Sevgili kardeslerim, araniza yeni katildim, 1 senedir cektigimiz aci ve sikintilari anlatmaya kelimerler yetmez, kaza bela, hastaliklar geldi bizi buldu, tam beyim sihatine kavustu derkenbu seferde iflasin esigine geldik tek umudum evimizin satilmasi kardeslerimden bilhasse said nursinin SEKINE duasini istiyorum. Allah simdiden hepinizden razi olsun.Ben gece gündüz dua ettim adak adadim ne olur sizde yardimci olun,sizlere gurbetten Almanyadan sesleniyorum bu kardesinizi unutmayin.sitenin adi bana yazmam icn cesaret verdi. Selam ve dua
Almanyadan Mektup
(30 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
hoş geldin aramıza ablam rabim yardım eder inşallah sekine duasını 19 defa okuyan allah duasını kabul eder okuyamıyorsan sen ben sana okurum
18 yıl önce gönderildi # -
Allah yar ve yardımcın olsun..ben sekine duasını bilmiyorum..eger bildiginiz bir site varsa buraya yazın ben sizin için okurum inşaallah..selametle..
hemen cevap yazdigin icin Allah razi olsun su anda hickirarak agliyorum ne olur okurmusun acil olarak bekliyorum
malesef bildigim bir site yok ama baska tesirli dualaeda olur, Allah hepsini kabul eder insallah
tamam ben buldum okucam sana sen üzülme inşaallah dualarla herşey güzel olcak sen bol bol dua et..
zuhal kardeşim dualarımda olacaksın sekine duasını bilmiyorum ama sana 3 ihlas bir fatiha gönderiyorum ve sıkıntı için dua.dualarımda olacaksın üzme canını.herşey düzelir Allah çok büyük.
okurum ablam okumazmıyım bu akşam söz senin için 19 defa sekine duasını okuyacam
Hoşgeldin demeyi unuttum. hergün büyümek çok güzel. dua zinicrimiz ta almanyalara kadar uzadı.
Hoş geldin kardeşim. İsteğin duayı yazdım.
SEKİNE
Niyet edilecek
istiğfar edilecek(7 defa)
salatı şerife okunacak (7 defa)
Allahu ekber (On defa).Bundan sonra bu metni 19 defa tekrarlıyacaksın.Buna bir süre devam edeceksin ben bunu haftada 3 gün okuyorum.
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın adıyla
2. O rubûbiyet ve ulûhiyetinde istiklâl sahibi olan ve kâinatın tamamına bizzat hükmettiği gibi, küçük büyük her bir varlığa da bizzat hükmeden ve kâinattaki geniş icraatına hiç kimse müdahale edemeyen Ferd'dir.
O, varlıklara hayat verip canlandıran, Kendi hayatı ise zâtî, ezelî ve ebedî olan Hay'dır.
O, varlığıyla bütün varlıkları düzenli bir şekilde ayakta tutan; fakat Kendi varlığı hiçbir varlığa bağlı olmayan Kayyûm'dur.
O, haklıyı haksızdan ayıran, her şeyi hikmetle, bir gaye için ve faydalı bir şekilde yaratan Hakem'dir.
O, kâinatı ince hesaplarla yaratan, her varlığı yaşadığı şartlara uygun olarak donatıp bütün ihtiyaçlarını adaletle veren ve başkalarının hukukuna tecavüz eden varlıkları cezalandırıp iyilik yapanları da mükâfatlandıran Adl'dir.
O, hiç bir şekilde hiçbir noksanı olmayan, kâinatta görünen bütün kusurlar asla Kendinde bulunmayan, sapıtmışların söyle-dikleri batıl düşüncelerden sonsuz derece yüce olan, kâinatı dâima temiz tutarak güzelleştiren ve her bir varlık tesbihleriyle
kudsî isimlerini her tarafta ilân eden Kuddûs'tür.
3. "Allah her zorluğun arkasından bir kolaylık yaratır." (Talâk, 65: 7.)
4. "Bütün yüzler, varlıklara hayat verip canlandıran, Kendi hayatı zâtî, ezelî ve ebedî olan; ve varlığıyla bütün varlıkları düzenli bir şekilde ayakta tutan; fakat Kendi varlığı hiçbir varlığa bağlı olmayan Allah'ın huzurunda eğilmiştir." (Tâha, 20: 111.)
5. "Şüphesiz ki Allah, size şefkatle muamele ederek iltifatının inceliklerini gösterir; merhamet ederek hususî ihsanlarda bulu-nur." (Hadîd, 57: 9.)
6. "Muhakkak ki Allah, tevbeleri çok kabul edici, kullarına çok merhamet edicidir." (Nisâ, 4: 16.)
7. "Muhakkak ki Allah, çok bağışlayıcı, çok merhamet edicidir." (Nisâ, 4: 106.)
8. "Muhakkak ki Allah, çok bağışlayıcıdır. Her şeye gücü yeter." (Nisâ, 4: 149.)
9. "Şüphesiz Allah her şeyi hakkıyla işitir ve her şeyi hakkıyla görür." (Nisâ, 4: 58.)
10. "Muhakkak ki Allah, her şeyi hakkıyla bilir ve her işi hikmetle yapar. " (Nisâ, 4: 11.)
11. "Muhakkak ki Allah, sizin üzerinizde gözeticidir ve her hâlinizi görür." (Nisâ, 4: 1.)
12. "Biz sana, apaçık bir fetih yolu açtık." (Fetih, 48: 1.)
13. "Tâ ki Allah, sana pek şerefli bir zaferle yardım etsin." (Fetih, 48: 3.)
14. "Şüphesiz, Allah'a tâbi olan topluluk gerçek galiplerin tâ kendisidir." (Mâide, 5: 56.)
15. "Şüphesiz ki Rabbin, sonsuz kuvvet ve izzet sahibidir." (Hûd, 11: 66.)
16. "Muhakkak ki Allah, sonsuz zenginlik sahibidir ve hamd edilmeye en çok lâyık olandır." (Lokman, 31: 26.)
17. "Allah bana yeter. Ondan başka hiçbir ilâh yoktur." (Tevbe, 9: 129.)
18. "Allah bize yeter. O ne güzel vekildir." (Âl-i İmran, 3: 173.)
19. "En büyük korku olan kıyâmetin dehşeti onlara üzüntü vermez." (Enbiyâ, 21: 103.)
20. "Ancak Sana kulluk eder, ancak Senden yardım dileriz." (Fâtiha, 1: 5.)
21. "Ve, ezelden ebede her türlü hamd ve övgü, şükür ve min-net, âlemlerin Rabbi olan Allah'a mahsustur." (En'âm, 6: 45.)18 yıl önce gönderildi # -
hızır gibisin Recep abi Allah razı olsun senden..
Recep ağbi Allah her işinde böyle hızlı yetişisn sana inşallah.
ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN GURBETTE BU KARDESINIZIDE UNUTMADINIZ ALLAH INANDIRSIN GECE GÜNDÜZ DUA ETMEKTEN VE YALVARMAKTAN O KADAR YORGUN DÜSTÜMKI BASIMIN ICI BIR ÖRÜMCEK KAZANI GIBI ONUN ICIN SIZLERDEN DUA BEKLIYORUM TABI BENDE DUA ETMEYE DEVAM EDICEGIM
estağfirullah çek abla bol bol.
GÜNDE EN AZ LA HAVLE ESTAGFIULLAH YÜZ DEFA CEKIYORUM BASIMIZA BU GELENLERIN BIR IMTIHAN OLDUGUNUNDA BILINCINDEYIM COK SABRETTIM AMA ARTIK DAYANAMIYORUM
S.A. RECEP1 KARDEŞİM NE GENİŞ YÜREGİN VAR MAŞALLAH.BU KADAR UZUN DUAYI YAZMAK SABIR İSTER.ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH YOLUNDA YAPILAN HER HAYIRLI İŞ KUŞ HAFİFLİGİNDEDİR DİMİ DOSTLAR.
ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN RECEP KARDESIN YAZDIGI DUAYI ALDIM BANA ÜMIT VE COOOK MORAL VERDINIZ SIMDI YARINA DAHA BIR ÜMITLE BAKABILIRIM BELKI BIR MÜSTERI CIKAR EVIMIZI SATABILIRIZ YOKSA HERSEYIMIZI KAYBEDERIZ MADDI OLARAK AMA MANEVI DIN KARDESLARI KAZANDIGIM ICIN COK MUTLUYUM BENIDE DUALARINIZDA UNUTMAYIN
Kardeşim Zuhalkler çok dua ettiğini çok yalvardığını yazıyorsun size bir adres veriyorum 5nci nokta yazan bölümü okursanız inşaallah size faydalı olur. Kardeşim bu yazı 3 sayfa, sayfa bittikten sonra "sonraki sayfayı" tıkla. Allah yardım etsin. http://www.risaleara.com/oku.asp?id=276
Kardeşim nesrin bu duaları ben daha önceden yazmıştım. Şimdi lazım oldukça dosyamdan çıkarıyorum. Allah razı olsun.
Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim.
sekineyle ilgili sitehttp://www.nurpenceresi.com/moduller.php?modul=cevsen-tam&sayfa=136&ok=5
SENDENDE RAZI OLSUN. YÜREGİNE SAGLIK.
Zuhal kardeşim rabbim seni bir an önce feraha çıkarsın Sekene duasının arapça türkçesini nasıl bulurum cennet nuray yetişin bana bulun lütfen
sekine duasinin türkcesini banada recep kardes gönderdi ama arabca türkcesini bende bilmiyorum mesajini gec gördüm bilgi sayarin basindan ayrilmistim ALLAH YARDIMCIN OLSUN
ablacım rabbim yardımcın olsun.inşallah tez vakitte atlatırsın bu sıkıntılarıda.dualarımdasın ablacım
Kardeşim Yıldız anladığım kadar latince arapça arıyorsun. benim araştırmalarıma göre ben bulamadım. Ama duaya dikkat edersen büyük bölümü Kuran ayetleri onları arapça okuyabilirsin. Ama bu duayı Türkçe okumakta sakınca yok.
Verdğin bilgi için teşekkür ederim türkçe harflerle arapça okunuşunu istedim sesli buldum ordan ezberlemeye çalışırım uzun bir dua mı
Alakardes benim icin Sekine duasini okurum demistin lütfen affet ama cok merak ediyorum acaba okuyabildinmi yoksa bu gece okurmusun bana yaz Allah razi olsun
http://www.nurpenceresi.com/moduller.php?modul=cevsen-tam&sayfa=136&ok=5
Sekine duasının arapçası bu sitede var.
Allah dualarını kabul etsin İnşallah amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcınız olsun kardeş allah sizi darlıktan kurtarsın 1 yasin gönderiyorum allaha emanet olun
filiz kardes yasini aldim kabul ettim allah razi olsun, ne muradin varsa versin insallah
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.