dostlarim 4 ay oldu sürekli dua ediyorum cok kintiliyim bunlimdayim güvencimi yitirdim RABBIMDEN baska kimse yoktu bir insana güvendim ama oda beni sirtimdan vurdu
cok sevdim birsey demeden cekti gitti 4 ay oldu bana cevap vermiyor cok canim aciyor ben onu yinede seviyorum ne olur bana geri dönmesi icin dua edin bana geri dönmesi icin RABBIM bana bir mucize yaratmasi gerek biliyorum RABBIMIN herseyi mucize yalvariyorum yakariyorum RABBIME yapmadigim dualar kalmadi yinede dua ediyorum ama sonuc alamiyorum ne yapcami bilmiyorum yardima ihtiyacim var bir insani böyle sevmek ve sonrada arkadan vurulmak beni kahrediyor ömürümün sonuna kadar beklicem
hacet dualari ediyorum hergün yasin okuyorum ismi azam duasi okuyorum
esmaul hüsnayi okuyorum yazdiklariniz tüm dualari okuyorum
yalvaririm benim icinde dua edin
dua dostlarim
(10 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Fundacım salma kendini böyle..Rabbim dualarını cevapsız bırakmayacaktır..bak ben bakara suresinin 186. ayetini yazdığım bir topic açtım..oraya bir bak bakalım Rabbim ne demiş..bu seni rahatlatacaktır..Rabbim gönlündekini sana hayırlı kılsın ve en kısa zamanda nasip etsin..bir inşirah yolluyorum sana..kalbine serinlik eylesin Rabbim..
18 yıl önce gönderildi # -
funda111 allah yardımcın olsunnn
cok skintidayim suan herseyi göze alabilirim ama icimden dua okuyorum sürekli
ki RABBIM beni kötü fikirlerimden ceksin diye
kimse bu aciyi yasamasin insan ne yapcani bilmiyor ALLAH ne olur bana yardim et
dualarim kabul eyle beni senin yolundan ayirma
arkadaslar inanin hic anlatilamicak acilar yasiyorum hem skinti hem tuhaf duygular
bir yandanda dilegimin cabucak gerceklesmesini istiyorum
ne yapcami bilmiyom18 yıl önce gönderildi # -
fundacım sana b işi dycem benim blog sayfamı bir ziyaret etsene yorumda yapabilirsin oraya.Talia isminin üzerine gelince yada profilimden blog adresimi öğrenebilirsin
fundacım biz sabırsız ve çok aceleciyiz..fıtratımız böyle..Rabbimizde kur'anda öyle söylüyor..emin ol hepimiz hemen cevap bekliyoruz dularımıza..hepimiz böyleyiz..çünkü yaradılış böyle..kendini yalnız hissetme..Rabbimiz bize çok yakın..bu yakınlık bizim anlayamayacağımız bir yakınlık..yakınlardan da yakın...O bizi mutlaka aydınlığa çıkaracaktır..acımızı daimi kılmayacaktır..inşallah bir gün hepimiz buuraya dularımıza nasıl icabet ettiğini yazıp hamd edeceğiz hep birlikte..şükür edeceğiz...inşallah...inşallah...inşallah...üzülme..Rabbimiz hüzünlü kalplerle sabredenlerle beraber her an..dua ile canım..dualaşalım kardeşim..
talia kardesim blog sayfani ziyaret ettim cok sagol siir cok güzel
diger dua dostlarim binlerce kaz ALLAH sizden razi olsun
dualarinizi eksik etmeyin ne olur sizden sadece dua bekliyorum
ve icimi rahatlattiginiz icin benimle ilgilendiniz icinde cok sagolun
RABBIM sizinle olsun duamdasiniz18 yıl önce gönderildi # -
blog adresimi ne için ziyaret et dediğimi anlamamışsın anlaşılan:)oraya yorum olarak sana ulaşabileceğim bişi yaz die:)
tamam kardesim
okudunmu talia kardesim
18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.