sennurcum benı unutma nolur kamuran kızı müesser ıslerını duzeltsın kımsetı acılsın gönlundekılerı versın cok sevaba gırıyosunz cok senınde gönlunde ne varsa o olsun cnm
al -i imran suresini okuyorum...yok mu darda kalan dua isteyen hepimize okuyorum
(48 mesaj) (45 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah kabul etsin kardeşim allah işlerini hayır eylesin bu garip kuluda unutmassan sevinirim dualarında ismim suna rabbim hayırlarla donatsın hakkımızda hayırlar ihsan etsin amin
18 yıl önce gönderildi # -
allah kabul etsin amin bende dua istiyorum
Dualarına beni de eklersen cok sevinirim kardeşim.Slm ve dua ile...Allah binlerce kez razı olsun senden...
ALLAH kabul etsin kardesim benide dualarina alirsan cok memnun olurum RABBIM RAZI OLSUN
beni de duanıza eklerseniz sevnirim... Allah razı olsun..
Allah kabul etsin :dualrınıza benide alırsanız çok metlu olurum.Allah kabul etsin yapılan tüm duaları.amin
allah kabul etsin. benimde adımı anarmısın. allah razı olsun senden
allah kabul etsin benide dualarınıza katarmısınz
banada okurmusun canım kardeşim çok sıkıntıdayım ev olarak işim yok paramı alamadım kaç aydır çalışıyodum o kadar şansızımk i anlatamam sıkıntı üstüne sıkıntı rabbim beetrinden korusun .
ağzına o güzel yüreğine sağlık kardeşim rabbim dualarını katında makbul kılsın benide dualarına katarsan cok memnun olurum dua ve selamla
allah kabul etsin canım benim.amin amin amin
beni de eklermisin.eşim ilk mahkemede serbest kalır inşallah ve her işimiz hayra çevrilir.amin amin amin
Fettan kardeşim Allah razı olsun senden, beni de eklermisin içimdeki sıkıntılar için duama icabet için, sabrımın selamete kavuşması için. Rabbim razı olsun senden ağzına yüreğine sağlık,
Selam ve dua ile.18 yıl önce gönderildi # -
benı de eklermısın kardesım meryem arkadasınında dualarına ekle cok zor durumda
saol kardesim allah razı olsun benim içinde dua edermisin,hayırlı yuvamı tez vakitte engelsiz kurabilmem için saolasın..rabbime emanet ol.selam ve dua ile....
Allah sizden razı olsun
benide dualarınıza katarsanız çok savinirim
selam ve dua ile18 yıl önce gönderildi # -
mueeser kardeşim benden dua istemişssin bu sayfayı acan fettan kardeşimiz ama bende seni unutmayacagım vardır bi hikmeti RABBİM hepimizin dualarını kabul etsin yolumuzu iki cihanda acık ve nurlu kılsın
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.