değerli dostlarım,
sitemizde aylar önce dua dostlarımızla paylaşımlarımız ve yoğun fikir alışverişlerimizle alınan kararlar ve buna bağlı oluşturulan şekiller var. rüya yorumunun paylaşılmaması,msn paylaşılmaması, kişisel muhabbetlere girilmemesi, islamiyetle ilgili soruların bu siteden değil 2-3 önerilen siteden araştırılması.
bu sitede sadece dua ile ilgili paylaşımlara girilmesi gibi.
sitenin kurulma amacı da dua paylaşımıydı.
ve uzun bir süre bu çok güzel bir şekilde sürdürüldü.
çıkan problemler dua ile aşıldı.
fakat yakın zamanda gelişen kişisel paylaşımlar,
msn paylaşımları,
aşırı detaylara boğulmuş mesajlar,
ve sitenin üslubunu değiştirme çabaları,
maalesef sitedeki dua paylaşımının önüne geçti,
sitemizden beklentileriniz nelerdir.........(cihan)
(29 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
biz yönetim sayfasında bu konuları değerlendirmeye çalışıyoruz, sitemizin daha uzun ömürlü ve daha kuşatıcı olabilmesi için yöntemler düşünüyoruz,
ama bizim en çok dikkate aldığımız şey
bu sitede dua etmek ve dua paylaşmak
amin demek,
dua yöntemlerini öğrenmek ve paylaşmak,
dualarını paylaşmak,
diğer paylaşımların duanın önüne geçmemesi,
ve karşımıza çıkan her sorunu dua ile aşmaya açlışan bir üslub geliştirmek18 yıl önce gönderildi # -
sizler,
eğer sitemizden daha fazla istifade etmek için ciddi bir fikrinizin önerinizin olduğunu düşünüyorsanız bu mesaj üzerinden bizimle paylaşınız,
bu konuda yeni başlıklar açmayınız,
isteklerinizi ve düşüncelerinizi bu mesaja yorum olarak yazınız,
biz de önerilerinizi değerlendirelim
herşeyi yapabileceğiz diye bir vaad değildir bu,
ama yapılabilecek olanlar
dua paylaşımı konseptine uygun olanlar
gücümüz ölçüsünde mutlaka değerlendirilir
hiç olmazsa sırayla bazı şeyler yapılabilir ALLAH'IN İZNİYLE
yeter ki dua ile ilgili olsun.....
bu mesaj hafta sonuna kadar sabit bantta kalacaktır
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
yerinde bi acıklama olmus cok kısa süredir üyeyim ama zamanı gelmiş bir yazıydı dıe düşünüorum
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun cihan kardeşim yerinde bir açıklama olmuş gerçektende
İnanınki bazı kardeşlerimiz öyle yazışıyolarki ben fransız kalıyorum
Bir kardeşimiz siteden ayrılmaya karar veriyo diğer bir arkadaşımız gitme kal diye topic açıyo bir diğeri küsmüyüz diye bir topic açıyor, diğeri niye amin demediniz yazdığım mesaja diyo her kafadan ayrı bir ses çıkıyor doğrusu böylede olunca önemli konular arka sayfaya taşınıyor böyle alınganlıklarla ilgili mesajlarda ön sayfalarda yer alıyor.
Arkadaşlarım lütfen güzellikleri paylaşalım
Birbirimize bilmediklerimizi öğretmeye çalışalım
Allah rızası için bişeyler yapalım isteyen nasiplenir, istemeyen nasiplenmez
Kimse kimseye kırılmasın üzülmesin18 yıl önce gönderildi # -
Cihan abi mucize net kardeşimiz tarafından ayeti kerime meallerinin yazılacağı sabit bir topic açılmıştı 4 gün önce fakat farklı bişeyler yazılmış yeni bir topic mi açılacak ayetlerle ilgili rüveyda kardeşimizinde söylediği gibi daha kapsamlı bir topic açılsın İnşallah bişeyler öğrenebiliriz ve öğretebiliriz
Birde Peygamberimizin sünnetleri ve hadisleri ile ilgi sabit bir topic açılırsa iyi olur.
Kuranı Kerim ve Peygamberimizin hadisleri bizim tek rehberimiz18 yıl önce gönderildi # -
kadriye ve voda46 kardeşlerime katılıyorum.hastalık,ölüm,askerlerimiz ve suçsuz yere ceza yatanlar gibi daha çok önem arzeden,hayati mevzular için dualar bekleyen kardeşlerimizin mevzuları çok arkalarda kalıyor.bir chat sitesine dönmeye başlandı.herşeyde torpil olduğunu biliyordum ama "HAMİLİ KART YAKINIMDIR"cümlesi dualarda da kendini göstermeye başladı.yani önce şuna karar verelim.burda ALLAH RIZASINI GÖZETEREK Mİ DUA EDİYORUZ.
yoksa BİRİLERİNİN RIZASINI GÖZETEREK Mİ? vicdanımızı tartıya koyduğumuzda ne taraf ağır basıyor.hiç düşünüldü mü18 yıl önce gönderildi # -
Cihan abim Allah razı olsun çok faydalı bir konu oluşturmuşsunuz.
Gruplaşmalar , cephe almalar, hoşnutsuzluk ve acımasız eleştiriler bunlar bir süre önce burada yoğun bir şekilde vardı.Bu günlerde ise zaman zaman yine olmakta.
Ben merkezli düşünüp biz değil ben veya siz biz gibi ayrımlar bu sitede olmasın lütfen.
Yöneticilerin burda bulunma amacının yönetmekten ziyade dua etmek olduğunu belirtmiştim.
Huzurlu bir ortamın devamına yardımcı olmak için çabalayanların uyarıları dikkate alınmayıp ısrarla aynı tür hatalar yapılmasının sebebini açıkçası anlayabilmiş değilim.
Aşırı hoşgörü eğer ki bu ortamın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde devamını zora sokacaksa şapkamızı önümüze alıp düşünmenin vakti çoktan gelmiştir.
tüm arkadaşlarıma katılıyorum ve şunuda apaçık söyleyebilirim msn alan arkadaşlar birbirleriyle yazışmaktan dua sitemize giremiyorlar buna ben bizzat şahidim sizden yönetici olarak ricam kimseye msn verilmemesi........lütfen rica ediyorum bu burdaki arkadaşlar arasında grup oluşturdu çünki....
LÜZUMSUZ VE ANLAMSIZ KONULARA DEĞİNEN ARKADAŞLARIN MESAJLARININ HEMEN SİLİNMESİ YADA KİLİTLENMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM ..
en başından beri söylüyorum yine diyecem, isimler takma olmadan, yaşların yazılmasını istiyorum kime ne hitap edeceğimi bilemiyorum...
BENİM ÖNERİM KONULARIN DAĞINIK OLMASI.
YANİ BAZI ŞEYLERİ HENÜZ ÇÖZEMEDİM..BAZI KONULARA SADECE GENEL, BAZILARINA SADECE DUALAR KISMINDAN ULAŞABİLİYORUZ.
MESELA ANASAYFA; HEYBE, GENEL, DUALAR VE AMİNLERİN HEPSİNİ GÖREBİLİDİĞİMİZ YER SANIRIM.YANLIŞ BİLMİYORSAM BUNA TAMAM.
GENEL NE OLUYOR O ZAMAN?
BİR DE HEYBE VAR. TAMAM İŞİ ÇÖZMÜŞ OLANLAR İÇİN SORUN DEĞİL AMA BANA BİRAZ KARIŞIK GELİYOR.
YANİ HEYBE KISMINDA DA DUA İSTENİYOR(ABİME 1 DUA EDER MİSİNİZ,BEN DE SİZDEN DUA BEKLİYORUM VS..) DUA PAYLAŞILIYOR. DUA VE AMİNLER KISMINDA DA..FARK YOK Kİ..
BÖYLE OLMASI GEREKİYORDUR TABİİ, SÖZÜM YOK AMA BİRAZ DAHA DÜZENLİ OLABİLİR.
BEN ARAPCA YAZDĞIMIZ KELİMELER ÜZERİNDE BİR ÇALIŞMA YAPILSIN İSTİYORUM
YAZDIĞIMIZ ARAP HARFLERİNDEN OLUŞAN KELİMELER CÜMLELER DUALAR OKUNAKLI OLMUYOR
BİLDİĞİNİZ GİBİ LATİN ALFABESİ ARAP ALFABESİNDEKİ HARFLERİN Bİ KISMINI KAPSAMIYOR
O YÜZDEN BU KONUDA BİR ÇALIŞMA OLURSA SEVİNİRİM KENDİ ADIMA
İNŞALLAH OKUNAKLI BİR DURUMA GETİRİLMESİ SAĞLANIRSELAM VE DUA İLE
EVET BEN ARTIK BU SİTEDE SADECE DUA ETMEK VE AMİN DEMEK İSTİYORUM,KİŞİSEL KAPRİS VE ÇEKİŞME GÖRMEK İSTEMİYORUM.
ALLAHA EMANET OLUN18 yıl önce gönderildi # -
Benim nacizene görüşürüm eskisi gibi online olanlar gözükse iyi olur sevdigimiz insanları görünce hediye dualar vermek geliyo insanın içinden ama kim sitede var yok bilmiyoruz,dua okuyup yazınca bu sefer sayfa çok geride kalıyo görmüyo gidiyo tekrar anlatmak gerekiyo,yani herkes görünse dualarımız canlı canlı cevab amin bulur..
Kevser abla:
Genel___ kategorisi forumda uygun bir kategori olmadığı vakit kullanılacak kategoridir.
Dualar ve aminler_____ ise dua paylaşımı ve dua istekleri içindir.
Heybe___ ihlas, fatiha vb. sürelerin okunduktan sonra hediye edileceği bölümdür heybemdeki 10 fatihayı sizlere hediye ediyorum gibi bu Kadir amcamızın tabiri olup bu kategorinin amacı budur.Forumun altına doğru indiğinizde kategori açıklamaları mevcuttur.
ddostt abla:
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ
Arapça kelimeleri yukardaki gibi kopyalıyıp yapıştırabilirsiniz.
Yada ekran görüntüsü çekip resim olarak ekleyebilirsiniz.(bu biraz karmaşık bir işlem)
Derin abi: Online üyeler bilinçli olarak kaldırıldı.İlerliyen günlerde bu konuyu değerlendiririz inşaallah.
BİLMEDİĞİM DUALARI ÖĞRENMEK İSTİYORUM
KAPRİS YAPMAYALIM POLEMİK YAPMAYALIM İSTİYORUM
KİMSE PES ETMESİN DUALARA DEVAM ETSİN İSTİYORUM
VE RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN İSTİYORUM =)
EKSİK OLMAYIN BİR TEKİNİZ BİLE
SELAM VE DUAYLA ...
çokşey değil sadece huzur istiyorum hem siteden, hem de hayattan...
sen çok yaşa mervecik:)
Hislerime Tercüman olmuşsun:)
Aynılarını istiyorum.18 yıl önce gönderildi # -
:)
mucize-net kardeşim arapca kelimeler görünüyor bunu biliyorum allah rnazı olsun da benim dediğim biraz daha okunaklı olması yönünde
hani sitetye yazı yazarken bu tür sorunlar için kodlar konulsa yazıyı büyütmek için renklendirmek için
haa eğer sitenin sadeliği bozulur diyorsan canın sağolsun sen daha ii bilirsin
selametle18 yıl önce gönderildi # -
bi şey daha istiyorum =) çok oldum sanırım ama =)
bazen arapçası olmadan yanılgı olabiliyor
mesela
kulidullahe ve ya gulidullahearapçası yazılsa çözebiliriz
ama nasıl çözüm bulunur ? bi fikrim yok =)18 yıl önce gönderildi # -
evet sadelik çok mühim :)
http://www.mucize.net/1forum/111/ <<< buyrun (bu forum sistemine geçmeyi düşünüyordum uzun zamandır ama olmama ihtimalide yüksek)
kardeşim Yasin bütün forum sistemleri arasında en kullanışlı ve anlaşılır olan bizim şu anda kullandığımız forum sistemi gibi görünüyor:)
hakkımızda hayırlısı ..
selam ve dua ile..18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.