Sürekli yalan söylüyorum insanları idare edebilmek için.Çünkü çok üstüme geliyorlar. İstemesemde yalan söylemek ne yapayım. Doğruyu söylesem bu sefer bana zarar vermelerinden korkuyorum. Ne yapacam şaırdım. Allahım bizleri yalan söylemekten koru. Yardım et. Anca sen yardım edebilirsin. Amin
YALAN SÖYLEMEK İSTEMİYORUM
(5 mesaj) (5 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Ersin kardeşim Allah yardımcın olsun dualarımızda olacaksın her zaman. Yalan konusunda yalan yerine susmayı denesen daha iyi olacak konuyu bilmiyorum ama zor durumdasın belliki.
19 yıl önce gönderildi # -
Elbet her hatanın bir çıkış yolu vardır.Biraz çaba harcamak bazı şeyleri göğüslemek gerekebilir.
Rabbim hepimizi yanlışlardan muhafaza etsin.
19 yıl önce gönderildi # -
YA ALLAH RIZASI İÇİN KONUŞ,YADA ALLAH RIZASI İÇİN SUS.!
DEĞERLİ DOSTUM BUNU KENDİNE DESTUR YAP.ALLAH YETER SANA.
GÖNÜLDEN SANA İLK AKLINA GELEN YALANLARI SÖYLEMEMEK ADINA 100.LA HAVLE HEDİYE ETTİK.
LÜTFEN KABUL ET.19 yıl önce gönderildi # -
S.A.YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANAR DERLER BİLİRMİSİN?PEKİ SEN YALINI SÖYLÜYOSUNDA SONRADAN GERÇEK MEYDANA ÇIKMIYOMUKİ? MUTLAKA ÇIKIYODUR.PEKİ SEN O YALANI SÖYLEDİGİN KİŞİLERİN YANINDA 2. SINIF İNSAN, DEYER VEİLMEYEN İNSAN KONUMUNA DÜŞMÜYOMUSUN?PEYGAMBER EFNDİMİZİN LAKABI NEYMİŞ BİLİYOMUSUN ?MUHAMMEDÜLEMİN YANİ EMİN GÜVENİLİR KİŞİ ANLAMINDA .NE DERSİN PEYGAMBER EFNDİMİZİM ÜMMETİ OLARAK ONA LAYIK OLMAYA ÇALIŞALIMMI?SENİN İÇİN 10 AYETELKURSİ OKUYORUM.RABBİM DOGRUYOLU BULDURSUN İNŞALAH.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.