çok daraldım kendimi çok çaresiz hissediyorum. psikiyatrik tedaviye başladım yeniden lütfen dualarında beni unutma..gerçekten çok ihtiyacım var
yok mu sıkıntısı olan allah rızası için bakara suresini ve 100 fatiha okuyorum
(46 mesaj) (43 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
artiküzgünüm kardesimin gönlünün muradi icin .....insallah ..Rabbim okudugun dualari kabul buyursun kardesim..Allah senden razi olsun.Kimin ne derdi varsi dualarin sifa olsun hepimize insallah .Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
amin amin... allah razı olsun cümlemizin sıkıntılarına vesile olsun inşallah... selam ve dua ile...
gecen gece dua ederken kendım için şunu diledim allahtan Allahım benım için öyle hayırlı bir kulun dua eder kı inşallah geri çevirilmez .
benım için de dua edersen sevinirim
nişanlımla ayrıyız suan iş arıyorum ve bi boşluktayım allahım hayırlara cıkarsın inşallahallah senden razı olsun
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİN.
RABBİM BİZLERİDE NASİPLENDİRSİN,FERAHA ÇIKARSIN.
KABUL EDERSENİZ SİZİN İÇİN 21 İHLAS OKUYORUM.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim Hakkıyla namaz kılanlardan olmam için dua edermisin...
allah kabul etsin kardesim agzina yüregie saglik. benide ekler misin listene sevdigimin bana geri dönmesini istiyorum:(
benide ekleyebilirmisin ya bu aralar dualarınıza ihtiyacım var ALLAH razı olsun ALLAH ne muradınız varsa versin
fettan kardeş benim de adımı zikredersen dualarında çok sevinirim allah binlerce kez razı olsun
arkadasim duana benide eklermisin ben cok bunaliyom daraliyorm sebebide sevdigim kisi beni ortada birakti gitti bisey söylemeden RABBIMDEN istegim bana geri dönsün beni birakmasin ve onunla mutlu bir yuva kurmak istiyorum
ne olur benim icinde dua et cok bunaliyorum kendime degilim18 yıl önce gönderildi # -
bende talibim...dualarınıza
güzel kardesim benide eklermisin adim zuhal dünya ve ahiretim icin bende talibim Allah razi olsun
allah yardımcımız olsun amin..
allah kabul etsin duanda bizleride unutma olurmu 3 fatiha da benden
Allah razı olsun kardeşim.
Benim ailemin ve özellikle kızkardeşimin tüm maddi ve manevi sıkıntıları için okursan sevinirim. Rabbim iki cihanda yar ve yardımcın olsun. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH razı olsun. dualarınızı kabul etsin. banada dualarınızda yer yerirseniz sevinirim.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.