Geçen senelerde, hatta şu yakın zamana kadar telaş, sıkıntı yapardım. İnanıp, Allah ve seni anlayan, dinleyen kişilerle köprü kurdunmu, bitiyor. Ben de size dua dostu olarak teselli vermek istiyorum.Allah yücedir, şahdamarımız kadar yakındır. Selamete kavuştursun cemi cümlemizi.
zahra benim de kalbim kuş gibi çırpınırdı.Allah, sana nefesin kadar yakındır.
(5 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Mesajıma cevap alamasamda, yüreğini rahat tut. Hayatta Allah, ailen, iyi niyetli dosttan başka dayanak yok. İnan, seni üzen neyse yada kimse bırak zaman çözsün.Dua, bol bol dua et, sıkılma.
18 yıl önce gönderildi # -
canım kardeşim:)
ALLAH SANA ÇOOOK DAHA,
DAHA DA GÜZEL HALLER YAŞATSIN İNŞALLAH...
RABBİMİZE GİDEN KÖPRÜLERİN HİÇ YOKOLMASIN,
DAİMA DAHA SAĞLAMLARINI BULASIN İNŞALLAH...
7 AYETEL KÜRSİ SENİN İÇİN RABBİMİZE...18 yıl önce gönderildi # -
sağol ayşe kardeş rabbim beni hepimizi sınıyor güçlüklerle başa çıkacağız allahın yardımıyla.
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim en güzel dosttur,davetimizi kabul eden,secdemizi kabul eden,bizi dinleyen,Rabbim bir kulu dua ettiğinde karşılığını vermemekten haya edermiş,ama dua hayırlı ise kuluna verirmiş,kuluna merhemet edermiş Yüce Mevlam.Kullarına çeşit çeşit nimet veren Rabbim kulu isyan etsede,imandan çıksada nimetini kesiyormu,biz kullar Rabbimizden gelene şükür edicez.Rahman suresi benim en sevdiğim surelerden ,okurken benim içime işliyor sanki.Ya Rabbel alemin sana layık kul olabilmeyi bizlere nsip eyle,salih kullarından olan ,zalim nefse gem vuran kullarından eylesin hepimizi.Amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.