dualarınıza ihtiyecım var dostlarım hemde çok çok ama çok ihtiyacım var
biliyorsunuz ki bir bebeğim olması için tedavi görüyorum
çarşamba günü 3.aşılamayı yaptırcam.
rabbim bu sefer inşaallah yümüzü güldürür
allah kimseyi evlat hasretiyle imtehan etmesin
sizler den o güzel gönüllerinizden dualar istiyorum dostlarım
sizleri yanımda hissetmek inanın bana güç verecek.
rabbim hepinizden razı olsun
DOSTLARIM SON 2 GÜN
(33 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Canim benim tüm yüregimle,tüm yalavasirimla Rabbime senin icin yalvaracagim.Rabbim seni hayirli bir minik yürekle ödüllendirsin diye...ruhunu ve vücüdunu hep olumlu tut..inanarak yap herseyini kendini birak Rabbimin sevgisine ......dualarimda olacaksin canim kardesim.......
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA VEKIL YA VEKIL YA VARIS YA VARIS YA VARIS18 yıl önce gönderildi # -
canımbenim inş.rabbim sana hayırlı bir evlat verir.
tüm dileğini rabbim kabul etsin.
çok güzel haber ler alacağız.sen merak etme bizlere söyleyeceksin.
buna inanıyorum.
rabbim herşeyi hakkıyla bilendir.
allahım dualarımızı kabul etsİN
Allahım gönlündeki muradını versin.amin18 yıl önce gönderildi # -
rabbim insallah sana hayırlı evlat nasıp etsın.mujdeli haberlerini almak duasıyla ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN
18 yıl önce gönderildi # -
Allahım kardeşime evlat sahibi olmayı nasip eyle.Yüce mevlam senden gelen her hayra muhtacız,herşeye gücü yeten Rabbim yüzünü inşallah güldürsün.Benim kardeşim ebe hemşire adayı.Bu haftaki stajında doğum anında annelere senin için dua etmelerini isteyelim o an yapılan dualar kabul olurmuş,ADIN ELİFMİ KARDEŞİM.
YÜCE RABBİM İNŞ SENİ TEZ ZAMANDA SEVİNDİRSİN.
GÖNLÜNDEKİ MURADINI HEMENCECİK VERSİN İNŞ
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Canım öğle namazından sonra senin için dua etmiştim..fakat sıkıntının ne olduğu birden aklıma gelmeyince Rabbimden sıkıntın her ne ise onu gidermesini diledim..kabuldur umarımm.sonra senin topicine bakınca hatırladım..Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana..dua ile..
ALLAHIM RAZI OLSUN SİZDEN KARDEŞLERİM.RABBİMİN GÜZEL KULLARI.
RABİANUR KARDEŞİM ADIM ÖZLEM CANIM
RVEYDA,ZEZ,HATİCEE,KANREVAN,AYSEUAR.RABİANUR KARDEŞLERİM
ALLAH SİZLERİNDE GÖNLÜNÜZÜN MURATLARINI ENKISA SÜREDE VERSİN İNŞAALLAH
DUALARIMDASINIZ DOSTLARIM18 yıl önce gönderildi # -
ÖZLEM CANIM KARDEŞİM KARDEŞİM,DUALARIMIZDASIN İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ,İNŞALLAH RABBİM MUCİZESİNİ SANA GÖSTERSİN,ŞÜKÜR DUALARI YAPALIM,DDOST KARDEŞİMİZİDE UNUTMAYALIM DUALARIMIZDA RABBİM ONADA TEZ NASİP ETSİN İNŞALLAH TÜM DUA DOSTLARIMIZIN İSTEYENLERİNE NASİP ETSİN RABBİM HAYIRLI EVLATLAR.AMİN.
AMİN KARDEŞİM AMİN.EVLAT HASRETİ ÇEKEN BÜTÜN DOSTLARIMIZIN
RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN.
EY LÜTUF VE KEREM SAHİBİ
EY BÜTÜN NOKSANLIKLARDAN MÜNEZZEH OLAN
EY MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ
EY DİLEDİĞİNİNE DİLEDİĞİ KAPILARI AÇAN
EY HERŞEYE KADİR OLAN
EY DUA VE İHTİYAÇLARA CEVAP VEREN
EY YERLERİN VE GÖKLERİN TEK SAHİBİ
YARDMININA MUHTACIZ RABBİM OL EMRİNE MUHTACIZ RABBİM
SANA YAKARAN ŞU ACİZ KULLARININ DULARINI KABUL BUYURLA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİYN
HASBİYALLAHÜ LA İLAHE İLLAHÜ ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBİL ARŞİL AZİYM
HZ.ZEKERİYA PEYGAMBERİMİZİN DUASIYLA SENDEN DİLİYORUM RABBİM
RABBİ LA TEZEİNİ FERDEN VE ENTE HAYRUL VARİSİN
( EY RABBİM !BENİ YALNIZ BAŞIMA BIRAKMA BANA BİR EVLAT VER ÇÜNKÜ SEN VARİSLERİN EN HAYIRLISISIN )18 yıl önce gönderildi # -
ya vehhap ya vehhap ya vehhap ya vehhap ya vehhap ya vehhap ya vehhap
kurbanı olduğum rabbim sen şevkatlililerin en şevkatlisisin yalvarırım elit kardeşimizi şevkatinle sarıp sarmala duasını en makbul dualar arasına al ümidinle gönlünü doldur müjdelerle yüzünü güldür inşaallah aminnnnn dua ve selamla kardeşim (SABBIRLI OL MUTLAK MÜKAFATINI ALAÇAKSIN İNŞAALLAH)18 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin güzel kardeşim ne iyi ettin de geldin
allahım razı olsun güzel kardeşim senden de
ne güzel dualar ediyorsunuz öyle
sende dualarımdasın güzel kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
AY INSALLAH GULUM SAKIN UMUTSUZLUGA KAPILMA DUALARIMIZDASIN YA RABBIM INSALLAH MUJDELENDIRIR SENI GUZEL HABERINI ALALIM GUZEL ALLAHIM ADI GUZEL KENDI GUZEL ALLAHIM KARDESIMIN GONLUNDEKI VER NE OLUR YA RABBIM MAHRUM ETME NE OLUR ONU SEVINDIR DUNYALAR TATLISI INCI TANESI BIR EVLAT NASIP ET AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN LEMAN
yaralkaraca kardeşim allah razı olsun.rabbim inşaallah dularımzı
kabul eder.rabbim seninde gönlünün muradını versin hayırlarla
dualarımdasın güzel kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
Allahümme salli ala seyyidina muhammedinil fatihi lima uğlika vel hatimi lima sebeka ven nasıril hakki bil hakkı vel hadi ila sıratikel müstekıymi ve ala alihi hakka kadrihi ve miktarihil aziym.
Okudum senin icin sende oku Özlem kardesim.Rabbim seni sevindirsin hayirlisiyla insallah.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
allah herkese ana baba olmayı hayırlı evlatler yetıstırmeyı nasıp etsın ınsallah
RABBİM İNŞALLAH BU SEFER
SANA MİNİCİK DÜNYALAR TATLISI
BİR BEBEK NASİP EDER.18 yıl önce gönderildi # -
elitçiğim inşallah allah sana hayırlı çocuklar nasip eder. allah kimseyi çocuksuz bırakmasın. akşam senin için dua edeceğim. inşallah dualarımız kabul olur.
güzel haberlerle gelirsin inşallah. dilerim rabbim sana hayırlı bir evlat nasip etsin.amin amin aminnn
zez canımsın ya allah ne muradın varsa versin güzel kardeşim benim
canım kardeşlerim sizlerden böyle güzel dulara aldıkça
rabbim kalbime huzur veriyor sanki bir kapı aralanmışta aradan bir ışık
süzülüveriyor.bir umut ışığı sanki bu sefer çok umutluyum
bu sefer hiç aklıma olumsuzluk gelmiyor sizlerin duaları
sayesinde kardeşlerim
rabbim dulararımızı izzeti dergahında eksiksiz kabul buyursun
emeklemizi boş bırakmasın
evlat isteyen bütün kardeşlerimin ve benim tez zamanda yüzümüzü güldürsün
rabbim sizlerden binler kere razı olsun
hızır gibi yetiştiniz bana rabbimde ner de darda kalırsanız sizlere yetişsin inşaallahSONSUZ HAMD VE ŞÜKÜR YANLIZ SANADIR RABBİM
SANA SONSUZ ŞÜKÜR VE HAMD OLSUN ALLAHIM
EFENDİMİZE (SAV)BİNLER SALAT VE SELAM OLSUN
ONUN AL VE ASHABINADA SELAT VE SELAM OLSUN
RABBİM LÜTUF VE KEREMİNE MUHTACIZ
RABBİM OL EMRİNE MUHTACIZ EY YÜCE RABBİM BENİM VE EVLAT İSTEYEN
BÜTÜN KARDEŞLERİMİN DULARINI
BAŞTA ADEM PEYGAMBERİMİZ OLMAK ÜZERE
HZ.MUHAMMET MUSTAFA (SAV)PEYGAMBERİMİZ HÜRMETİNE
VE GELMİŞ GEÇMİŞ BÜTÜN PEYGAMBERLERİMİZ HÜRMETİNE
ERENLER EVLİYALAR DERVİŞLER VELİLER ŞEHİTLER ŞÜHEDALAR
MÜMİNLER MÜMİNELER HÜRMETİNE
DUALARINI KABUL BUYURDUĞUN KULLARININ HÜRMETİNE
SANA YAKARAN GÖNÜLLER HÜRMETİNE
O GÜZEL İSİMLERİNİN ESMÜL HÜSNA NIN HÜRMETİNE
ŞU YARATMIŞ OLDUĞUN KAİNATTA SEVDİĞİN NE VARSA ONLARIN HÜRMETİNE KABUL EYLE.
BÜTÜN BUNLARI SANA VESİLE EDEREK GELİYORUM KAPINA RABBİM
KAPINDAN BİZ BU ACİZ KULLARINI ELİ BOŞ BOYNU BÜKÜK GÖNDERME
SEN MERHMET EDENLERİN EN MERHAMETLİSİSİN
BİZLERE MERHAMET ET MAĞFİRET EYLE YÜCE RABBİM
SEN NE DİLER SEN NE İSTERSEN O OLUR ALLAHIM
'RABBİM SENİN BENİM EVLADIM OLMASINI İSTEMENİ İSTİYORUM 'ALLAHIM
SENİN BİZLERE VERCEĞİN HAYRA MUHTACIZ YA RABBİM
EĞER HAKIMIZDA HAYIRSIZ İSE EVLET SAHİBİ OLMAMIZ
SEN HAYIRLARA ÇEVİRİP TE VER ALLAHIM
ÇÜNKÜ SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
ÇÜNKÜ SEN HERŞEYE KADİR OLANSIN RABBİM18 yıl önce gönderildi # -
Duani okudum coskuyla, sen ve sen gibi yürek yangini hasreti cekneler icin Rabbim, senden Özlemin bir evladi olmasini istemneni istiyorum...Rabbim ona hayirli bir bebek ve varis vermeni istemeni istiyorum..Rabbim o ve onun gibi hasret ceken kardeslerimin dualarini kabul eyle hayirlara cevir Rabbel alemin.Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
AMİN KARDEŞİM AMİN ALLAHIM RAZI OLSUN SENDEN ZEZCİM
BU DULARINLA BENİ NE KADAR MUTLU ETTİĞİNİ BİLEMEZSİN
O KADAR GÜZEL BİR YÜREĞE SAHİPSİN Kİ
RABBİM SENİ KORUYUP GÖZETSİN
RABBİMİN SELAMETİ MAĞRİRETİ MERHAMETİ İNAYETİ HEP SENİNLE OLSUN
HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM ÇOK HAKKIN GEÇTİ18 yıl önce gönderildi # -
Cansin can kardesin kardese hakki olmaz ben yüregimden Allah coskusuyla dua ediyorum ,güzeller güzelim Rabbim seni sevindirsin sen mutlu ol bu benim sevincimdir..Rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin insallah bizi cok sevsin.Amin.
Az kaldı..Rabbim kalbine esenlik versin..güzel ve hayırlı gönlünün dilediği gibi sonuçlandırsın Rabbim..Şimdi için kimbilir ne haldedir..tüm duygular birbirine karışmıştır...Rabbimm genişletsin kalbini..bie inşirah gönderiyorumm sana..Rabbim kalbine ulaştırsın..selam ve dua ile..
Özlemcim, Rabbim hikmet meleklerini yanina refakatci yapsin..muradin icin...Hayirli haberlerin icin...Dualarimiz senle.
“Estağfirullâh Yâ Rabbel arşıl aziym… Esağfirullâh Yâ Rabbel arşıl kerîm… Estağfirullâh Yâ Rabbel âlemiyn. Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin biadedi ilmike… (Mağfiret et ey azim arşın Rabbi olan Allah... Mağfiret et ey kerim arşın Rabbi olan Allah... Mağfiret et ey Rabbül alemiyn olan Allah. Allahım, efendimiz Muhammed’e ilmin adedince salat et...)
Yâ HU yâ men HU, Lâ ilâhe illâ HU, Entel Hayyul Kayyûm ve lâ şeriyke lek ve lekel mülkü ve lekel hamdü ve inneke alâ külli şey’in kadir. (Ey O; ey kimdir O; kendinden gayrı vücud olmayan O, Hay ve Kayyum olan sensin ve senin ortağın yok, ve mülk senindir, ve Hamd senindir, ve sen herşeye Kadiyr’sin).Amin.Rabbel aleymin.
rveydacım allah razı olsun evet içim çok fena ne
düşüneyceğimi ne yapacağımı bilmiyorum
zez im sen nasıl güzel bir insansın kardeşim
sen meleksin melek.
bugün saat 13:00 da 3.aşılamam gerçekleşecek
artık rüyalarımda bile dualar eder oldum
bugün sabah namazına da uyanamadım çok üzgünüm allahım affetsin
nasıl bir heyecen var anlatamam size kelimelerle anlatılamaz bu
rabbim hayırlar getirsin neolur rabbim bu sefer emeklerimzi
dularımzı boş çevirmesin.rabbim bu sefer OL desin
rabbim bütün evlat hasreti çekenlerin ve benim tez zamanda yüzümüzü güldürsün
dualarınızı bekliyorum dostlarım.çünkü ben heyecandan dua edemiyorum
herşey birbirine giriyor.kalbim yerinden çıkacak sanki.RABBİM YARDIM ET18 yıl önce gönderildi # -
Aminnnnnnnnnnnn amin dualar edecegim sana canim kardesim .....hadi insallahhhh Rabbim insallah bu sefer mucizesini esirgemesin denden...Ben bile senin yerine heyecan yaptim...duadayim ,zikirdeyin sana ...Rabbim ,Rabbim ,Rabbim yar ve yardimcisi ol Özlemin.Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allah cabalarınızı sonucsuz bırakmasın ınsallah olucak dualarım senınle allah yar ve yardımcın olsun amınnn
ALLAH…
Lâ ilâhe illallâh…
Errahman-ur Rahîym…
El Hayy-ul Kayyûm…
Allahu Rahmân-ur Rahîym…
Allahu lâ ilâhe illâ HU, el Hayyul Kayyum…
Lâ ilâhe illa HU vel Hayy-ul Kayyûm…
Rabb…
Allahu Lâ ilâhe illa HU, el Ahad’us Samed’ulleziy lem yelid ve lem yûled ve lem yekûn lehû kûfuven ahad.
Hannân-el Mennân Bedî’üs semâvâti ve’l arz Zü’l Celâli vel ikrâm.
Yâ HU yâ men HU, Lâ ilâhe illâ HU, Entel Hayyul Kayyûm ve lâ şeriyke lek ve lekel mülkü ve lekel hamdü ve inneke alâ külli şey’in kadir. (Ey O; ey kimdir O; kendinden gayrı vücud olmayan O, Hay ve Kayyum olan sensin ve senin ortağın yok, ve mülk senindir, ve Hamd senindir, ve sen herşeye Kadiyr’sin).
Allah’ım senden İsm-i Â’zâm’ın hürmetine, Habibin Muhammed Mustafa hürmetine, henüz hiç kimseye bildirmediğin indindeki en yüce ismin hürmetine senden niyaz ederim Özlem kardesime mutlulugunu ve yuvasinin varisini nasip et,o ve onun gibi hasret ceken dostlarima hayirlisi ile evlatlarini bahset. Rabbim Rahman ve Rahim olan sensin Sen Ol dersen her sey olur.Rabbel alemin. Amin.Ps;Bak Özlemcik ne kadar cok kardesimiz sana dua etti Rabbim edilen dualarimizi kabul buyursun insallah.Yüzün gülsün yuvan senlensin insallah..Rabbim hayirlar versin ...Cuma gününün nuru ile dularimizi kabul buyursun insallah.Amin. Bütün dualar sana moaral ve inanc olsun.
ELİT29 GÜZEL KARDEŞİM ALLAHIM SANA GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN YAR VE YARDIMCIN OLSUN SANA ÖYLE BİR EVLAT NASİP ETSİNKİ ALLAHINI PEYGAMBERİNİ KURANINI BİLEN ANASINA BABASINA SAYGILI DEVLETİNE MİLLETİNE HAYIRLI OLACAK BİR EVLAT NASİP ETSİN YARADANIM .AMİNNNN AMİNNNN AMİNNNN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.