ARKADAŞLAR NOLUR BENİM BİR BUÇUK AYDIR SEVDİĞİM KAYIP.KAYBOLAN ARKADAŞIM İÇİN DE YASİN OKURMUSUNUZ.ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN.VE BİLDİĞİNİZ DUALARI BENLE PAYLAŞIRMISINIZ
BENİM BİR BUÇUK AYDIR SEVDİĞİM KAYIP HABER ALAMIYORUZ ALESİDE ÇOK PERİŞAN.
(16 mesaj) (6 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
KARCICEGI CANIM ALLAHIM HAYIRLI HABERLERINI ALMAYI NASIP ETSIN TEZ VAKITTE SIZLERE SEVDIKLERINE RABBIM COK BUYUKTUR ALLAHIM YAR VE YADIMCINIZ OLSUN AMIN LEMAN
17 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM ALLAHIM KOLAYLIK VERSİN SANA NECATİ ABİMDEN ÖĞRENDİĞİM VE BİLDİĞİM HATİMİ YAPARSANIZ İŞAALLAH FAYDASINI GÖRÜRSÜNÜZ 171 DEFA AYETELKÜRSİ HATMİ 1 HAFTA BOYUNCA OKU BİİZNİLLAH FAYDASINI GÖRÜRSÜNÜZ İŞAALLAH
insallah tez vakitde haber alırsınız bişey sormak istiyorum arkadas ortamı falan nerde oldugunu bilmiyorlarmı yada ne sekilde kayboldu dıalarım sizinle canım
rABBİM HERŞEYİ KONTROL EDİCİDİR..TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH..
elmas kardeşim vardiya saatinde kayboldu çalıştığı saatte kendisi gidipte herkeşi perişan etcek bir insan değildi mevlasını bilen bir insandı ama işte kimller tarafından yapıldı bilmiyoruz nolur dua edlim hayırlı haberleri gelit inşallah
saol leman kardeşim allah razı olsun sizlerden
rvyda kardeşim inşlh kavuşuruz.a.e.o
saol anonim kardeşim verdiğin bilgi için okucam Allah sizlerden razı olsun .a.e.o
insallah canım dualarım seninle tv programlarına katılsananıza elinnizde bi delilde yok kimler tarafından kaçırıldıgına dair bence tv proglamlarına katılın mutlaka haben alırsınız kardes bizim akrabamızın basınada öyle bir hadise geldi serap ezginin programında bulundu canım insallah sizde en kısa zamanda kavusursunuz
Kaybolan kimseye kavuşmak için
Ce’fer-i Huldî hazretleri buyurdu ki: Birşeyin kaybolduğu veya bir kimse ile buluşmak istediğin zaman, yâ câmi’an-nâsi li-yevmin lâ raybe fîh, innallahe lâ yuhlifül mîâd, icma’ beynî ve beyne ... (71) deyip, kimle ve neyle buluşmak istiyorsa, beni onunla buluştur söyleyip, noktaların olduğu yerde onun ismini belirtir. Böyle söylersem, Allahü teâlâ muhakkak seni o şey veya o kimse ile buluşturur. Bunu söylediğim her zaman, duâm kabûl edildi
saol voda46 kardeşim ALLAH senden razı olsun bilgilendirdiğin için.ben günde 25 tane okuyodum şimdi 71 tane okurum birgünde 71 tane okuncak demi.ALLAH hepinizden razı olsun.a.e.o RABBİM NE MURADINIZ VAERSA VERSİN.AMİNNNNN.
hayırlı cumalar merak ettim haber aldınızmı arkadasınızdan rabbim yardımcınız olsun
saol elmas kardeşim düşündüğün için canım hala bi haber yok.asayiş şube siz içinizi ferah tutun demiş ailesine ama bilmiyorum inşlh hayırlı haberi gelir.nolur canım dua edelim çok perişan halim kendimi bıraktım annesini düşünüyorum.kadıncaz benim birgün sesimi duymasa tümden kötü oluyorum diyoer ne yapcam bilmiyorum.nolur çok dua edelim arkadaşlar dualarınıza çok ihtiyacım var.
voda kardesım bırıyle bulusmak ıcın demıssın kayıp kımse ıcınmı sadece yoksa gormek ıstedıgın bırı olabılırmı anlamadım ben leman
canım kaybolan kımseye kavusmak için dio baslıgında bende internetten buldum duayı belkkı arkadasımıza bı faydam dokunur dıe yolladım baska herhangı bır acıklama yoktu ama bı arastırayım daha detaylı bılgı bulabılırsem bu topıge eklerım inşallah
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.