DÜN SİZE MAİL ATTIĞIM HALDE HALA ASKERLERİMİZLE İLGİLİ OLAN KONU SABİTLENMEDİ ANLAYAMIYORUM SİZİ GERÇEKTEN BU KADAR HASSAS BİR DÖNEMDE ASKERLERİMİZİN DUALARIMIZA HER ZAMANKİNDEN ÇOK İHTİYACI OLAN BİR DÖNEMDE BU KONU NEDEN GÖZ ARDI EDİLİYOR ANLAYAMIYORUM AKLIM ALMIYOR KUSURA BAKMAYIN...
CİHAN KARDEŞİME........YÖNETİME.........ÖNEMLİ..............
(8 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sana bende katılıyorum.sabitlense çok daha iyi olcak.Hatta bir dua kampanyası gibi bişi yapsak çok daha ii olmaz mı
18 yıl önce gönderildi # -
.
Arkadaşlar,nacizhane düşüncemdir.İnsanlar her konuda hassasiyetleri doğrultusunda duyarlılık gösterirler.Bir konunun sabite alınıp alınmaması bence çok önemli değil önemli olan bizim dualarımızdır.Rabbim açtığımız elleri,okuduğumuz duaları,sureleri,zikirleri görüyor ve duyuyor diye düşünüyorum.
İnsanın vatanına ve bu vatanı koruyan kolluk kuvvetlerine dua etmesi için illaki bir sıcak savaşın olmasına gerek yoktur.Hassasiyetinizi anlıyorum arkadaşlar.Selam ve dua ile.....18 yıl önce gönderildi # -
Handan kardeşim haklısın..umarım dikkate alınır..hem önem verilmiyor diye düşünmeyelim belki gözden kaçmıştır..
AMA RÜVEYDAM DÜNDE MAİL ATTIM RİCA ETTİM:(
iletişim hattından atılan mailleri yöneticiler değil sadece sitenin kurucusu olan Yasin kardeşimiz görebiliyor, o da işinden dolayı siteye her zaman giremeyebiliyor dostlarım,
bu konuda sabit bantta bir mesaj açıp dualarımızı yazabiliriz,
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN SİZ AÇRSANIZ İYİ OLUR BİR BAŞLIK TŞK SELAMETLE..
18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.