DAU KARDEŞLERİM. O MÜBAREK DUALARINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN. KREDİ KARTI BORCUM YÜZÜNDEN EVİME HACİZ GELECEKTİ AMA SON 4 GÜNDÜR SİZLERLEYİM. DUALARINIZDAYIM. SİZLERDE BENİM DUALARIMDASINIZ. ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN. TÜM DUALARINIZI KABUL KAPISINDAN GERİ ÇEVİRMESİN.
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM
AMİN.AMİN.AMİN.
AF ÇIKTI. ( ALLAH DUA KARDEŞLERİMİZDEN RAZI OLSUN )
(15 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ZUHAL çok sevindim çoook anlatamam. çok şükür rabbim dualarımızı kabul etti. Allah çok büyük hiç biz zaman bizleri eli boş çevirmiyor...çok mutlu oldum vallahi:)
18 yıl önce gönderildi # -
DUA KARDEŞLERİM BEN YAŞADIM VE GÖRDÜM. AKLINIZDAN ASLA KÖTÜ ŞEYLER GEÇİRMEYİN. ALLAH DUALARIMIZI DUYUYOR VE CEVAP VERİYOR. FERAH KAPILARINI ARALIYOR. BU AKŞAM BÜTÜN DUA KARDEŞLERİM İÇİN NAMAZ KILIP DUA EDECEĞİM. ALLAH RAZI OLSUN
AYNI SIKINTI İÇİNDEYİM,BENİ UNUTMA
ZUHAL kardeşimm Allahım sana sonsuz şükürler olsun kardeşimiz kurtuldu çok sevindim kardeşim çok.inan evden çıkmam gerek işim var gidemiyorum sizlere dualar ediyorum.Allahım bütün dua dostlarımın ne sıkıntısı varsa(maddi-manevi)gideriver Allahım amin.
KARDEŞİM BENDE BORÇ İÇİNDEYİM BENİ UNUTMA İNŞALLAH FERAHA VARICAZ.
hasbinallahü ve nimel vekil
kardeş çok sevindim allah sıkıntıya sokmasın inşaallah hiçkimseyi..18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. BU GECE SİZİN DUALARINIZ İÇİN NAMAZ KILACAĞIM. ALLAH BİZLERİ KAPISINDAN ÇEVİRMESİN AMİN.AMİN.AMİN.
Zuhal kardeşim dua her kapının anahtarını açar yeterki ihlasla dua edilsin. Çok sevindik senin sayende. Allahta seni sevindirsin.
amin çok şükürsenin adına çok sevindik
Cok sevindim dua dostum
iste duanin gucu, dua dostlugu!!!!!
Allah'im insaallah butun dualarimizi kabul ederAmin amin amin
Zuhal ablam çok şükür Allahıma. İnan çok sevindim, Allah'ın gücü kudreti herşeye yeter
zahal abla çok şükür ki sıkıntında kurtuldun rabbim hiç birimizi darda bırakmasın amin bu gce benim içinde dua edermisin
RABBİM TÜM DERTLİ KULLARINA SİZE YARDIM ETTİĞİ GİBİ YARDIM ETSİN İNŞ
zuhalcim çok sevindim böyle güzel haberler alınc ben çok mutlu oluyorum
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.