YA ARKADAŞLAR GÜLSEM Mİ AĞLASAM MI...SİTEMİZDE RUVEYDA DİYE BİR KARDEŞİMİZ VAR..
BEN İSE RVEYDAYIM :) HAZİRAN BİZİ AYNI KİŞİ SANIYORMUŞ :( :) SİZ DE KARIŞTIRMAMIŞSINIZDIR İNŞALLAH :)
HANİ CAHİL BİRİ OLSA DUALARIM YANLIŞ YERE GİTTİ DİYE ÜZÜLÜR :)))
HANDAN, ZEZ VE LEMAN ABLA'YA
(10 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
:) :) ben hiç rastlamadım Rüveyda rumuzlu arkadaşa .. :)
18 yıl önce gönderildi # -
aaa ikiniz aynı deilmisiniz bende aynı kişisiniz diye düşünyodum=)
=)
hakket komik bi durum=)18 yıl önce gönderildi # -
yavrum biz görmesek O görür bilir....Meleklerin ne kadar akilli oldugunu ve ne kadar cabuk hareket ettiklerini hatirla ve simdi gül kendine rveydacigim:-)) hay allahim Rabbim seni hep güldürsün insallah.....Masallah.
bende onu diyordum zaten zezciğim..elhamdülillah biliyoruz tanıyoruz Rabbimizi..bilmeyen adam tüh dualarım pisipisine zayi oldu derdi :))) heralde..şim di handanla leman ablayı merak ediyorum..acaba onlarda mı karıştırdılar :)))))))))))
Turkan senin dualrın cepte çok şükür :)))))))))))))
Asmn yeniden tekrar yapacan herhal kardeş:)))))))))))))18 yıl önce gönderildi # -
:) :) Vallahi güldüm, Allah razı olsun tebessüm oluşturdu yüzümde ve kalbimde mesajlarınız. Rabbim dostluğumuzu baki eylesin İnşaAllah. Amin.
:-)) Rabbim sen dua kardesligindeki tüm kardeslerimi cok sev Rabbim.....Rabbel aleymin.....
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Amiinnnn..Rabbim bizi dualardan ayırmasın..o bilinci hep tazecik tutsun kalbimizde..
yok bende hiç karşılaşmadım o arkadaşla dualarımız yerini bulur rüveydam üzülme:)
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.