ES SELAM'UN ALEYKUM
sonunda geldim dostlarım sitede 2 haftada baya yeni arkadaşımız olmuz yeni gönüller yeni aminler katılmış buna çok sevindim ve sizleri çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk özledim hani derlerya gözden uzak olan gönüldende uzak olur ben artık bu söze inan mıyorum çünki hep gönlümdeydiniz dostlarım rabbime her el acıp amin dediğimde dilimdeydiniz sayısını bilmediğim salavatlar,sureler,zikirler,şükürler,tevbe i istifarlar, okuyup hediye ettim hepinize biliyorumki bende dualarınızda ve yüreğinizdeydim giderken sizlerden dua istemiştimiştim hayırlara ve müjdelere ulaşsın yolculuğum diye rabbim dua eden herkesten binlerce kez razı olsun müjdelerle geldim dostlarım bilmiyorum hangi hayırlı dilin güzel yüreğin duası kabul oldu kapım hayırlı insanlara acıldı inanın sizleri çok özledim dulara katılıp birlikte amin demeyi çok özledim kavuşturan rabbime binlerce şükürler olsun dua,selam ve hasretle.....tlay
BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMM*************TLAY
(15 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
HOŞ GELDİN KARDEŞİM.
RABBİM SİZDEN RAZI OLSUN.
RABBİM TÜM DUALARINI KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
Aleyküm Selam
:) :) Hoşgeldiniz. Maşallah çok sevindim. Müjde kelimesi geçince bir konuda çok mutlu oluyorum içime bir umut doğuyor nedense. Allah hayırlı haberlerimizi arttırsın, İnşaAllah. Aminnnnnnn.Selam ve dua ile...
18 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn!!!!!!
hosgeldın sefalar getırdın aramıza rabbım sevdıklerın den ayrımasın senı canım kardesım amınnn leman
hoşbulduk kardeşim yüreğine sağlık dua ve selamla
HOŞGELDİNİZ. MÜJDELER GETİRDİĞİNİZE SEVİNDİM. ALLAH HER DAİM BİZLERE MÜJDELER DUYMAYI VE VERMEYİ NASİP ETSİN. AMİN.
hoş geldin kardeşim Rabbim bir ömür hayırlar bereketler güzellikler nasib eylesin amin amin...
HOŞGELDİN CANIM
hosgeldin güzeller güzeli:-))
hoşgeldin kardeşim
hoşgeldiiiiiiiiiiin
hayırlı müjdelerini merak ettim daha doğrusu.....
yüreğin kıpır kıpır olmuş :=)
rabbim mutluluğunu artırsın amin18 yıl önce gönderildi # -
hoşbulduk inçi tanesi dostlarım sizinle olabilmik çok haz veriçi esra kardeşim mutluluklarımı paylışam enyakın zaman da bu günler çok yoğun geciyo çok az girebiliyorum ama gönlüm ve dualarım hep sizlerleeeeeeeee dua ve selamla
Hoşgeldin kardeşim...
Rabbim hayırlı günlerde buluşmayı nasip eylesin.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
saolasın kardeşim hoşbulduk
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.