILINDE BANA DA YER VER LUTFEN LUTFEN LEMAN
ALLAH RAZI OLSUN
MEVLAM DUALARINI KABUL ETSIN, bizleri de senin vesilenle nasiplendirsin
ALLAH KABUL ETSIN CANIM
DILINE KALBINE YÜREGINE NUR YAGSIN18 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul etsin.....
amin amin amiin
BIZLERIDE DUALARINA KATARSAN COK SEVINIRIZ KARDESIM ALLAH RAZI OLSUN DUALARINI KABUL EYLESIN NSALLAH AMIN
FETTAN KARDEŞ,BENDE ZOR DURUMDAYIM BENİ DE DUANA EKLERMİSİN?ALLAH RAZI OLSUN AMİNNNN.
fettan kardeş bende istiyorum dualarından nasiplenmeyi rabbim açılan ellerini boş çevirmesin inşallah amin..
fettan kardeşim benide katarmısın duana lütfen allah razı olsun allah kabul etsin amiiiiiin
Benide eklermisin kardeşim (hakkıyla namaz kılanlardan olmam için)dua edermisin? Kadriye
Allah razı olsun
benide eklermisin kardesim..rabbim merhametini esirgemesin..rahmet nazarini esirgemesin üzerimden....
allah razı olsun...ben darda değilim ama tek isteğim hayırlsıyla iyi eş iyi yuva istiyorum banada dua edersen memmun olurum...
allah ne muradın varsa versin aminnn18 yıl önce gönderildi # -
dualarına beni de eklersen sevinirim.bende hayırlı bir yuva kurmak istiyorum.rabbim hayırlı ise nasip etsin.amin...
Allah razı olsun benim için de okursan sevinirim eşimin ıslah olması borçlardan kurtulmamız için.
fettan kardesim allah razi olsun. dusunmen yeter. ebni derdimi biliyon tek istegim kocamam kavusup kendi yuvami kuramak. allah razi olsun
AMIN ALLAH RAZI OLSUN
HERZAMAN DUALARIMDASINIZ
SELAM VE DUA İLE18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN Amin,
allah razı olsun rabbim kabul eylesin inşallah
amin amin amin bi seyyidül murselin velhamdulillahi rabbil alemin el fatiha18 yıl önce gönderildi # -
beni unutmassanız sevinirim RABBİM sizlerden razı olsun duaları kabul olan salih kullarından olmayı nsaip etsin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.