BEN YIKILDIM YALANDIR DİYİN NE OLUR YALAN DEYİN....
NİŞANLIMA KIZ ARIYORLAR
(12 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
cnaım yaa uzulmee onun sana hayrı bu kadarmıss er gec dogrular acıga cıkacak merek etmmeee nasıl uzuldugnu tahmın edıyorumm ben gunlerce yemek yememıstımm
18 yıl önce gönderildi # -
ONU DİYEMEM BELKİ AMA İMTİHAN DİYEBİLİRİM SABIR DİYEBİLİRİM: :(
BÖYLE BİR DURUMDA NE DENEBİLİR KELİMELERİN BİTTİĞİ YER SANIRIM
DUA DUA DUA RABBİM MERHAMET ETSİN SİZE ÇOK MERHAMET ETSİN ACINIZI DİNDİRSİN DUALARIMDAN BAŞKA DİCEK BİŞEY BULAMIYORUM:(18 yıl önce gönderildi # -
canım ya çok üzüldüm. allah yardımcın olsun. dilerim en kısa zamanda herşey istediğin gibi düzelir.3 ayetel kürsü senin için
yaa kelıme karsılıgı yok bunun ne desek ne bos bılıyorum hoc bırsey alamaz acını sadece allah yar ve yardımcın olsunnn
hani bir hikaye yazılmıştı ben onun aşkıyla allah dedim padişah geldi ya allah aşkıyla desem neler olur. YA HAYY YA KAYYUM YA VEDUT, SABRINI VER DEMİYORUM SABIR İSTEMEK BELA İSTEMEKMİŞ DAYANMA GÜCÜNÜ VERSİN MEVLAMMM.
hani bir hikaye yazılmıştı ben onun aşkıyla allah dedim padişah geldi ya allah aşkıyla desem neler olur. YA HAYY YA KAYYUM YA VEDUT, SABRINI VER DEMİYORUM SABIR İSTEMEK BELA İSTEMEKMİŞ DAYANMA GÜCÜNÜ VERSİN MEVLAMMM.
Allah nişanlına ve ailesine hayırlı akıl ve merhamet duygusu versin.Üzülme sakın olan sana olur biliyosun her şerde bi hayır vardır. bundaki hayırıda sana zaman gösterecek.elimden dua etmekten başka bi şey gelmiyor.Allah yardımcın olsun.Rabbim sana güç kuvvet versin.hakkından hayırlısı ne ise inşallah öyle olur.
oynakar ben yazmıstım o hıkayeyııı ama sımdı ne desek sımdı bos sadece dualrımızla yanındayız cnaım allah yar ve yardımcın olsunn guzel yureklı dostumm
:((( Allahım yardım et........
canım benim sınav bu sabırlı ol allah neyi uygun gördüyse o olur allah sana sabır versin.
dua başlığında toplanmak için bu konuyu kilitliyorum
Mevla hayırlar ihsan etsin18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.