ablacim ve tum din kardeslerim. gecen hafta kesin cevap dediler yok. insallah bu hafat dedim. ama amcam gene haftaya diyo. dayanamiyom. cok zoruma gidiyo. aceba diyom birinin ahini mi aldimki. su sinav bi bitsin diye mevlama hep yalvariyom. dualarinizla yadim edin canlarim. kalbim daha fazlasina dayanmiyo.
HANDAN ABLA, CANIM KARDESLERIM!!! uzadikca uzuyo..........seda
(12 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Sedacım ailene ve eşine kavuşman için hep dularımdasın..üzme tatlı canını..Rabbim en hayırlı zamanı planlamıştır..gönlün rahat olsun..selam ve dua ile..
18 yıl önce gönderildi # -
AH SEDAM BENİM ÜZÜLME İNAN DÜN GECE KURAN OKUYUP SENİN İÇİN YALVARDIM RABBİME SEN ÜMİDİNİ KESME DUALARA DEVAM İNŞ RABBİM SİZİ KAVUŞTURUCAK İNŞ AMİN.
arkadaslar niye kimse yazmiyo bana. nolur cok yanlizim. yanlizligimi sizin etiniz ve etceniz dualarla doldurun. kalbim yaniyo.
Ya hayyü ya kayyum. Birahmetike estegIysü
La ilahe illa ente subhaneke innI küntü minazzalimiy
Allahü Rabbi la $erikeleh
Bu sınav günahlarının kefareti olsun inşallah
ve dilerim en kısa zamanda yüreğindekine icabet olunarak başarıyla tamamla
dualardasın Mevlam tez hayırlı haberlerini nasip etsin inşallah amin18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin canlarim
kardeşim allah hakkında hayırlısını versin inşallah eminim iyi bi sonuç gelecek sabır =) allah içini ferahlatsın amiiiiiiiiiiiinnn
dualarımız seninle:)
allahım yar ve yardımcın olsun seda kardeşim dualarımdasın
allah razi olsun canim kardeslerim
ALAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDESIM HEPIMIZ SINANMADAYIZ SABIRLA KARSILA ALLAH HAKKINDA SEVINECEGIN SYLERI VERSIN SANA INSALLA AMIN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.