1 ay önce kardeşimin kemik kanseri olduğunu öğrendik.dualarınıza ihtiyacımız var.çevrenizde bu hastalığa yakalanan var mı?
kardeşim kanser lütfen dua bekliyoruz
(67 mesaj) (50 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
SİTE DUA BAŞLATIRSA İNŞALLAH KURTULUR KARDEŞİM
DUA EDELİM İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardım etsin kardeşim. 3 Fatiha okuyorum. Allah şifa versin.
18 yıl önce gönderildi # -
allahım tez zaanda şifa versin. 10 tane fatiha okuyorum.
ÖNCE ALLAHA SIĞININ,SONRA DUA DOSTLARINA İNANIN,DUALARIMDASINIZ.
Allah şifa versin kardeşim inşaallah iyileşir. Dualarımdasın. 3 ihla 1 fatiha
Yeni konu açalım kardeşlerim başlayalım okumaya. bu kardeşimizin şifası için.
allah kardeşinin ve onun gibi hasta olanların yardımcısı olsun allah tez zamanda şifasını versin amin her şeyde oldugu gibi moral en önemli şey acil şifalar amin dualarımız sizinle
RABBİM TEZ ZAMAN DA ŞİFA VERSİN
yüce rabbim içim titredi hemen yasin okucam şifa olur inşallah
ALLHIM EN KISA ZAMANDA ŞİFALIK VERSİN.10 TANE AYETELKURSİ HASATNIZ İÇİN BENDEN SİZE GELSİN. RABBİM KABUL ETSİN.
çok üzüldüm Rabbim şifa versin..bu gece çok dua edicem inşaallah..
aycha yazarken bile ellerim titriyor .nedenini sorma (.... bu gece dularımdasınız
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN.TIBBİ'L-KULUBİ VE DEVAİHA.VE AFİYETİ'L-EBDANİ VE ŞİFAİHA.VE NURİ'L-EBSARİ VE ZİYAİHA.VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ VE SELLİM.AMİN.DİLİNDE VİRD EDİN DUA DOSTUM İNŞALLAH KARDEŞİN ŞİFA BULUR.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞAALLAH
Rabbim kardeşinize ve tüm hastalara en kısa zamanda şifa verir inşallah. Yarabbim sen şifa verensin, tüm hasta kullarına şifa ver, sen dilemezsen yaprak kımıldamaz, sen dilersen olmazlar olur, yarabbim sen ellerimizi boş çevirme dualarımızı kabul et, hasta kardeşlerimize şifa ver. AMİN AMİN AMİN
Rabbim şifa versin.Şifa Ayetleriyle ilgili başlıklarımıza bak kardeşim orada faydalı şeyler bulacaksın
7 İHLAS 1 FATIHA HEDİYEM OLSUN RABBİM ŞİFALAR VERSİN İNŞ
RABBİM KARDEŞİNŞİZE ŞİFA SİZLEREDE GÜÇ KUVVET VERSİN GÜZEL KARDEŞİM BENİM ABLAM GÖĞÜS KANSERİNİ AĞBİM MİDE KANSERNİ YENDİ ALLAHIN İZNİYLE MORALİNİZİ BOZMAYIN DUALARIMIZDA OLACAKSIN.
YA ŞAFİ
YA ŞAFİ YA ŞAFİ.RABBİM ŞİFALAR VERSİN İNŞAALLAH HİÇ BİR ŞEY ONA ZOR DEĞİLDİR.ŞİFA VERENDİR KAFİ OLANDIR.BENDE ŞİMDİ SİZİN İÇİN 10 FATİHA 10 İHLAS OKUYACAGIM İNŞAALLAH... SELAMETLE.18 yıl önce gönderildi # -
Allah şifa versin bende 7 ayetel kürsi.
Allah'im acil sifa versin insaallah
ben de birazdan 7 ayetel kursi okuyacagim kardesim
Allah kabul etsin insaallah
amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Allahım Yüce rabbim dua kardeşimin kardeşine derman ey yarrabbimmm
onun gibi derdine derman arayan tüm kardeşlerime yardım et Allahım Amin.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM ACİL ŞİFA VERSİN KARDEŞİM İNŞALLAH TEZ ZAMANDA KURTULUR 10 AYETEL KÜRSİDE BEN OKUDUM RABBİM ŞİFA VER AMİN.
allah yardımcınız olsunçok üzüldüm benim kardeşimde kemik kanseri iki yıldır çok zor ancak başına gelen bilir allah acil şifalar versin
ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN . ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN
ALLAH hepinizden razı olsun bu kadar mesaj geleceğini hiç tahmin etmemiştim.Dualarınızı görünce çok mutlu oldum. Şu anda kemoterapi oluyor 2. ayında.daha kemoterapiye cevap verip vermediği belli olmadı.Tufan kardeşim allah sizinde yardımcınız olsun.şu andaki durumu ne acaba kardeşinizin?
Allha kardeşinize şifa, size de sabır versin inşallah.dualarım sizinle inşallah...
CANIM ALLAH ŞİFA VERSİN KARDEŞİM ALLAHIM NE DERTLERİN DERMANINI VERİYO SİZDE TEZ ZAMANDA DERMAN BULUN İNŞALLAH MORAL HAYATA BAĞLILIK ÇOK ÖNEMLİ ŞU ANDA KENDİNİ BIRAKMASINA İZİN VERMEYİN SAKIN ONA GÜVEN VERİN BİZ DUACIYIZ ALLAHIN İZNİ İLE KURTULUR İNŞALLAHYAŞIDA GENÇSE TOPARLAR ALLAHIN İZNİYLE NE KADAR ZAMANDA ANLAŞILMIŞ TEŞHİSTE GEÇ KALINMAMIŞTIR İNŞALLAH TEDAVİYE CEVAP VERİR ONU ÇOK SEVİN HAYATA TUTUNDURUN
kardeşinin durumu nedir nasıl hiç girmedin tekrardan merak ettik bizde. inşallah tamamen iyileşir.
ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞALLAH.KARDEŞİNİZE VE TÜM HASTALARIMIZA MERHAMET EYLESİN.SİZ HASTA SAHİPLERİNE DE GÜÇ VE SABIR VERSİN.AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.