arkadaslar dualarınıza ıhtıyacım var artık bunaldım bıkkınlık gelıyor herseyden hıcbırsey ıstedıgım gıbı gıtmıyor sankı bısıler yolumu kesıyor yarı yolda kaldıkca canım cok yanıyor emek harcıyorum elım bosa cıkıyor en yakınımdakı ınsanlar bıle bır canım var allaha aıt kendı cıkarları ıcın ugrasıyorlar paspas gıbı hıssedıyorum kendımı bır guvencım vardı oda sırtımdan vurdu sınavlara gırıp cıktım kuyruklarda surundum 1999 dan buyana sımdı a.ö okuyacagım ama engeller yuzunden yarıda bırakıcam evleneyım dıyorum dengım cıkmıyor karsıma koskaca dunyada yapanlız hıssedıyorum bıtkın ve yorgun uzandıgım dallar elımde kalıyor yardım edıcegım dıyen ınsanlar bakıyorum yok olmuslar veya cıkar pesınde oluyorlar arkadslar bunaldım allahım ne olur dualarımızı kabul eyle
dualarınıza ıhtıyacım var bunalıma gırdım ıcım acıyor
(16 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
KİMSENİN YARDIM ETMEDİĞİNE ALLAH YARDIM EDER
BÜTÜN ÇARELERİ TÜKENENE ALLAH ÇARE OLUR
ÇIKAR YOL BULAMAYANA ALLAH YOL GÖSTERİR
YETER Kİ SABIR VE DUA KAYBEDİLMESİN
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN KARDEŞİM AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Duha Suresi
1. And olsun kuşluk vaktine,
2. Ve sükûna erdiğinde geceye:
3. Rabbinin seni terk ettiği de yok, sana darıldığı da.
4. Senin için âhiret dünyadan hayırlıdır.
5. Rabbin sana öylesine verecek ki, sen hoşnut olacaksın.
6. Sen yetimken O seni barındırmadı mı?
7. Sen şaşırmışken O sana yol göstermedi mi?
8. Sen yoksulken O seni zengin etmedi mi?
9. Öyleyse yetime sakın kötü davranma.
10. İsteyeni(1) azarlama.
11. Rabbinin nimetini yâd et.(2)Hangi İlâhî nimet bundan daha büyük olabilir?
Allaha sığın, Allaha güven, Allaha tevekkül et vekil olarak Allah yeter
Şüphesiz Allahın yardımı pek yakındır
Allahtan ümit kesilmezNeden yalnız hissediyosun kendini sen yanın da Allahın varlığını hissedersen ozaman yalnızlığında gider çaresizliğinde.
Senin için dua edeceğim fakat sıkıntılarından kurtulman için en büyük görev sana düşüyor Allaha hakkıyla dayan güven Allah sana hayır kapılarını en kısa zamanda açacak inşallah yeterki biz istemesini bilelim şunuda sakın unutma daima hayırlısını dile...
Kim ihsanda bulunan biri olarak kendini Allaha teslim ederse gerçekten o sağlam bir kulba yapışmıştır. Bütün işlerin sonu Allaha varır...(Lokman suresi 22)
18 yıl önce gönderildi # -
Allahu la ilahe illa Hüvel Hayyul Kayyum*Allahula ilahe illa Huvel aliyul Hakim.
Allahu la ilahe illa huves Semiul Alim*Allahu la ilahe illa Huver Rahmanürrahim
Allahu la ilahe illa Huvel Vahidul Ehad*Allahu la ilahe illa Huvel Ferdül Varid.
Allahu la İlahe illa Huve Raufur Rahim*Allahu la ilahe illa Huvel Aziz’ur Rahim.
Allahu la ilahe illa huvez Zahirul Batınu*Allahu la ilahe illa Huvel Ahadus Samedu.
Allahu la ilahe illa Huvel Fetta’ul Alim*Allah’u la ilahe illa Huvel Aziz’ul Alim.
Allahu la illa Huvel Hannan’ul Mennan’ul Deyyan*Allahu la ilahe illa Huvel Adir’ul Kahiru.
Alahu la ilahe illa Huver-Rafiul Alim*Allahu la ilahe illa Huver-Rabbül arş’il Azim.
Allahu la ilahe illa Huvel Melikul Kudüs*Allahu la ilahe illa Huvel Hamdul mubin.
Allahu la ilahe illa Huvel Bais’ul Varis*Allahu la ilahe illa Huvel Esmaul Hüsna.
Huvel Hayy’u la ilahe illa Huve Fadi’u MuhlisineLehuddiyn* Subhane birahmetike ya erhammerrahimin.Velhamdu-lillahi Rabbil alemin.Rabbim güzel isimlerinin hürmetine senin dualarini kabul eylesin güzel kardesim...hepimiz büyük bir sinavin icindeyiz Rabbim en kisa zamanda sana afiyet versin insallah Amin.
canım yanında kimse olmasa bile allahın var bunu hiçbir zaman unutma herşeyin hayırlısı bakalım dualarımızı bırakmayalım allah acılarını hafifletsin canım benim.........zezzzzzzzzzzz kardeşim bu hangi duaydı senin yazdığın
allah hepınızden razı olsun arkadslar dualrım hepınızle allah buyuk sabredıcem ve ınanıyorum bırgun duzluğe cıkıcam bılıyorum allah dogrunun yardımcısı bazen boyle oluyor allah seytana uydurmasın hepımızı korusun bır surecten gecıyorum ınsallah bunu en kısa surede atlatırım
gülümse kardeşim.. ah ne diyeyim... RAbbim sen yardım et bize!!!
yalınız değilsin dostum...daim dua ederiz hiç canını sıkma...sabah namazının ardından sanadır dualarım...
allah yardımcın olsun kardeşim hayırlı rızk kapıları açsın
allah hepınızden razı olsun sulu gozlu dıılımdır ama bana verdıgınız destek ve dualarınız bana guc verıyor dualarım sızler ıcın allah dualrımızı kabul buyursun
bunalım insana ne çok şey kaybetirir bilemezsin yapma değmez buna bende daraldım içim acıdı baktım sonu yok hayata güzel bak çaresiz değilsin allaha emanet ol dünyada bir ölüme çare yoktur.
KİMSENİN YARDIM ETMEDİĞİNE ALLAH YARDIM EDER
BÜTÜN ÇARELERİ TÜKENENE ALLAH ÇARE OLUR
ÇIKAR YOL BULAMAYANA ALLAH YOL GÖSTERİR
YETER Kİ SABIR VE DUA KAYBEDİLMESİN
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN KARDEŞİM
bu güzel sözlere inan ve tevekkül et kardeşim ALLAH ummadığın yerden karşına güzellikler çıkarsın inş18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim katından hayırlar ihsan etsin inşallah
100 İHLAS SANA ŞİMDİ OKUCAM KARDEŞİM...ALLAH SENİ FERAHLATSIN...
Cümlelerin bana tanıdık geldi Gülümse İnan bazen bende daralıyorum. Ama şu dünyada kimse yokki derdi olmayan. Herkes farklı sınanıyor. Ben nezaman sıkılsam tesbih çekiyorum Ya erhamerrahimin diyerek. Zaten bir onu biliyorum. 313 kere okunursa Rabbim merhamet eder duaları kabul eder ve rahatlatır diye biliyorum. Şiddetle tavsiye ederim. Hatta sorunlarım olduğu bir yaz tarlada babamların ot yolmalarına yardım ederken. Koca tarlayı her ot çekişte Ya erhamarrahimin diye bitirmiştim. Sonuç: Kocaman ve çok güçlü hissettim kendimi. Allah yardımcın olsun.
fettan cok saol kardesım allah senden razı olsun ınanın ıcım cok rahatlıyo sızı yanımda dua ederken gordugumde dualrım sızınle allahım ınsallah selamete ulastırır hepımızı bunu ıcten soyluyorum ve hep dua edıyorum şebnemım benı ıyı anladıgını bılıyorum kardesım sanırım hemen hemen aynı kaderı paylasıyoruz bellıkı sende ufak yerde yasıyorsun cok saol kardesım hepınızı cok sevıyorum allah yar ve yardımcımız olsun amınn
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.