Tam her şey bitti derken son bir deneme google a Allahım Bana Yardım et yazdım ve Allah sizleri karşıma çıkardı. Allah hepinizde razı olsun. Başım korkunç ağrıyordu. Ama şu ana iyice hafifledi. Banada dua eden birilerinin olduğunu bilmek beni rahatlattı
SİZLERİ NASIL BULDUM
(7 mesaj) (7 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
ARTIK BİZİMLESİN BİRLİKTE DUA EDİCEZ BAK HAFİFLİYCEKSİN SENDE DUALARINI ET NAMAZINI KIL TEVEKKÜL ET
19 yıl önce gönderildi # -
Ersin kardeşim hoşgeldin aramıza.Sen de dualarımızda olacaksın bundan böyle . Sana 10 tevhid gönderiyorum hoşgeldin hediyesi olarak kabl et lütfen.
hoşgeldin ersin
burda birlik var manevi olarak zenginlik var sende inşaallah rahatlayıp huzura kavuşursun...
bide (tanışalım arkadaşlar) mesajında kendinizi tanıtırsan iyi olur...19 yıl önce gönderildi # -
Hoş geldin kardeşim.
EY YÜCELER YÜCESİ ŞEFKATİ MERHAMETİ BOL RABBİM ERSİN KARDEŞİMİZE HAYATINI KOLAYLAŞTIRICAK SEBEBLER VESİLE ET ALLAHIM KARDEŞİMİZİN SIKINTISINI GİDER ONU HAYIRLI VE ÇOK YARDIM SEVER İNSANLARLA KARŞILAŞTIR FERAH GÜNLERE ULAŞTIR ALLAHIM BÜTÜN KALBİMLE SENDEN DİLİYORUM AMİN.
BAZEN DÜŞÜNÜYORUMDA BELKİDE ALLAH BENİ SEVİYOR Kİ EN SIKINTILI ZAMANIMDA HERŞEYDEN BUNALMIŞKEN BU SİTEYLE KARŞILAŞTIM.MÜMİN KARDEŞLERİMİZİN DUALARI İLE HUZUR BULDUM.ALLAH BU SİTEYİ KURANLARDAN RAZI OLSUN.BİZLERE HHER MURADIMIZI VER ALLAHIM AMİN.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.