Artık gücümn kalmadı Allahım herkez üstüme geliyor. Sürekli yalan söylemekten oyalamaktan bıktım Allahım.Şimdi ev sahibi gelecek kapıyı nasıl açacam Allahım. Ne olur yardım et Allahım. Allahım kime sığınayım. Allahım ne olur Yarabbim ne olur.
İntiharmı edeyim Allahım Seni mi Bekleyeyim
(22 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
KARDEŞİM SEN SAKİN OL
ÖNCE BİL Kİ ALLAH TEKTİR, BİRDİR , BAŞKA BİRİ YOKSADECE O VAR
O SENİ İZLİYOR
GÖRÜYOR VE DUYUYORÖNCE GÜVEN YALNIZ DEĞİLSİN
NE OLACAK Kİ DÜNYALIK
HEPSİ DÜNYALIK,GİTSE NE OLACAK BİTSE NE OLACAK
RABBİMİZ VAR BİZ ONUNLA BİRİZ
RABBİME KİMSENİN GÜCÜ YETMEZRABBİMİN GÜCÜ HERŞEYE YETER
O SENİ YARATMADI MI
YENİ BAŞTAN SENİ YARATIR
HERŞEYİ UNUTURSUN HERŞEY DE GEÇERSEN İNAN VE BEKLE
VE KORKMA HİÇ KÖTÜ BİRŞEY OLMAYACAK
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.LÜTFEN SABIRLI OLMAYA ÇALIŞIN.ALLAH BÜYÜKTÜR.LÜTFEN DUA EDİN.YAPACAĞINIZ DUALARLA ALLAH MUTLAKA SİZE BİR ŞEKİLDE HAYIRLI KAPILAR AÇAR.AMA ÖNCE İNANÇLI OLMANIZ VE ALLAHIN YOLUNDA DEVAM ETMENİZ GEREKİR.DUALARIM SİZİNLE.
Allah senden razı olsun fatmakbrs
KARDEŞİM BENİM
BEN 53 YAŞINDAYIM
BU KADAR YIL NE SIKINTILAR ÇEKTİK
KENDİMİZİ BİZ Mİ KURTARDIK SANIYORSUN
ALLAH HER AN BANA BULUNDU
HER DARDA OLDUĞUMDA BENİ FERAHA O ÇIKARDIATEŞTE YANDIN MI SEN HİÇ
ATEŞTECEHENNEM ATEŞİ SANKİ YERYÜZÜNE İNMİŞ DE ONUN İÇİNE DÜŞMÜŞ İDİM BEN
YANDIM DA YANDIM
ALLAH DEDİM KALKTIMRABBİM YETİŞTİ
BENİ PİŞİRDİŞİMDİ TAT VERMELİYİM
ONDAN BİR HABER VERMELİYİM
O NE GÜZEL VE EN GÜZEL SEVGİLİONUN İÇİN ATEŞE DÜŞMEK AZDIR HA AZ
ONUN İÇİN ÖLMEK CAN VERMEK AZDIR HA AZSEN RABBİNİ SEVMEZMİSİN
ONUN İÇİN ATEŞ DEĞMİŞ NE ÇIKAR
ATEŞİ İSTEMEDİĞİN AN ZATEN
ALLAH EL ATAR DAATEŞ SENDEN ÇIKAR
HUZUR İSTE, DOST İSTE ALLAH İSTE
ALLAHTAN DA YARDIM İSTE BİZE KATILARAMIZDA OL DUALARA KATIL
BİZDEN OL
BİZDEN18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun kardeşim ama Allah aşkına intihar falan deme aklından bile geçirme Rabbime sığın O her zaman yanında unutma dua et bizlerde sana dua ederiz sana 3 ihlas 1 fatiha ve 3 sıkıntı duası. Sıkıntın geçer inşaallah.
Ersin kardeşim yazını okudum ve senin için dua ettim Allahım seni aydınlıklara çıkarsın kardeşim şimdi senin için bir ayetel kürsi okuyorum.Allahım kabul etsin.
Sizleri yanımda görmüş olmak bana şimdiden güç verdi.Allah sizdende razı olsun.
ersin kardeşiiimmm
efendin sengül hn
ALLAHA SIĞIN,BEN ÖYLE YAPIYORUM,DUALARIMDASINIZ.
ALLAHIM HER ZAMAN YANINDA BİZDE ÖĞLE SIKINTILARINDAN TEZ ZAMANDA ARINIESIN İNŞALLAH SENİN İÇİ 10 LAHAVLE ÇEKİYORUM KABUL ET LÜTFEN RABBİM YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM YALAN SÖLEMEDE SAKIN OYNAMADA NEYSEN O OL RABBİM HAKLININ YANINDADIR.
Allahım senden bana dua eden ve edemeyen tüm din kardeşlerimi koru ve sıkıntılarını gider. keşke hersey iyi olsa.
Ersin kardeşim benim canım kardeşim.Allahım sana çookkk büyük ferah kapıları açsın artık hergün dualarımda olucaksın.hem biz dua dostları 500 geçti yasin i şerif okuyoruz hepimiz hergün yakında kadir abimiz duasını yapıcak senin içinde dua ederiz hepimiz kardeşim sen sakın kalbini üzme ferah tut bak görüceksin herşey düzelcek bizden ayrılma olurmu?kardeşim bizle kal ve dualarımızla.
teşekkür ederim şengül hn. bu siteyi google dan Allahım Bana yrdım et diye arayarak buldu. Hayırdır inşallah. Artık hep buradayım
ERSİN KARDEŞ SAKIN AKLINDAN BÖYLE KÖTÜ ŞEYLER GEÇİRME. NAMAZ KIL DUA ET. BİZLERDE SENİN YANINDAYIZ. DUALARIMIZDASIN. ALLAH SENİ KAPISINDAN GERİ ÇEVİRMESİN. TEZ ZAMANDA FERHLIĞA KAVUŞTURSUN.. 10 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM.. KABUL ET LÜTFEN
Allah sendende razı olsun kardeşim
Amin
ersin kardeşim siz yalnız diğilsiniz Allahımız var bize mutlaka yardım edicek umudunuzu asla yitirmeyiniz kardeşim tekrar söylüyorum dualarımızdasınız.ben size 21 tane ihlas okuyacağım şimdi ve yine dua ediceğim.Allaha emanet ediyorum sizi kardeşim.
teşekkür derim. Sizde Allaha emanet olun
ERSİN KARDEŞ ALLAH BULDURDU DUA DOSTLARINI..ARTIK HİÇ KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNME BURADAKİ O GÜZEL DUA DOSTLARI VARYA DÜNYAYA BEDEL..SIRT SIRTA HERKES BİRBİRİNE DUA EDİYOR ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN SEN BURADAN AYRILMA ..MEVLAM GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER..ALLAHA EMANET OL...
Aramıza hoşgeldiniz İnşaallah umutsuzluklar kapımızı çaldığında bir birimize destek olarak bir çok konuyu kısa sürede aşacağız.
En sağlam dayanak olan islama sırtımızı dayayıp ufak tefek problemlerde ise bir birimize destek olarak hakikatları hatırlatırsak inşallah aşamayacağımız problem yoktur.Derdi veren Allah çare vermeye elbet kadirdir.
Dostluğumuzun her daim hayır üzre olmasını dilerim.Rabbim yardımcınız olsun.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.