kardeşim 26 yaşında ve moralitesi çok iyi şimdilik. inşallah hiç bozulmaz, zaten imanı kuvvetli bir insan ama durumun ciddiyetinin çok farkında değil ya da bize yansıtmıyor
kardeşim kanser lütfen dua bekliyoruz
(67 mesaj) (50 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim gani gani şifa versin. bu duaların yüzüsü hürmetine. kainatın efendisi Hz. Muhammedin yüzüsü hürmetine. Rabbim şifa versin.
19 yıl önce gönderildi # -
ay canım benim dayımın oğluda kanser ama oda iyi oluyo hep moral sana hep dua edicem bundan emin ol bu akşam özellikle şifa dualrımla sana ulaşıcam allah tüm kanserli hastalara şifa versin amin.
canım ben kardeşiniz için 313 tane ayetel kursi niyetlendim değerli dua dostlarımla okuyoruz bitmek üzere form açtım kadir abide duamızı yaptıracak inşallah bitince tekrar haber veririm hep beraber dua edelim allaha emanet olun
kardeşim benm, üzülme hep dualarla sana destek vericez bunu hissdiceksiniz ve şifa içinde hep dua okuyacağım hastalarımıza eğer olurda unutursak dua etmeyi hastalarımıza hatırlat olurmu kardeşim bende hemn 1 yasin okuyacğım Allaha sığın yardım eder muhakkak
biraz önce annemi aradım bu mesajlardan birazını okudum çok duygulandı ağladı,hepinize dua etti. gerçekten manevi bir destek oldu içimde. inşallah iyi haberler de veririm size,sizin dularınızla...şimdilik bir gelişme yok ,gelişmelerden haberdar edicemm allaha emanet olun.
arkadaşım kardeşinizin adını öğrenmemizde sakınca varmı duasını yaptıracağımız için
Ayschacım ayetel kürsü soframız var bak yukarda sabit konularda, oku oku oraya yaz , ordaki rahmet çok geniş canım benim . Ben şimdi kardeşin için 5 tane okuyorum ve oraya ekliyorum.Allah kabul etsin canım benim.
allah şifa versn amin
adı fatih
bende 3 ihlas 1 fatiha okuyacağım allah kardeşinize acil şifalar versin inşallah
BEnde 10 ihlas okuyacağım...
Allahım inşallah derdinin dermanı çok yakınlardadır.
İnşallah bir mucize haberi de sizden alırız.
Amin,amin,aminnn19 yıl önce gönderildi # -
Allah acil şifalar versin
inşaallah uygulanan tedaviler sonuç verir
3 kevser suresi okuyorum size...19 yıl önce gönderildi # -
YA ŞAFİ
YA ŞAFİ YA ŞAFİ.RABBİM ŞİFALAR VERSİN İNŞAALLAH 1 fatiha 10 ihlas hediyem olsun19 yıl önce gönderildi # -
19 yıl önce gönderildi #
-
http://www.dogalhayat.com.tr adresinden bilgi alabilirsiniz kanser hastalarıyla ilgilenen bir doktor var ve klinikle irtibata geçtiğinizde sizi doğru bir şekilde yönlendirirler
Rabbim sabırla selamete çıkarsın19 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ŞİFALAR VERSİN
KARDEŞİME 10 İHLAS OKUYACAGIM19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH ŞİFA VERSİN KARDEŞİNE 3 İHLAS 1 FATİHA BENDEN ALLAHIM ACİLŞİFALAR VERSİN SABRINIZII ARTIRSINNN
Allah bütün hastalara ve kardeşinize şifa ve sabır versin amin
allah acil şifalar wersin 20 ayetel kürsi okucam..
allahım tez zamanda şifa versin amin amin amin..
7 ayetel kürside ben okuyorm şifa niyetine.
RAbbim tez zamanda kurtarsın bu hastalıktan sizide diğer mümin kardeşlerimizide inşallah.
Allah ne dilerse o olur.Sakın umudunuzu yitirmeyin kardeşim.
Allah kurtarıcıdır.
İnşallah hayırlısıyla tez zamanda bu sınavdan geçersiniz.RAbbimin rızasıyla hemencecik iyileşir kardeşin.
Allah kimselere vermesin böyle dertler.
Amin.19 yıl önce gönderildi # -
Allah şifasını versin 1 fatiha okudum Allah yardımcınız olsun
ya şafi enteşşafi yarabbi rabbim acil şifalar versin inşallah..
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ŞAFİ İSMİYLE ACİL ŞİFALAR VERSİN.1 FATİHA , 3 İHLAS OKUYUP ÜFLÜYORUM.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN....
1fatiha 11ihlas 3ayetel kürsi okudum. Rabbim inşaallah kabul buyurur. Allahım sen şafi olansın kardeşimizede acil şifalar verirsin inşaallah.amin.
şifa niyetine 7 fatiha okuyorum.
3 İHLAS 3 fatiha şifa olsun rabbim bi an önce sağlığına kavuştursun
çok üzüldüm Rabbim şifa versin..bu gece çok dua edicem inşaallah 3 İHLAS 1 fatiha şifa olsun rabbim bi an önce sağlığına kavuştursun
sedefçim kardeşim hala kemoterapi görüyor herhangi bir gelişme yok.
saçlar dökülmüş. çok farklı görüyor fiziksel olarak tabi.
ama allahtan ümidimizi hiç kesmedik ve kesmiycez inşallah.
allah hepinizden razı olsun18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.