YÜREĞİM DARALIYOR YALANDIR DEYİLMİ BENİM ONUN AYAĞINA GİTMEM İÇİN BELKİ BELKİ SEVGİMİ ÖLÇTÜLER YALVARDIM AYAKLARINA KAPANDIM YALANDIR DEYİN NE OLUR ZERRE UMUDUM BİTTİ.
DUA EDİN YALANDIR DİYE NEOLUR ZEZZ DUYDUNMU
(9 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
CANIM ;
NEDEN UMUDUNU KAYBEDİYORSUN.
UMUT HEP VAR.
ONU KAYBETME KAYBETME ONUDUALARIMDASIN HEP.
18 yıl önce gönderildi # -
La ilahe illallahülazim-ül-halim la ilahe illallahü Rabbül-Arş-ilazim la ilahe illallahü Rabbüs-semavati ve Rabbül-Erdi Rabbül Arşil-kerim.
ZEZZ NE OLUR DUA ET AĞLAMAKTAN NE YAZDIĞIMI GÖRMÜYORUM YALANDIR YALAN DİMİ...O BANA DÖNER DİMİ BEN ONUN HELALİYİM DİNİ NİKAHIM VAR BOŞ OL DEMEDİ BOŞAMADI BENİ DÜN YALVARDIM GURURUNDAN DİMDİKTİ NASIL KÜÇÜLDÜM NASIL AĞLADIM YALVARDIM DUA EDİN BENİ DENEMEK İÇİNDİ DEYİN BİR DAMLA SU DÖKÜN YÜREĞİME
Sen bi toparlan (
La ilahe illa ente, sübhaneke inni küntü minezzalimin 100 kere
Hasbünallah ve ni’mel-vekil 100 kere
bunlari zikir yap bir nefes al....sonra gel deki dua istiyorum...hakkimda hayirlisi icin de...
Yani yakinimda olsan seni kendine gel diye sallayasim var öyle kizginin...hey Allahin kulu biz gibi kul olan.....kimseye böyle yanilmaz...kimse icin ölmek istenmez..Rabbimin gücüne gider!!!!!sana öyle bir dert verirki birde uzun ömür iste o zaman anlarsin genclikte ne yapmisim ben ne cahilmisim dersin....bak kardesim su zikirleri hemen simdi yap.....sonra gel nisanlinin adini yaz kendi adini yaz aksama hepimiz senin hakkinda hayirli olacak icin dua edelim.....ama öleyim dersen senin icin bismillah demem......ben kimsenin ölümü icin dua etmem.18 yıl önce gönderildi # -
zez cok guzel demısın cnaım bende aksam duadayım artkuzgunum ıcın lutfen canımm toparlann senın ıcın duadayızz
DUA EDİN O ZAMAN BENİM ADIM FUNDA ONUN Kİ YUNUS EMRE DUA EDİN DÖNSÜN BANA KALKIP YASİN OKUYACAM DUA EDİCEM KALPLERİ EVİREN ÇEVİREN RABBİM ONUMU YOLUNDAN ÇEVİRMEYECEK ZEZZ YAP BANA İYİLİK DUA BAŞLAT SEN BAŞLATIRSAN OKURLAR NE OLUR ZEZZİM NE OLUR RABBİM CEMALİYLE ÖDÜLLENDİRSİN SENİ
yönetime senle kontaga gecmek istedigimi yazdim....onlradan gelen adrese kendini ekle sana yardim etmek istiyorum ...ama yukradaki zikirleri cekip kendini toplarsan bak burda hepimiz sana duaya haziriz...sadece ölümden bahsetme...cok kiziyorum...cokkk
açılan pek çok başlık var bu konuda
dua başlığında toplanmak için bu konuyu kilitliyorum
Mevla hayırlar ihsan etsin18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.