bugün perşembe dua saatine 300 tane tefriciye gönderiyorum ben elif kuşadasından reyhanın eltisiyim bende bundan sonra sizlerle olmak istiyorum.tüm dua dostlarımın dua ları kabul olması dileğiyle ALLAH kabul etsin AMİN AMİN
.
dua dostlarım
(10 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah kabul etsin, okuyacağınıuz adedi pe rşembe adlı dua yazısına ekler misiniz? Bütün tefriciyeleri orada topluyoruz.Bu arada Reyhan ablacım nerde?? O da akşama katılacak diymi duamıza?
18 yıl önce gönderildi # -
BEN BURDAYIM CENNET BENİM İÇN DUA EDİLİRDE BEN OLMAZ MIYIM* BENDE ŞİMDİ 202 TANE OKUDUM .NEREDE TOPLANACAK BİRAZ NETTE ACEMİYİMDE CANIM SİZLERDEN ALLAH RAZI OLSUN ŞU AN İÇİM KIPIR KIPIR VALLAHİ
BEN BURDAYIM CENNET BENİM İÇN DUA EDİLİRDE BEN OLMAZ MIYIM* BENDE ŞİMDİ 202 TANE OKUDUM .NEREDE TOPLANACAK BİRAZ NETTE ACEMİYİMDE CANIM SİZLERDEN ALLAH RAZI OLSUN ŞU AN İÇİM KIPIR KIPIR VALLAHİ
BEN BURDAYIM CANIM 202 TANE OKUDUM SİZLERDEN ALLAH RAZI OLSUN AMİN
Reyhan ablacım ben seninkni ekledim.Bak dualar kısmında perşembe gecesi duası adlı duayı tıkla, bundan sonra okuduklarını oraya yaz:) Allah 4444 tefriciyeyi şifa niyetine kılsın hepimize, en başta sana inşallah Allahın izniyle
SON DUAYI BEN YAPACAĞIM İNŞALLAH BİTİNCE TAMAM MI CANLARIM
tamam mfd ablacığım ama ben o zaman burda olmayabilirim, benim içinde dua et nolur :)Allahım cü mle dualarımızı kabul etsin, küçük faruğu ve reyhan ablamı tekrar o sıcacık yuvasına kavuştursun,Hatice ablamı da inşallah
cennet msj 4tane gelmş yukarda202 yazmıştım şimdi 101 tane daha okudum
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.