kim ne istiyorsa yassın bu gece hepiniz tek tek dualarımda olucaksınız
bekliyorum
(29 mesaj) (26 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah razi olsun canim. benim icinde dua eder misin?
sevdigimin bana geri dönsün ve onunla mutlu bir yuva kurmak istiyorum...allah dualarini kabul etsin ne muradin varsa versin...
18 yıl önce gönderildi # -
:)
Canım Allah razı olsun.
Benim, ailemin ve kızkardeşimin tüm maddi ve manevi sıkıntılarımız için dua edersen sevinirim. Rabbim iki cihanda yar ve yardımcın olsun inşaallah. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun
nişanlımla ayrıyız ve ben tekrar eskisi gibi mutlu olmak istiyorum allahın izniyle
benim için de dua edersen cok sevinirim
allah senden razı olsun kardesim18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH kabul etsin kardesim banada yer verirsen dualarinda cok sevinirim
esim iyilesip basimiza donsun ve cumlemizin selamete cikmamiz icin
RABBIM kabul etsin insaallah amin18 yıl önce gönderildi # -
isimlerinizi tek tek yazıyorum merak etmeyin dostlarım
benim ismimi de yazarmısın. allah razı olsun. tüm dualarını rabbim kabul etsin
Ececim, benim icin de dua et bi zahmet. Sevdigim bana cok kisa bi sürede geri dönsün,
Allah kabul etsin canim, allah ne muradin varsa versin....18 yıl önce gönderildi # -
Ececim Allah razı olsun beni de eklermisin, senin derdinin aynısı ile karşılaştım bende uzun bir zaman geçti ama ara ara sabrımın, umudumun kırıldığı zamanlar oluyor ahh gençlik ahh ruhen yaşlı gibi hissediyorum kendimi :)
Allah senden ve edecegin dualardan razi olsun kardesim.
benide eklermisin eşim ilk mahkemede çıksın ve her işimiz hayra dönsün.amin.allah kabul etsin
allah razı olsun kardeşim başka bi ağızdan bi dosttan dua almak çodk güzel ve tesirli o nedenle senden çok kısa bir süre sonra gireceğim sınavım için dua istiycem inşallah hayırlısıyla kazanırım kardeşim senin yüreğine de 11 ihlas okuyorum rabbim tüm isteklerini hacetlerini tez zamnda önünde bulundursun amin amin amin
dostumuzun duasını bizede nasip olursa eğer ne mutlu bize!!!
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
selam ve dua ile..18 yıl önce gönderildi # -
BENİM İÇİNDE OKURMUSUN ADİMİ YAZSAM
derin kardeşimle elif kardeşimiz Rabbim tez zamanda kavuştursun
zez kardeşimle koray kardeşimize Rabbim tez zamanda yuva kurmayı nasip eylesin
arzu kardeşimize,cihan kardeşimize,ilter kağan kardeşime,necati kardeşime Rabbim tezz şifalar versin,ve sitedeki tüm hasta kardeşlerimize ve hasta olan yakınlarına
özlem kardeşimize,ddost kardeşimize ve evlat isteyen kardeşlerimize Rabbim tez zamanda evlat nasip eylesin
necati kardeşimize ve tüm dua dostlarından iş isteyen kardeşlerimize rabbim hayırlı rızk kapıları açsın
Tüm dua dostlarımızın dualarını rabbim katında makbul eylesin hayırlısı ile.RABBİM RAZI OLSUN,SENİN MURADINIDA HAYIRLISI İLE TEZ ZAMANDA VERSİN KARDEŞİM.AMİN.
"O, yaratan, yoktan var
eden, şekil veren Allah'tır. Güzel isimler O'nundur.
Göklerdeki ve yerdeki her şey O'nu tesbih eder. O,
mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir..."Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan oğlum İlter Kağan'a şifâ vermesini istiyorum!
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan oğlum İlter Kağan'a şifâ vermesini istiyorum!
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan oğlum İlter Kağan'a şifâ vermesini istiyorum!
RABBİM RAZI OLSUN.
AMİN AMİN AMİN.
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
ece07 dua dostum ALLAH senden razi olsun gönlüne saglik
senden istegim ben icinde dua edersen sevdigim kisi bana geri dönsün mutlu bir aile kuralim bunu RABBIMDEN benim icin dilemeni isterim
Adim zaten nikimde yaziyor18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun kardeşim artık bütün site biliyo benim mevzuyu ama ben bi daha tekrarlıyım sevdigimle barışmak istiyorum(asuman&muhammet)adımız eger alıma yazıysa dönsün bir an önce artık sabrım kalmadı ama eger hakkımızda hayırlısı deilse yaradan unutmama yardımcı olsun.allah kabul etsin kardeşim
çok saol çoook18 yıl önce gönderildi # -
ECE KARDESİM ORDAMİSN BENDE ADİMİ YAZSAM BENİM İÇİN DUA EDERMİSİN
rabbim senden razı olsun kardeşim yüreğine sağlık bugece benide eklersen dualarına caresizliklerimin bitmesi ve zorluklarımın kolaylaşması dualarımın kabul olması için dua edersen çok memnun olurum dualarda buluşmak dileğiyle dua ve selamla
ECE KARDEŞİM ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN. BURDAKİ HERKESİN MURADINI ALLAHIM VERSİN. SANA YÜK OLMAYACAKSAM BENİM İÇİNDE DUA EDERMİSN RABBİM BANA VE TÜM SEVDİKLERİME HAYIRLI KAPILAR AÇSIN DİYE ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN. SENİNDE TEZ ZAMANDA DİLEĞİN OLUR İNŞALLAH...
CANIM SAĞOLASIN BORÇLARIM GIRTLAĞIMA DAYANDI NEFES ALAMIYORUM ARTIK..BETERİNDEN KORUSUN YARADANIM ZORDAYIM DARDAYIM BEN AİLEMİ,AİLEM BENİ DERKEN BOĞULAN KİŞİ NASIL KENDİNİ KURTARMAYA GELENLERİ CAN HAVLİYLE BATIRIR YA İŞTE ÖYLE OLDUK HIZLA AİLEMDE BERABER DİBE ÇÖKMEKTEYİZ ARDINDAN DA ZİNCİRLEME DERTLER NASIL SÜRÜKLENİP GELDİ BETERİNDEN KORUSUN ALLAHIM RUH VE BEDEN SAĞLIĞIMIZ BOZULMASIN ÖNCELİKLE DE ÇALIŞIP ÇABALAMA DAYANMA GÜCÜ ENERJİSİ VERSİN MUCİZE VERSİN ÇIKABİLELİM BU KAYAN KUMLAR BATAKLIĞINDAN .NE OLUR BELLİ OLMAZ SİZİN DUALARIN KABUL VAKTİDİR BELKİ BENİM VE AİLEMİN KARDEŞİMİN İFLASI ÖTEKİNİN İŞSİZLİĞİ ANNECİĞİMİN EVSİZLİĞİ VE AİLECE BORÇLARDAN KURTULABİLMEMİZ İÇİN DE DUALARINA ALIR MISIN BİZİ..
DÜNYA NİMETLERİNİN DERDİNDEN KURTULAYIM YÜREĞİMÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞSUN İLK İŞİM KURANI ÖĞRENMEK ÇOK İSTİYORUM ALLAHIM NASİP ETSİN AMİN GÖNLÜNDEKİ MURADIN NETSE O OLSUN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
dua dostum benide unutma ne olur eşim bana ve çocuklarına dönsünn.
allah seninde gönül muradını versin inş.
amin.18 yıl önce gönderildi # -
ECE07 KARDEŞ ÖNÜMDEKİ TÜM ENGELLERİN YOK OLUP HERŞEYİN YOLUNA GİRMESİ İÇİN BANA DA DUA EDERMİSİN ? ALLAH RAZI OLSUN , ALLAH NİYETLERİNİ KABUL ETSİN AMİNNNNN.
ece07 kardeşim allah razı olsun senden rabbim dualarını kabul etsin inşallah .dualarında beni de anarsan sevinirim. hayırlı bir insanla güzel bir yuva kurmak istiyorum
KArdeşim RAbbim dua eden diline nur yağdırsın. Bana da duanda yer verirmisin kardeşim
evlenmek istediğim kişiyle en hayırlı ve en yakın zamanda helal daireye girmemiz, ailelerimizin arasında muhabbetin oluşması ve evliliğimizin hizmet yörüngeli olması için dua edermisin kardeşim
Allah razı olsun...18 yıl önce gönderildi # -
ece kardesim senden rica etsem banada dua et adim yüksel hikmet bana gelsin ve beni çok sevsin dilegim ve tabi mutlu bir yuva onla kurmak dilegim bu dua edermisin benim için lütfen RABBİM SENDEN RAZİ OLSUN NE MURADİN VARSADA VERSİN AMİNNNNNNN
ece sağol arkadaşım allah razı olsun ben sağlık istiyorum ve gönlümdekinin bana dönmesini istiyorum hayırlısıylan gönlümdeki hayırlara çevrilsin inşallah amin
Allah razı olsun senden Ece. Maddi ve manevi zorlukları hayırlısı ile aşabilmem için dualarında benide anarsan sevinirim.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.