BEN YANDIM SİZ YANMAYIN SEVENLER AYRILMASIN 41 YASİN OKUYUNCA DÖNERMİŞ BAŞLIYORUM OKUMAYA ALLAH BÜYÜK KALBİNİ ÇEVİRİR O UMUDUM ALLAHTAN YÜREĞİME BİR DAMLA SU...YANDIM DOSTLARIM YANDIM YALAN DİYİN BENİ DENEMEK İÇİNDİ DEYİN KİM VERİR KIZINI NİŞANLI ADAMA NE OLUR YALVARIRIM EZAN OKUNUYOR BURDA DUA EDİN PİŞMAN OLSUN YANDIĞIM GİBİ YANMASIN AMA DÖNSÜN...
DUA EDİN (artkuzgunum)
(19 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AAAAAAAAA VALLA ÇOK KIZDIM SANA O NE BİÇİM LAF ÖYLE
18 yıl önce gönderildi # -
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
DOSTUM BEN 3 AYDIR YANIYORUM HEM YANIMDA HEM HASRETİM YAPMA NE OLUR BEN ÖLDÜMMÜ? DİĞERLERİ ÖLDÜMÜ O MU VERDİ SANA BU CANI KENDİNE GEL SENİN İÇİN DUA EDİYORUZ HAYIRLISIYLA NELER OLUR NELER BU SINAV HADİ BAKALIM İYİ VERELİM... ÖLÜM,ZULUM,KEDER BU CAN BİZE RABBİN EMANETİ KİM OLUYORUZ Kİ BİZ KENDİNE GEL KARDEŞİM NE OLUR
La havle ve la kuvvete illa billah
La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim
La ilahe illallahülazim-ül-halim la ilahe illallahü Rabbül-Arş-ilazim la ilahe illallahü Rabbüs-semavati ve Rabbül-Erdi Rabbül Arşil-kerim.
HASBÜNALLAHİ VE NİMEL VEKİYL
canım yapma boyle ama sabır ılk toslama anında kıymetlı ınan cok ıyı anlıyorum senı ama elden gelen bırsey yokkk aallah de allah ınan gececekkk
CANIM ;
DÜNYADA HER ŞEYİN BİR SEBEBİ VARDIR.
YARATANDAN ÖTÜRÜ.
BEN SENİN SABIRLI OLMANI DİLİYORUM RABBİMDEN.
NE OLURSUN SAKİNLEŞ OLUMLU DÜŞÜN.
başlığını değiştirdim dostum
bu konulara girmemeye özen gösteriyorum
ancak Allah'tan herşeyin hayırlısını istemek gerekir
belki ondan daha iyisi karşına çıkacaktır
ve gerçek sevgi özgür bırakmaktırOlur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz. (Bakara Suresi, 216)
SABIR KARDESIM ALLAH BUYUK SABRET HERSEYIN HAYIRLISINI ALLAH BILIR DE YUREGINI FERAH TUT ALLAH SANA HAYIRLI KISMETLER VERSIN GONLUNDEKILER KABUL OLSUN INSALLAH
La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.
La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.HASBÜNALLAHİ VE NİMEL VEKİYL
HASBÜNALLAHİ VE NİMEL VEKİYLAmin Amin Amin.
ben de cok yandım hala da yanıom göüm kapalı onu dıledım tek gelmıcegını bılsemde ama allah sabır verıo allah dayanma gücü verıo bedenım acısada allah öle bi güc verıo ruhum benı ayakta tutuo
ben bı gün aynı böle senin gibi olmustum heralde delirdim dedim kendimden korktum
o an gelsın dıe delırmeyı bırakıp allah tan sabır dıledım
acı bıtmıo o gunler unutulmuo ama allah dayanma gücü verıo
canım nolur üzme kendini bırakma
ben hala üzülüorum ama hep sabır hep sabır dıorum çünkü bu işte bi hayır var diorum
sen sadece kendini kaybetme yeter
tüm kalbi acıyanlara dua edıorum arkadaslar her zaman allah kabul eder inşallah18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim sabır sabır sabır en güzeli ewet bu işler çoooooook acı bende çekiyorum sabırrr
15yunus peyganber duası
30 ya vedud
15 besmele
15 kelime-i tevhid çektim hediyemdir kardeş allah kabul etsin en kısa zamnda kavuştursun hayırlısıylaa amiiiiiiiiin18 yıl önce gönderildi # -
canım benim allah bize ne verirse bilki iyisidir. ve her zaman beterin beteri vardır. sana dönmeyen zaten seni haketmemiş demektir. ya evlensen dönüşü olmayan yerlere gitse bu evlilik? daha mı iyi olur? önemli olan sensin bak herkes için önemlisin. sakın kötü şeyler düşünme gün doğmadan neler doğar. allah senin karşına seni hakkedecek birini çıkarsın. gidenlerle uğraşma. hayırlıysa senin için allah onu sana döndersin. ama seni üzecekse senin için hayırlı değilse rabbim onun yerini kalbinden söküp alsın. amin.
su an belki biraz gaddar gibi gözükebilirim ama yani biliyorum icin cok aciyor. o aciyi bende yasadim. benim de sevdigim baskasiyla evlendi. cok aci cektim coook. ama
esimle tanisip evlenince iyiki de o olmamis diye allaha sükrettim.herseyde bir hayir var. simdi bana cok kizabilirsin ama ilerde hak vericeksin.
fazla zorlama canim. allah sabir versin yardimcin olsun..
Allahım sen büyüksün..yücesin..Rabbim herşeye kadirsin...kalplerimizi böyle bir başına bırakma..zorluklarla imtihan etme..şifa ver yarabbi kalplerimize..
ARKADASIM NIYE OYLE DUSUNUYON INSAN KIMINLE EVLENECEGI BELI DEYILKI ALLAH KISMETINDE KIMI YAZMISSA ONUNLA HAYATI BIRLESTIRECEK.ALLAH SANA DAHA HAYIRLISINI NASIP ETSIN.SEN ISTERSIN BEN ISTERIM ALLAH ISTEGINI VERIR BUNU UNUTMA.ALLLAH INSANA TASIYAMICAGI YUKU VERMEZ.SEN METANNETLI BIRISIN ICIN IMAN DOLU ALLAHA KARSI,NEFSINI SEYTANA UYDURMA.ALLAH YARDIMCIN OLSUN .DAIMA ABDES AL
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.