DUA DOSTLARI KARDEŞLERİ FAZLA BİŞEY YAZAMICAM SAĞLIK DURUMUMDAN DOLAYI YENİ HASTANEDEN BÜGÜN ÇIKTIM VE BÜTÜN MSJ LARINIZI OKUDUM BANA BOL DUADA BULURNUMUSUNUZ MADDİ VE MANEVİ SIKINTILARIM VEDE SAĞLIMA KAVUŞMAM İÇİN SİZLERDEN ÖZEL DUA İSTİYORUM SAYGI VE SELAM*GERÇEKTEN İYİ DEĞİLİM VE DUAYA İHTİYACIM VAR **
BEN NOZGEN DUA DOSTLARI SİZLERDEN DUA İSTİYORUM
(52 mesaj) (28 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah yardımcınız olsun kardeşim acil şifalar ve afiyetler nasib etsin amin amin...
18 yıl önce gönderildi # -
ŞU KADAR YAZABİLİYORUM DUALARINIZA VEDE DUALARA İHTİYACIM VAR ALLAH RAZI OLSUN
CİHAN KARDEŞİM SAĞOL FAZLA BİŞİ YAZAMIYOM ELLERİM VE VÜCÜDÜM ÇOK İYİ DEĞİL BENİM BU KONUMU SABİTLEYEBİLİR MİSİN KARDEŞİMMMM
CİHAN KARDEŞİM İSTERSEN YASİN KARDEŞİMLEDE MSN GÖRÜŞEBİLİRİM BENİ ANLARSIN UMARIM KARDEŞİM
Nozgen kardeşim geçici olarak konunuzu sabit banda alıyorum, iletişim bölümünden mail atarsanız yasin kardeşimiz siteye girebildiğinde okuyacaktır inşallah...
ona mail attım kardeşim umarım sen de bu kardeşini anlayışla karşılarsın cihan kardeşim seni allaha emanet ediyorum kardeşim
NOZGEN hosgeldin,tekrar gecmis olsun diyorum..Rabbim tez zamanda seni eski sagligina kavustursun..maddi dertler cözülür Rabbim yardim edecektir...dualarimdasin..Moralini ve umudunu yüksek tut..O senin ne cektigini görüyor güzel kardesim Rabbim darda koymaz seni.Dualarimdasin ,dualarimizdasin...yeniden hosgeldin :-)
sağolcihan kardeşim sağol sağol kardeşim allahım senden razı olsun yasine ilettim
sağolzez kardeşim çok fazla bişey yazcak durumda değilim ama allah senden çokçok razı olsun
geçmiş olsun.
Rabbim maddi ve manevi bütün sıkıntılarınızı en kısa zamanda gidersin inşallah.
şifa niyetine 3 ihlas 1 fatiha yolluyorum.
R abbim yar ve yardımcınız olsunuz.18 yıl önce gönderildi # -
nozgen kardeşim kaza geçirdiğini duyduğumda çok üzüldüm. allaha binlerce hamd olsunki şimdi burdasın. allah sana acil şifalar versin. inşallah rabbim maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulman için sana hayırlı kapılar açar. allah senin ve tüm burdaki duacıların yanında olsun. allah sizin gibi temiz yürekle el açanları eksik etmesin.
nozgen kardeşim.allahım yar ve yardımcın olsun.inşallah tez zamanda maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulursun.100 fatiha yoldaşın olsun inşallah
BENDENDE 1 AYETEL KURSI VE ALLAHUMME YA SAFI 10 KERE BUNUN DISINDA HER DUAMDA VARSIN NOZGEN KARDESIM ALLAH TEZ ZAMANDA SAGLIGINA KAVUSTURSUN SENI SEVDIKLERINE BAGISLASIN HER ANLAMDA YARDIMCIN OLSUN INSALLAH DUALARIMDASINIZ
sağol neden37 kardeşim allah razı olsun çok fazla yazamıyorum kusuruma bakmayın
sağol ozgül kardeşim çok fazla yazamıyorum sağolun
sağol sernay sağol inanın sağlığım yerinde olsa size çok yazcam şeyler var allah razı olsun
saol zeynep sağol zeynap allah razı olsun.
GEÇMİŞ OLSUN NOZGEN KARDEŞİM RABBİM ACİL ŞİRALAR VERSİN İNŞALLAH
MADDİ MANEVİ SIKINTILARIN İÇİN
100 SALAVAT
500 LA HAVLE
100 SALAVT YOLLUYORUM RABBİM KABUL ETSİN TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
sağol yldız kardeşim sizin o kalbinizin ve yüreğinizin güzelliği allah razı olsun işaallah
1 Ayetel Kürsi
100 El Cabbarü
Allah şifa versin NOZGEN kardeş. Amin18 yıl önce gönderildi # -
nozgen.. Rabbim bedeninede ruhunuda şifalar versin insallah.. kalbine yüreğine hafiflik güzellikler nasip etsin amin
sağol ilknur kardeşim sağol allah razı olsun
sağol allah razı olsun güleysa kardeşim sağol allah razı olsun işaallah
sizi aramızda yeniden görmek çok güzel rabbim maddi ve manevi sıkıntılarınızı tez zamanda geçirsin kardeşim
sağol ebrue sağolkardeşim allah razı olsun kardeşim sağol sağol allah razı olsun işallah
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN "DUA DOSTUM" ÜZÜLDÜM. DUALARIMDASIN. SENİ RABBİME EMANET EDİYOR VE TEZ ZAMANDA SIKINTILARININ BÜTÜNÜYLE BERTARAFI İÇİN TEMENNİDE BULUNUYORUM.
SELAM VE DUALARIM SENİNLE "DUA DOSTUM"18 yıl önce gönderildi # -
sağol kağan kardeşim çok fazla yazamıyorum ama evlatların ve sen kalbimdesin kardeşim
GEÇMİŞ OLSUN NECATİ ABİ RABBİM SIHHATİNİZİ ARTTIRSIN
DUALARIMDASINIZ ŞİMDİ DE ÖZELLİKLE 3 AYETEL KÜRSİ SADECE SİZİN İÇİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Rabbım sıfa versın abı
maddı manevı sıkıntını gıdersın dualarımdasın ınsallah
Rabbım kalbını ferahlatsın
amın amın amın...18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.