ALLAHIM
COK DARALDIM COK
(21 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
leman abla........inan çok farklı değiliz..Rabbim bazen "kabıd" ismi ile kalplerimize tecelli edip daraltıyor..çoğu zaman nefes alamadığımı hissediyorum...ama ne var ki KABİD olan RAbbimiz aynı zamanda da BAASİD...isterse genişletebilir kalplerimizi..dolayısıyla sığınılacak yer yine O..Herşey O'nun dilemesi ile..dua etmekten başka O'ndan sabırla istemekten başka çaremiz mi var..
inan senin için ne zaman dua etsem gözlerim doluyor..Umarım Rabbim en kısa zamanda duarına icabet eder sıkıntılarını giderir ve kalbini mesrur kılar..Rabbimiz bizi bir başımıza bırakma!!RAbbimiz inayetini diliyoruz!!Sensizn bizim RAbbimiz!!Sensin!!Dualarımıza icabet etmen senden bir şey eksiltmez!! İcabet etmemen de senden bir şey artırmaz!!YA Mucib icabet buyur bu aciz kullarının çağrısına!!!AMİN...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM COK KORKUYORUM BENI BANA BIRAKMA BENI NEFSIME BIRAKMA BENI SENSIZ BIRAKMA BENI SENDEN UMITSIZ BIRAKMA SEN AYDINLIGA CIKAR HEPIMIZI SANA SIGINAN KORUNMUSTUR SANA SIGINIYORUZ SANA YALVARIYORUZ AMIN
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim bizimle beraber...Rabbimiz bizimle beraber..Rabbimiz bizimle.......her an..elhamdülilllah..o kullarını sıkıntıda bırakmaz...
CANIMSIN RVEYDAM BITANEMSIN O KADAR DARALDIM KI KALBIM YERINDEN CIKACAK TESBIH CEKTIM RAHATLAMAK ICIN NERDE BENIM DUA DOSTLARIM INCI TANELERIM NERDESINIZZZZZ
Dua , dua ,dua......
Leman, kim cok darda degil sence bu yasamda? hangimiz aci yada cile cekmiyoruz? hangimiz umudumuzu kaybetmiyoruz arada ? hangimiz yarinimizdan endise etmiyoruz dersin? Hadi güzel kardesim kalk bir abdest al...iki rekat namaz kil Rabbimle konus sonra ..yüregin bir rahatlisin...sükre varacak bir tomar sey var ..Hamd edecek "minnettarim Rabbim, cocugumun ve benim sagligim" icin diyecegin ....ilk sikta!!! bence hemen basla :-))
Rabbim icinin darligini alsin diye 100 besmele yolluyorum sana sümbül ve leylak kokulariyla bahar kokulariyla gelsin yüregine.18 yıl önce gönderildi # -
Ya hayyü ya kayyum. Birahmetike estegIysü
Ya hayyü ya kayyum. Birahmetike estegIysüBismillahir rahmanir rahiym. Ve la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym.
Allahü Rabbi la $erikeleh
burdayiz canim benim icini ferah tut. sana dua gönderdim birazdan hic bir seyin kalmaz.
sende oku bu dualari bitanemmmmmm. öpüyorum
allah yardimcin olsun
zez :)
inşirah sana ferah nefes olsun...bir duha sana müjde olsun...Muhammed (s.a.v) deyince ayetler düşsün kalbine...Yusuf(a.s)deyince güzellik yüzüne..İbrahim (a.s deyince ince bir akıl ve ardından zarif bir fikir düşsün idrakinin kuyusunu derinleştirecek..Yakup (a.s) deyince sabır...Rabbim güzellikle ve kolaylıkla sınasın seni...Rabbim pir-upak eylesin defterini ki o gün sağ elin aydınlık olsun...DUA ET...
O GÜN TÜM DUA DOSTLARIMIN SAĞ ELİ AYDINLIK OLSUN!!!!!
CANIM ZEZ IM COK HAKLISIN HEMDE COK ELLERIM TUTMUYO SANKI YASADIGIMI ANLAMIYORUM SANKI SUKUR EDIYORUM HAMD EDIYORUM GECECEK ELBET DIYORUM SABBIME SIGINIYORUM ELDEN NE GELIR ALDIM GUZEL KOKULARINI RABBIM KABUL ETTIN DUALARINIZI AMIN
YELIZIM CANIM BITANEM ALLAHIM RAZI OLSUN NE MURADIN VARSA TEZ VAKITTE VERSIN GULUMMMM AMIN YA RABBI
RVEYDAM NASIL ANLATSAM KI SANA HISLERIMI YAZAMIYORUM SUAN AMA NE OLUR HISET SEN RABBIM GULDURSUN MUJDELESIN SENI AMIN
Bağışla beni Rabbim, tevekkülden başkası gelmiyor elimden.
Başkası yok elimde.
Şimdi elimden gelenlerin hepsi senin "El"inde. Bağışla beni, göremedim.
Göremedim, nice ananın karnında nice karanlıklar içindeyken gün yüzüne çıkardığını bebelerin yüzünü.
Unuttum, çocuk tebessümlerini nice belirsizliklerden alıp güneşe erdirdiğini,
Bilemedim, yüreğimizi yokluğun dehlizlerinden aşırıp aşkın vadisine eriştirdiğini.
Göremedim, her sabah yerin sükûnetini odamda ekmek
gibi sımsıcak hazır ettiğini.
Her akşam yastıkta unuttuğum bedenimi sabah yeniden
yanıma verdiğini göremedim.
Beni her sabah ihya ettiğini, bedenimi her an zaaflardan çıkardığını, varlığını her an yokluktan geri getirdiğini göremedim.
Göremedim Rabbim her günü ödünç verdiğini.
Göremedim, bağışla beni...
Fakat, şimdi gördüklerim gösterdi bana hepsini
Geç kaldım görmekte.
Tebessümü beton yığınları arasında sönen bebeler gördümse de, biliyorum Senin El'nde şimdi hepsi ve sonsuz tebessümler verdin herbirine.
Sevinci soğuk topraklarda boğulmuş çocuklar gördümse
de, biliyorum Senin Rahmetinin kucağında hepsi ve bitmez sevinçler bağışladın herbirine.
Ümitleri bir apansız sarsıntıyla yıkılan insanları
gördümse de, biliyorum Senin Şefkatinin ikliminde âsûde ve mutlu her biri...
Bağışla beni Rabbim, unuttum, nisyanda kaldım.
Hatırlamadım verdiğini ve var kıldığını.
Elimden alınca verdiğini ve yokluğa yuvarladığında
Varlığımı.
Hatırladım ve ama geç hatırladım.
Gördüm, ama güç gördüm, acıyla gördüm.
Varlıkta kör oldum, yoklukta gördüm.
Bollukta unuttum, darlıkta hatırladım.
Affet beni Rabbim, bari, yoklukta Sana vardım.
Hiç olmazsa, hiçlikte seni andım.
Şimdi, bir tevekkül var elimde.
Başka herşey düştü, herşey yokluğa döküldü.
Hatırladım, elimdekiler de, ellerim de Senin Elinde.
Şimdi, dua sığıyor sadece avuçlarıma.
Sadece yakarış yakışıyor yakama.
Gözlerim müjdeni gözlüyor uzaktan.
Gönlüm hiç bitmez tesellini özlüyor.
Sen ki, unutmaktan alıkoydun, nisyandan kurtardın beni
Rabbim..!
Şimdi isyandan koru beni Rabbim.
İsyandan koru beni, isyandan koru beni, isyandan koru beni...
Ve lûtfet ki, avuçlarında teselliden ötesi yok.
Affet ki, elimde duâdan başkası yok.
Amin.
Severek okudugum dualardan biridir...Paylasayim istedim....bu dualarda böyle sen gibi ben gibi cileyle yanan dostlarin agzindan cikmis yüreklerinden cikmis....Leman, acilar cileler hep benzer sekilde kardesim...ama inan bana sen de biliyorsun gerci herseyin bir nedeni var...bizi yaratan yüceler yüceler yücesi ne taktir ettiyse onu yasayip gidecegiz su yasamdan ...sana duamdan baska verecek bir seyim yok kardesim.Rabbime emanet kal gece senin icinde dua edecegim canim .18 yıl önce gönderildi # -
CANIM ZEZ IM ALLAHIM SAHIT KI BEN HER GECE SEHER VAKTINE KADAR DUA EDIYORUM O DULARIN ICIN DE SENDE VARSIN UMARIM HISEDERDIN RABBIM BIR GUN MEJDELEDIGIN DE SENI BI GUN TUM ISLERIN RAST GITTIGIN DE KAPALI TUM KAPILARIN ACILDIGIN DA DILERIM KI BENIM SANA ETTIGIM DUALARI VESILE EDER RABBIM VE SENDE HISEDERSIN BUNU SENDEN ALDIGIN ELEKTIRIK BI BASKA BAMBASKA BILMIYORUM DERDIN TASAN KAYGIN NEDIR OKUMADIM DA HIC AMA RABBIM AYDINLIGA CIKARSIN SENI KELIMELERE SIGMAYACAK CILELER CEKTIM CEKMEKTEYIM NE OLUR DUANI EKSIK ETME BENDEN CUNKI BEN COK AMA COK ONURLU BIR INSANIM 10 GUN AC KALSAM ACIM DEMEM VE BISEY ISTEYEMEM KIMSEDEN SENDEN DUA ISTIYORUM BUNU YUREKTEN ISTIYORUM YUREGINDEN GELEREK ICINDEN GELEREK DUA NI ISTIYORUM GUL KOKULARI DONATSIN HER YANINI ZEZ IM ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN HIZIR YOLDASIN OLSUN AMIN
la havle vela kuvvete illa billah.
Geceni hayreylesin Rabbim ablacım..Yıldızlar düşsün rüyalarına..Geceden kalbine doğsun ay..Rabbim her anını nurlandırsın..Bu gece ve her zaman melekler destekçin olsun...Kalbin...Güzel kalbin..genişlesin..birazdan yine aynı duayı edeceğim sana ve gözlerim yaşaracak biliyorum..sende al beni duana..selam ile..
alırım bıtanem alırım emın ol alırım allahım kabul etsın amın
" Allâhumme eslemtü nefsiy ileyk ve veccehtü vechiy ileyk ve fevvedtu emriy ileyk ve elce’tü zahriy ileyk, rağbeten ve rehbeten ileyk, lâ melcee ve lâ mencee minke illâ ileyk, amentü bikitabikelleziy enzelte ve nebiyyikelleziy erselte."
"Allâh’ım, kendimi sana teslim ettim, bilincimde yanlız sen varsın, işimi sana havale ettim, sana güvendim, seni dilerim ve senden geleceklerden korkarım, senden başka sığınacak ve senden başka himaye edecek yoktur. İnzâl ettiğin kitaba ve gönderdiğin Rasûlüne iman ettim."
Leman senin icin okudum , Rabbim seher vakitlerine kadar ettigin dualari kabul etsin canim benim...Rabbim güzel gönlünün istediklerini sana hayirlisi ile yasamayi nasip etsin..Minik meleginin yüzü suyu hürmetine Rabbim yollarini ve kapilarini acsin. Actigin elleri ve gözyaslariyla mühürledigin dualarini indinde kabul buyursun .Aminhergün 41 kere (yada 21,11,7 kez )
"fein tevellev fe kulhasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azıym..ente yarabbi hasbi ala.......ibni .....atıf kalbehu aleyyi ve zellilhü li."ilk boşluğu eşinin sonrakine annesinin adını zikrederek oku.Allahın izni ile özel dualardandır...RABBİM yar ve yardımcın olur inşallah.
bıtanemsınnnnnnnn zez ım
SANADA 100 İHLAS OKUYUM KARDEŞİM...ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...RABBİM SAN MAĞRİFET ETSİN....
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.