sağol mervecim sağol allah razı olsun rabbim seninde sıkıntılarını gidersin işallah
BEN NOZGEN DUA DOSTLARI SİZLERDEN DUA İSTİYORUM
(52 mesaj) (28 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sağolcanesintisi sağol allah razı olsun rabbim seninde sıkıntılarını feraha ulaştırsın işallah
18 yıl önce gönderildi # -
hocaaaaaaaaaaaaaaaam
RABBIM acil sifalar versin sana
Kenzül ars duasini yolluyorum INSA'ALLAH
RABBIM acilarini alsin, alincaya kadar da her agrin her acin için RABBIM karsiliginda iki cihan da iyilik versin
bizi çok korkuttun hafiz hocam, sen bu siteye lazimsin lütfen dikkatli ol
RABBIM seni sabredenlerden eyleyip korusun
amin
ALLAH'A EMANET OL HOCAM18 yıl önce gönderildi # -
sağolgaripgül sağol allah razı olsun allah razı olsun sizler ve dua dostlarım herşeylere layıksınız bana duada bulunun garipgül daha ne diyeyim allah razı olsun
hoşgeldin kardeşim safalargetirdin sefalar sağlıklar bulasın inşaallah bu gece senin için dua edicem rabbim yüzüne gülsün kapılarını hayılarla acsın sağlık ve mutluluğu gönlünden ve bedeninden eksik etmesin inşaallah dua ve selamla
sağol tlay cım sağol kardeşim sendende allah razı olsun sağol allah razı olsun mevlam dualarınızı ve duaları kabul eder işaalah
33 YA ŞAFİ HEDİYEMDİR.RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN KARDEŞİM.
Geçmiş olsun kardeşim ben yeni duydum daha kaza geçirdiğinizi...RAbbim Ya Şafi ismiyle şifanızı verir inş tez zamanda...Allah yar ve yardımcınız olsun...Ağrılarınızı ve kalbinizin ağrısını hafifletsin...Slm ve dua ile...
sağol kardeşim sağol allah razı olsun
ALLAH MADDİ MANEVİ SIKINTILARINI GİDERSİN AMİN3İHLAS 3FATİHA
ALLAHIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN KARDESIM INSAALLAH TEZ ZAMANDA TUM SIKINTILARINIZDAN SELAMETE CIKMANIZ ICIN DUACIYIM.
ALLAHA EMANET OLUN SELAM VE DUA ILE18 yıl önce gönderildi # -
nozgencim öncelikle geçmiş olsun rabbim tez şifa versin düngece senin için dua ettim allah yardımcın olsun
nozgen gecmıs olsun allah sıfa versın yenı gordumm rabbım tez vaktte selamete cıkarsın 100 safı gonderıyorum allah kabul etsınn
necati hocam çok üzdünüz bizi çok dua ettik ailece daha dün gece dedenizin ruhuna ve size şifa niyetiyle kuran okudum rabbim ulaştırsın inşallah .....allah'ım hastalığınızla beraber tüm sıkıntılarınızdanda sıyırıp kurtarsın sizi hocam çok seviyorumm....dualarımdasınız...
çok çok geçmiş olsun rabbim aceleten sifalar versin.
sifa niyetine 100 şafi bırakıyorum size.18 yıl önce gönderildi # -
geçmiş olsun.
Rabbim maddi ve manevi bütün sıkıntılarınızı en kısa zamanda gidersin inşallah.
şifa niyetine 3 ihlas 1 fatiha yolluyorum.
R abbim yar ve yardımcınız olsunuz.18 yıl önce gönderildi # -
Nozgenimiz,kardeşimiz Rabbimize şükürler olsun sonsuz hamdüsenalar,Rabbim mucizesini sundu,sevdiklerine bağışladı Yaradan.Dualarımızdasın,anneminde dualarındasın tüm dua dostlarıyla beraber.Okuduğun her bir ayetin yüzü suyu hürmetine Rabbim,şimdiye kadar yeryüzünde semaya kalkan tüm eller ve edilen tüm dualar yüzü suyu hürmetine maddi ve manevi tüm sıkıntılarını aşar,bir an önce sağlığına kavşursun.Amin.Rabbim kabul buyur.Rabbimiz senden gelen her hayra muhtacız,kardeşime hayr kapılarını aç mevlam tüm dua dostlaromla beraber.Amin.
SAĞOL HANDAN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH NE MURDAIN VARSA VERSİN SENİN OTEMİZ KALBİNİN VE YÜREĞİNİN MURADINI VERSİN RABBİM SANA VE AİLENE SAĞLIKLI SIHHATLİ HAYIRLI DERTSİZ TASASIZ GÜZEL DÜNYA VE AHİRET HAYATI NASİP ETSİN VESENİ SONNEFESİN DAİL OLMAK ÜZRE İSLAM ÜZRE SABİT KILSIN İŞAALAH HANDAN ÇOKSAĞOL SAĞOL*
gecmis olsun efendim benden de 100 ya safi sizin icin
SAĞOLRABİANUR ALLAH RAZI OLSUN ÇOK SAĞOLUN SİZLERDE BENİM DUALARIMDASINIZ RABİANUR SAĞOL ANNENEDE SAYGI VESELAM RABBİM ONDAN VESENDENDE RAZI OLSUN RABİANUR ÇOKÇOK MEMNUN OLDUM RABBİM SİZLERİ 1 DAKİKA BİLE DARDA VE ZORDA BIRAKMASIN VENE MURADINIZ VARSA VERSİN** HEPİNİZE ALLAH NASİP EDERSE İSMEN HATİM YAPÇAM İŞAALLAH *
SAĞOL YELİZZ KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAHIM SİZLERİNDE NE MURADI VARSA VERSİN
geçmiş olsun hocam rabbim dualarımızı kabul etti tekrar aramızdasınız maşallah...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.