HANDAN DERİN FTM NURYÜZLÜM MERVE ASMN İSMİNİ SAYAMADIĞIM SİTEDEKİ ARKADAŞLARIM DÜN GECE SİZLER İÇİN DUA ETTİM VE RÜYAMDA GÜZEL ŞEYLER GÖRDÜM ÇEŞMEYE FELAK VE NAS SURESİNİ OKUDUM ANLAMI İSMİ AZAM TARAFINDAN RIZIKLANDIRILMAKMIŞ:)
SİZLERE
(15 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun kardeşim,
Selam ve dualarımla, Allah niyetlerini hakkında hayırlı eylesin. Amin.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim sonsuz razı olsun kardeşlerime ettiğin dualar için ece kardeşim.Rabbim seninde dualarını hayırlısı ile katında makbul eylesin.Rabbim hayırlı,huzurlu günler nasip eylesin.
18 yıl önce gönderildi # -
AH CANIM KARDEŞİM GÜZ<ELİM BENİM RABBİM RAZI OLSUN SENDEN NE GÜZEL BİR RÜYA BU BÖYLE MAAŞALLAH MAŞALLAH RABBİMİN SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLARDAN OLASIN İNŞALLAH HER AKŞAM DUAMDASIN SENDE DUALARIMDASIN...
18 yıl önce gönderildi #
-
MAŞALLAH MAŞALLAH....
Rabbim razı olsun.
hayirlisi
ece07 allah razı olsun inan şuan içim feraladı ayyy keşke keşke inşallah hayırlısı olur ne güzel yaa ne güzel bizim için dua edip onları görmen allh razı olsun inan şuan içim kıpır kıpır oldu uzun zamandan sonra inşallah yarabbim rüyanı hayra çıkartır amiiiiiiiin
herzaman dualarımdasınız sizde bnm için dua edin canlarım rabbim erkek arkadaşımla hayırlısı ile evlenmemise izin versin aileler ikna olsun
İNŞALLAH MURADINA ERESİN KARDEŞİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH KAVUŞURSUN AMİİİİİİİİN
ece... canm dostum güzel kardeşim Rabbim seni dünya ve ahırette darda koymasın
bizler için dileyen dilin yüreğin ne diliyorsa Rabbim versin sana
amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun
Rabbim iyilik ve güzellikler nasip etsin inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
RABBİM MURADINI VERSİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun ve tüm dularını kabul etsin ececim..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.